Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

Anonim

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata obdareno je čarobnim utjecajem u vezi s temeljima drevne kineske znanosti Feng Shui. Vježbajte Feng Shui svojstva ogledala povezana sa snažnom energijom koja se može ispuniti pozitivnim naknadama.

Vitalna energija Qi: Pravilna raspodjela protoka

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

Na Feng Shuy.

Sušilo za kosu Shui ujedinjuje energiju Qi s arhitekturom i dizajnom, jer je protok ove sile prisutan svugdje, posebno u domovima, apartmani koji bi trebali proći povoljnu energiju, blokirani loše, ne dopuštajući da izbjegne bolesti i nevolje.

Energija Qi je beskonačna sila koja ima dva izvora:

  • Prostor (kozmičko zračenje, gravitacija, sile prirode, elementi, vremenske uvjete);
  • Čovjek (osobnost, aura, disanje).

Oni su usko isprepleteni, formirajući snažnu, pozitivnu energiju, dajući život, mir i sklad. Prilikom obrade energije Qi s glatkoćom i mirom, moguće je transformaciju iz duhovnog u materijalnom entitetu: ravnice, rijeke, čisti zrak. S nepredvidivom odlaskom energije (Sha-Qi), se formiraju kutne planine, penjanje stijene, brze i opasne rijeke koje ne daju mir i sklad.

Sličan učinak na osobu na sušilom za kosu Shui. Svaka stavka dovedena u kuću obdarena su čimbenicima koji imaju svoj utjecaj na pravilnu raspodjelu energetskih tokova. Tipičan izvanredni predmet unutrašnjosti, kao ogledalo, uvijek obdareno najrazličitijim predrasudama i više od mnogih legendi i mističnih događaja.

Interakcija struktura vrata i struje struje

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

Jedna od najvažnijih komponenti Feng Shui su vrata, jer služe kao vrata prodiranja čarobne energije Qi. Ojačati njihov učinak. Gamaabilno prati savjet:

  1. Potrebno je ukloniti sve prepreke ispred ulaznih vrata. Qi akumulacija zahtijeva prostor. U nedostatku dovoljnog prostora, vrijedi vješati dekorativnu fenjeru na ulazu, koji će istaknuti put, navesti put do protoka q.
  2. Kada se stubište nalazi nasuprot ulazu vrata otvaranja otvora, nije važno ili pada, potrebno je ometati i napraviti niski prag u stopalu. Nastava navodi da je stubište snažan energetski vodič, koji može stvoriti curenje Qi, ili opasnu plimu Sha-Qi. Mali prag - omekšajte ovaj učinak. Glazbene suspenzije također će pomoći.
  3. Preporučuje se stalno praćenje zatvorenog položaja vizualnog uređaja vrata - oko na ulaznim vratima.
  4. Ne biste trebali dopustiti greške i baklje platna vrata. Pomicanje vrata krila će vjerojatno uplašiti moć Qi.

Članak o temi: zavjese od dvije boje u modernom dizajnu interijera

Nemojte ignorirati plasman vrata, kao i njihov dekorativni estetski izgled. Neispravno mjesto otvaranja može dovesti do suzbijanja Qi potoka. Sljedeće kombinacije vrata mogu donijeti zlo i lošu sreću u privatnom prebivalištu i njegovim stanovnicima:

Postavljanje tri ili više vrata u krajnji do krajnjeg reda (međusobno) je najopasnija kombinacija.

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

Kineska zvona

Učinak učinka kada je jedna vrata ulaska, a drugi je rezervni. U takvim slučajevima potrebno je staviti ispred srednjih vrata, neke prepreke ili staviti zaslon. Neznatno omekšava i poboljšava situaciju visećih kineskih zvona i flauta.

Trokut vrata.

Također opasna kombinacija koja okreće negativnu energiju i izlijeva je u svim stanovnicima kuće, izazivajući skandale i svađe. Deaktivira učinak - zrak je visio u središtu energetskog vrtloga.

Proći preko prozora.

Nemojte koristiti tipični dizajn jer energija Qi nema vremena za zadržavanje i propadanje u kući. Ublažite čarobni učinak debele zavjese na otvor prozora.

Nasuprot otoka.

