Kako šivati ​​suknju na širokom gumu

Anonim

Prekrasna suknja na gumenoj vrpci je prilično udobna u ležernoj čarapi i može izgledati vrlo originalno. Osim toga, dodatne pogodnosti su da takva suknja ne zahtijeva usklađenost s strogim dijetama za svog vlasnika. Čak i ako se djevojka malo oporavi, suknja će i dalje ležati savršeno na njemu. Dobro ušivena suknja savršeno će naglasiti figuru, a ako je potrebno, nedostaci će se sakriti. Metode za šivanje skupa takve suknje, ali mnogi od njih zahtijevaju mukotrpne i duge rad. Danas vam želimo dati jednostavne savjete o tome kako šivati ​​suknju na gumenom traku.

Kako šivati ​​suknju na širokom gumu

Kako šivati ​​suknju na širokom gumu

Potrebni materijali i alati:

  • Čipkasta tkanina - oko 100 cm;
  • Obloge - oko 80 cm;
  • Široka guma (duljina ovisi o opsegu vašeg struka);
  • škare;
  • igle;
  • mašina za šivanje.

Potreban

Dakle, šivati ​​suknju na elastičnom traku, morate pripremiti dvije tkanine: čipke oko brojila i obloge za 20 cm kraće od glavne tkanine. Za pojas će biti širok elastični gumeni pojas. Ideja da se stvori takvu jedinstvenu stvar služila je kao fotografija iz kataloga odjeće. Međutim, uspjeli smo uštedjeti na šivanje.

Kako šivati ​​suknju na širokom gumu

Slavimo središte

Za početak, postavite tkivo obloge na ravnu površinu, zagladite ga. Stavite čipku odozgo, i iznad čipke, gdje će se nalaziti pojas, pričvrstiti široku gumu. Širina suknja trebala bi biti dovoljna za prikupljanje malih nabora. Označite sredinu elastične gumene trake i sredinu tkanine. Osigurajte ta mjesta s igle kao što je prikazano na fotografiji.

Kako šivati ​​suknju na širokom gumu

Varka

Zatim nastavite na šivanje: koristili smo brz i jednostavan način za povezivanje tkiva i gume. Uzmite gumu i početi šivati, postupno ga ispružite, šivati ​​čipku s oblogom s pogrešne strane. Lagano rastegnite gumu tako da se igla šivanja ne prekine. Kada šivate gumu na tkaninu, pričvrstite suknju za sebe. Označite mjesto ruba rubova i skripte na stranama. Ne zaboravite dodati rubove gumenih traka i usisnih tkanina.

Članak o temi: pletene stvari u garderobi moderne žene

Kako šivati ​​suknju na širokom gumu

Kako šivati ​​suknju na širokom gumu

Stvaranje cvijeta

Sada napravite cvijet iz tkanine da ukrasite gotovu suknju. Uzmite saten ili tkivnu vrpcu boje mlijeka u blizini mjerač dužine. Preklopite ga na pola, uključujući stranu zajedno, uzmite stroj s crpnom linijom. Osigurajte nit, povucite vrh i sastavite nabore, odrežite previše. Počnite okretati vrpcu u bouron i uz pomoć ljepila ili niti s iglom, osigurajte svaki sloj. Elegantna suknja na gumenom traku je spremna! Nositi s užitkom.

Kako šivati ​​suknju na širokom gumu

Čitaj više