Dekor natpis cvijeća

Anonim

Dragi čitatelji Internet magazine "Ručno izrađeni i kreativni"! Danas ćemo stvoriti ukras cvjetnih posuda. Napravit ćemo tanjure u jednom stilu i potpisati svaki lonac. Gledajte takve posude za ukrašene boje bit će neobične. Usput, s praktičnog stajališta, takve natpise također su vrlo prikladni. Vi i vaša djeca brzo ćete se sjetiti imena svih domaćih biljaka. Pokrivit ćemo površinu posude posebne boje, a natpisna pločica podsjetit će školski odbor. Dakle, svaki lonac može potpisati plitko. Zapravo, takve posude cvijeća izrađeni su vlastitim rukama manje od sat vremena i ne zahtijevaju velika novčana ulaganja.

Dekor natpis cvijeća

Potrebni materijali i alati:

  • nesretne posude;
  • 1 šalica omiljene boje lateksa;
  • 2 žlice neželjenih fugira za pločice na svakoj šalici boje (možete pretraživati ​​u trgovini gdje se prodaje sve za popravak);
  • spužva četke;
  • ljepljiva traka;
  • papir;
  • Nož ili škare za pribora;
  • komad krede;
  • Predlošci za okvir [Download uzorak, pdf]

Okvir za rezanje

Preuzmite predloške za okvire, ispis. Ovisno o veličini lonca, možete povećati ili smanjiti veličinu okvira. Izrežite ove pravokutnike. S prinosničkim nožem ili škarama izreže obrasce predložaka. Stick okvir predlošci na posude pomoću ljepljive trake.

Dekor natpis cvijeća

Dekor natpis cvijeća

Miješanje boje

Umiješajte u neki spremnik 1 šalicu lateks boje i 2 žlice fugola za pločice. Promiješati dok se sve kvržice ne otopi. Boja mora biti homogena.

Bojanje

Sada uz pomoć spužvačke četke, obojite lonac unutar predloška. Pažljivo nanesite boju tako da ne pogodi uzorak. Neka se boja osuši. Trebat će vam oko 15 minuta. Nanesite drugi sloj. Kada je drugi sloj suhi (još 15 minuta), odvojite ljepljivu traku i uklonite uzorak s loncem.

Članak na temu: Panel iz novinarnih cijevi za početnike: master klase s fotografijama i videozapisima

Dekor natpis cvijeća

Natpis

Sada na svakom loncu imate nešto poput ploče. Možete uputiti ovdje natpis s običnom kredom. A ako postoji potreba za promjenom natpisa, onda samo obrišite lonac vlažnom krpom. Baš kao u školi! Dekor cvjetnih posuda je spreman i čekati da napravite svoje zapise na njima.

Dekor natpis cvijeća

Nadamo se da vam se svidio naš glavni razred i potpisujete sve vaše biljke. A za djecu, briga za domaće zelene kućne ljubimce će se pretvoriti u uzbudljivu igru.

Ako vam se sviđa glavna klasa, ostavite nekoliko zahvalnih linija autora autor u komentarima. Najjednostavnije "hvala" će dati autoru želju da nas zadovoljimo s novim člancima.

Potaknite autora!

Čitaj više