Majstor klasa "topiary topiary to učiniti sami" s fotografijama i videozapisima

Anonim

Oglavlje, dizajneri i samo znatiželjni hostese već su već znali što je to biooping i kako se to može učiniti. A za one koji ne znaju, reći. Prikazani ste majstorskoj klasi "vjenčanja s vlastitim rukama."

Glavni razred

Topiary je drevna umjetnost krajobraznog dizajna, prije dekorativne frizure drveća za ukrašavanje vrtova, parkova. Ali sada se ovaj koncept nalazi u rudi i počeo izraditi proizvodnju malih stabala za kućni ukras. Ima nekoliko drugih imena - "europsko stablo", "stablo sreće". I dimenzije topiary mogu biti od 10-15 centimetara na pola metra. Sve ovisi o vašoj mašti i želji.

Glavni razred

Topiary se može koristiti kao unutarnji element, dar rođacima i voljenima i samo takva lekcija može biti hobi.

Sada često možete vidjeti topiard i vjenčanja. Da, da, ovo je izvrstan atribut odmora koji nosi puno značenja i pozitivnog, pogotovo ako to učinite s vlastitim rukama. Newlyweds se vrlo pažljivo odnose na izbor dekoracija za najvažniji dan - vjenčanja. Zato bi sve trebalo biti u najboljem slučaju i bez originalnosti.

Photo Primjeri Topatia:

Glavni razred

Glavni razred

Na internetu postoji mnogo ideja kako napraviti topiard za vjenčanje i koje se materijale mogu koristiti.

Prisutan za vjenčanje

Prvo morate shvatiti, iz kojih se dijelovi sastoje od topiary i što se može koristiti za dekoriranje.

Glavni elementi Topiaria:

  • baza (lopta, srce);
  • deblo;
  • kruna;
  • Lonac ili stajati, šalica.

Materijali za dekor mogu djelovati: salves, satenske vrpce, prirodne materijale, školjke.

Vjenčanje topiar Želja samih newlyweda.

Članak o temi: kuka u haljini kukiča. Shema

Glavni razred

Vrhovnica vjenčanja je vrlo dobra i proračunska verzija dvorane i tablica. Da biste sami napravili topiary od satenskih vrpca, Takvi materijali su potrebni:

  1. Lopta je osnova za buduće topiard vjenčanja iz montažne pjene ili pjene, također možete koristiti uobičajene novine, zgužvane u loptu i rasprostranjeni široki viski;
  2. Pamučne kuglice;
  3. Žbice, sushi štapići, drveni ili plastični ravni štap za deblo;
  4. Super-ljepilo, PVA ljepilo ili ljepilo;
  5. Dekorativni ili morski šljunak;
  6. Lak za nokte ili boje;
  7. Četka;
  8. Elementi dekor: perje, bilješke, perle, rinestones, kamenje, satenske vrpce;
  9. Svijeće;
  10. Šivanje igle;
  11. Montažna pjena, gips ili alabaster;
  12. Sposobnost za buduće stablo.

Kuhanje lonca za naše stablo. Plastična ili staklena šalica može se igrati u njegovoj ulozi, dnu plastične boce ili glinene posude. Da bi izgledao mnogo atraktivnije, treba ga se ponovno pojaviti s bojom ili satenskim vrpcima i rinjestonama, popravljajući sve željeno super ljepilo.

Glavni razred

Sada nastavite na temelju drva, lonca ili šalice. Koristit ćemo čašu ili možete kupiti prekrasan mali lonac. Inhated žbuka i sipati vodu. Konzistentnost je potrebna kao debela kisela vrhnja. Umetnite naše stablo i pričekajte dok se gipsa stvrdne.

Ako želite, možete koristiti alabaster ili odabrati bilo koju mješavinu za montažu (cement-pješčano rješenje, kit, gips) ili istu cvjetnu pjenu / pjenu. Ako vam se sviđa prva opcija više, preporučujemo korištenje alabastera. Dostupan je, može se kupiti u bilo kojem trgovini građevinskog materijala, lako se razvija i ne ispucava. I ovdje su upute za njegovu uporabu:

  1. Da bi ispunio 1 kapacitet, alabaster će zahtijevati oko 300 g smjese i približno 1,5 čaša vode.
  2. Umiješajte otopinu 2-3 minute.
  3. Čim smjesa se zgusne do konzistencije debelog kiselog vrhnja, ulijte ga u lonac, ugradite cijev i držite ga u ravnom položaju 2-3 minute.
  4. Ostavite smjesu da se osuši za 8-10 sati.

Za krunu stabla koristit ćemo pjenastu loptu. Za drvo dekor odabiremo satenske vrpce.

Glavni razred

Kako napraviti ruže. Prvo, potrebno je smanjiti mali kvadrat vrpce, presavijeni dijagonalno i ljepilo. Nakon toga, dva ugla zalijepila je laticu do donjeg ruba trokuta. Pripremite potrebnu količinu materijala, ljepila rozeta iz svih latica: prva latica u cijevi napraviti jezgru. Dodatno pričvrstite latice u krug. Ne zaboravite napustiti rupu za deblo.

Članak o temi: Vintage papirnate lutke s odjećom

Glavni razred

Ukrašavanje drva. Da bi deblo bio atraktivan, možete ga zamotati sa satenskim vrpcama i ljepilom preko reminestona ili šljunak.

Glavni razred

Pa, da biste dovršili posao, samo trebate prikupiti sve elemente u jednom. Stabljike stavljaju na loptu, a zatim spustite stablo u naš lonac s žbuke, popraviti i provjeriti koliko je stabljika fiksirana u loncu.

Naš rad je spreman.

Glavni razred

Glavni razred

Video na temu

Čitaj više