Kako to učiniti pravilno drvenim prozorima u Euroju

Anonim

Prozori su bitna komponenta bilo koje sobe. Svake godine, sve više novih proizvoda pojavljuje se na tržištu, a jedan je bolji od drugog. Posljednji izum je prozori Euro. Do danas plastika koristi najpopularnije za proizvodnju okvira prozora. Uostalom, ovaj materijal je vrlo lagan i jednostavan za instalaciju. I drvene prozore u euro samo postupno upisuju u uporabu na temelju visokih troškova.

Kako to učiniti pravilno drvenim prozorima u Euroju

Drveni euro prozori imaju mnogo prednosti: ekološki prihvatljivost, prirodnost, sigurnost, atraktivan izgled. Međutim, bit će potrebna znatna količina i staviti ih.

No, u suvremenom svijetu, ljudi još uvijek više vole ako instaliramo drvene prozore, a zatim prema Eurostandardima. Uostalom, takve strukture su mnogo prikladnije za korištenje, a život njihovog rada je mnogo veći. I proces deformacije je vrlo spor i praktički nezapažen. Ali napravite drveni euroows vlastitim rukama mnogo jeftinije od kupnje gotovog okvira.

Prednosti drvenog prozora prije plastike

Prije razmatranja načela proizvodnje ove vrste okvira, preporučljivo je shvatiti kakva je prednost drvenog eurokona ispred plastike. Uostalom, uz ekološku prijateljstvo i prirodnost materijala, postoje još važnija obilježja koja stavljaju stablo u prvi plan.

Kako to učiniti pravilno drvenim prozorima u Euroju

Prednosti drvenih prozora.

  1. Lakoća popravka. Vjeruje se da popravlja plastične dvostruke prozore ili nestvarno ili prilično teško. Naravno, sve ovisi o vrsti loma. Ali još uvijek se drveni prozori lakše popravljaju. I, za razliku od plastike, tijekom popravka, minimalni rizik od pucanja.
  2. Dekorativnost. Prvo, drvo izgleda mnogo ljepše od plastike. Čak i ako se plastični prozor završi ispod stabla, nikada se neće usporediti s pravim drvenim prozorom. Drugo, na drvenom prozoru je uvijek manje vidljiva prljavština.
  3. Glavna prednost je nedostatak izlučivanja štetnih tvari pri promjenama u načinima temperature. Također nije potrebno brinuti o promjeni veličine okvira. Naravno, stablo ima nevjerojatno vlasništvo i proširiti, ali ako je ispravno instaliran, to se događa nezapaženo.

Članak o temi: Pozadina ispod opeke: zid zida, fotografija u unutrašnjosti, bijelo, imitacija u obliku zida, pod slikanjem s uzorkom, teksturirani vinil, je li moguće ljepilo, video

Dakle, razmatraju se glavne prednosti plastike ispred stabla. Moguće je dodati ovdje da u erroken, kao u plastici, postoje anti-komarci mreže, nekoliko načina otvaranja, kao i mogućnost odabira gori.

Sada je vrijeme za prelazak na razmatranje procesa proizvodnje okvira.

Ukratko ga opisujemo tako da možete razumjeti za sebe, ako to učinite ispravno.

Priprema trake za drveni okvir

Prva faza će biti proizvodnja i priprema za instalaciju bar - glavni materijal za okvir prozora. Prvo, okviri su napravljeni, što je bolje veze s uključivanjem stručnjaka, kao što ne možete predvidjeti potrebne praznine sebe, nakon toga se dimenzije već primjenjuju izravno na drvo i smanjite. Korisno je znati takva osnovna pravila za pripremu trake za EUROWindu drva:

Kako to učiniti pravilno drvenim prozorima u Euroju

Shema mjerenja otvora prozora.

  1. Za Euroownu morate odabrati drvenu laminaciju s vlagom na razini od 12%. U isto vrijeme, najbolje je odabrati takve šume kao što je hrast, bukva, rajne ili neke crnogorične. U pravilu, ta stabla su najuporniji i kvalitetniji za takve strukture.
  2. Stručnjaci za završetak prozora savjetuju da ne koriste za okvire cijelog drveta drva. Najbolja opcija će izgraditi drvo iz nekoliko ploča (u 3 ili 4 sloja) koje treba zalijepiti. Štoviše, potrebno je ljepilo tako da se svaka ploča vlakna razlikuju od smjera prethodnog sloja.
  3. Najvažnija točka je prisutnost zaštitnog premaza na drvenom okviru prozora. Zaštitne slojeve se primjenjuju na traku prije instalacije u otvor. Za to se primjenjuju antiseptike i impregnacije. Ali dekorativni premaz treba primijeniti nakon instalacije.

Instalacija spojnica, stakla i ugradnje okvira

Kako to učiniti pravilno drvenim prozorima u Euroju

Pribor za Windows.

Sljedeća faza okvira okvira vlastitim rukama je priprema i ugradnja zatvarača Bruus. Prvo, kupljeni su svi potrebni priključci. To su zatvarači za sklapanje i otvaranje prozora, za pričvršćivanje susjednog okvira na udar i još jedan poseban pečat, koji je slaganje unutar svake šipke kako bi se isključile mrlje vjetra i dobivene oborine.

Članak o temi: Pozadine za malu sobu vizualno povećanje prostora: fotografija, kako odabrati, pomoći u unutrašnjosti, koja boja, mala, prikladna, video

Mnogi preferiraju prvo zanemarivanje brtvila da uštede novac i vrijeme. Ali potpuno je pogrešno. Uostalom, za razliku od plastičnih prozora, gdje je posebna brtvena guma obično montirana u okvir, u drvenom prozoru njegova odsutnost može dovesti do nedovoljne zvučne izolacije. Dizajn provodi slagalicu groove, gdje se zatim brtva ne smije.

Što se tiče drugih elemenata za pričvršćivanje, njihov broj se izračunava samostalno i ovisi u potpunosti o tome koliko želite zasune imati na okvir. Za ovu vrstu priključaka trebate napraviti posebne bilješke.

Kako to učiniti pravilno drvenim prozorima u Euroju

Drveni sustav dizajna EuroCon.

Ali oni moraju računati vrlo pažljivo, na temelju već kupljenih priključaka. Pribor se montira pomoću odvijača na posebno odabranim vijcima, vijačima ili vijcima za samozaštimanje.

Dakle, nakon toga je potrebno umetnuti staklo u okvir. Za njega, morat ćete unaprijed napraviti žlijeb, ovisno o debljini stakla. Za dvostruke prozore iz skupih vrsta drva, preporučljivo je koristiti uobičajeno krhko staklo (čak i ako je prilično debela), ali posebno obrađena, što nije tako lako razbiti.

Nakon umetanja stakla, ostaje nježno montiranje stakla u otvor, pričvršćivanje s posebnim pričvršćivačima, a zatim zatvorite pukotine između zida i okvira uz pomoć konstrukcije i montažne pjene. Kada se pjena zamrzne, dajte prozor da stojite, nakon čega ga možete pokriti lakom ili bojom.

Sada, nakon razmatranja cjelokupnog procesa, možete odlučiti da li postoje drveni euroowindows sami.

Čitaj više