Kako ukrasiti košulju ovratnika

Anonim

Ovratnik je vrlo važan komad košulje. Svatko će se složiti da prljavi ili ludi ovratnik izgleda ružno. Sada ćete naučiti brzu i jednostavnu opciju, kako ukrasiti ovratnik za košulju. Posadili smo malu mrlju i zbog toga će se dijeliti s omiljenom bluzom, ili obrnuto, želite li se riješiti gotovo novih, ali nevoljenih košulja? Nemojte požuriti da ih izbacite, pokušajte im dati drugu priliku, ali mi ćemo vam pomoći u zadovoljstvu.

Kako ukrasiti košulju ovratnika

Kako ukrasiti košulju ovratnika

Potrebni materijali i alati:

  • Bluza ili košulja s ovratnikom koji dobro čuva oblik;
  • umjetni biseri u nekoliko veličina;
  • Rhinestones, kuglice, stare naušnice, perle, ogrlica, ogrlice, narukvice - sve što se može ručno šivati;
  • igle s niti;
  • škare.

Šiti velike perle do ovratnika

Nastavljamo s glavnom klasom - kako ukrasiti ogrlicu košulje. U te svrhe trebat ćemo mnoge kuglice, rhinestones, stare perle, ogrlice, ogrlice i sve što se može zasije na košulju. Kupio sam bluzu u trgovini Komisije i najprije sam proučavao sve vrste opcija za ukrašavanje oštrica. Ali budući da sam htjela dobiti nešto originalno i ekskluzivno, odlučio sam ne kopirati, nego stvoriti lijepu i neobičnu s vlastitim rukama. Ovratnik košulje mora biti vrlo gusta i dobro zadržati oblik i ne smije se deformirati težinom dekornih elemenata. Za ukras, koristio sam: stare kuglice, umjetni biseri, vintage naušnice, kristalne i lijepe mesare.

Kada ste pripremili sve potrebne materijale, početi izvršiti: za početak, postavite najveće pojedinosti na ovratnik kako biste vizualno ocijenili, dok gledaju na odabrana mjesta. Sada uzmite nit s iglom i uđite u njih u ogrlicu, a prostor između njih ispunjava postupno srednje veličine perle i bisera.

Članak na temu: Sauron kaciga to radi sami

Kako ukrasiti košulju ovratnika

Kako ukrasiti košulju ovratnika

Završavamo ovratnike

Sada šivati ​​velike, srednje i manje rinestones, bisere i kuglice kako bi dali ogrlicu do dubine teksture. Pošaljite sve dekoracije, ispunjavajući lijeve prostore dok ne dobijete rezultat koji ćete dogovoriti. Naš ekskluzivni dekor ogrlice je spreman!

Kako ukrasiti košulju ovratnika

Kako ukrasiti košulju ovratnika

Svi genijalni su jednostavni, tako da u tom procesu nema posebnih tajni vještine - povjerenje vašim idejama i, naravno, pripremiti spojnice da razmislite o uzorku na ovratniku, gurajući ono što ste uspjeli pronaći.

Kako ukrasiti košulju ovratnika

Kako ukrasiti košulju ovratnika

Ako želite, tako da možete ukrasiti džepove na košulji. Zamjena bisera i rinestona na mesarima, mjedenim zakovicama i šiljcima, imat ćete ležeran, ali ne manje zanimljive slike.

Čitaj više