Možete imati bilo koji kut, arhitektonsku zgradu, oštra izbočinu. Stavljanje vrata u neposrednoj blizini tipičnog objekta ugrožava ozbiljne probleme vlasniku privatne zgrade. Kut simbolizira tamni pojasni pokazivač Sha-Qi, koji ga usmjerava i daje svrhu poraza. Rješenja mogu biti dva:
  • Uklonite ili namjestite istureni objekt, lišavajući ga obdareni negativnom snagom;
  • Maskiranje živim cvijećem, stavljajući biljku ispred ruba. Dakle, možete se sakriti iza Sha-Qi štrajkova.

Kada izbjegavate oštre kutove, vrijedi obavijestiti stečenom ogledalu. Vrijedno je pokupiti zrcalne površine mekog oblika i prilično velike veličine, kako bi se odražavala, gledajući u ogledalo muškarca, bio holistički.

Nadzor ispred WC-a.

Nije vrijedno koristiti tipično poravnanje, budući da će pozitivna energija odmah nestajati kada ulazak u sobu će odmah nestati, ne donosi ništa do kućnog ognjišta.

Savjeti se preporuča za prianjanje na:

Članak o toj temi: Sigurnosni alarm na vratima apartmana: što odabrati

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

Svjetlo

  • Potrebno je održati dizajn otvora preklapanja u stalno zatvorenom položaju - to će djelomično blokirati izlaz Qi.
  • Na platnu na vratima, vrata za torbicu preporuča se objesiti ogledalo, vratit će pozitivnu energiju natrag u kuću.

Vrata vrata trebaju biti izravno ovisna o mjestu samog platna. Od svjetske strane, gdje je nacrtana, trebala bi biti potaknuta pravom bojom i dekorom. Nakon što ste napravili instalaciju na život, možete postaviti i ukrasiti vrata prema Feng Shui.

Tablica prikazana u nastavku prikazuje glavne opise svojstava vrata s različitim stranama svjetla. Osim toga, odabrane su vjerne boje slikarskih i dekoracijskih elemenata (završni materijali, crteži):

Svjetlo

Opseg izloženosti

Preporučena boja

Elementi elemenata

Sjeverno

Karijera

Plava, crna

Voda

Sjeveroistočni

Obuka, znanje

Bež, žuta

Mala zemlja

Istočno

Zdravlje, razvoj

Zeleni

Veliko drvo

Jugoistok

Bogatstvo

Ljubičasta, zelena

Drvce

Jug

Slava, ugled

Crvena

vatra

Jugozapadno

Ljubav, romantika

Bež, žuta, ružičasta

Velika zemlja

Zapad

Djeca, kreativnost

Bijelo, srebro, zlatno

Mali metal

Sjeverozapad

Pomoć, tvrđava, snaga

Bijelo, srebro, zlatno,

Veliki metal

Mjesto ogledala u odnosu na vrata

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

Zrcalo se nalazi u hodniku

Sposobnost da se probudi ogledala u umjetnosti Feng Shuija, čini se velikim uspjehom. Tako je tipična stavka obdarena silom kako bi se odražavala i privukla energiju Qi. Neispravan aranžman može podrazumijevati najozbiljnije posljedice. Kinezi su odavno bili svjesni skrivene i opasne moći ogledala i pričvršćenu na njih posebno značenje.

Često su ogledala smještena u hodniku, s obzirom na tipično mjesto prilično prikladno u odnosu na nekoliko ciljnih smjerova:

  • Imajući ogledalo u hodniku stana vizualno povećava prostor. Odraz malih brodova koji su svojstveni planiranju građevina multi-kata, u ogledalima, daje vizualnu implementaciju malog područja.
  • Dodatni razlog za mjesto velikih zrcalnih površina u malom hodniku koridoru je sposobnost površina da odražava prirodno svjetlo i umjetno, što čini područje svjetlije, time više.
  • Naravno, korištenje zrcalnih površina u sobi hodnika na izlazu iz njihovog stana nosi i izravnu funkciju. Pa prije napuštanja kuće svatko želi vidjeti svoj vlastiti odraz, čineći pristojan obrazac prije nego što napusti svjetlo. Ogledalo nasuprot vratima, što mnogi ljudi misle, kao da prate stanovnike.

Članak na temu: Što pozadinu odaberite za usku sobu, savjete i preporuke

Na pitanje, moguće je objesiti ogledalo nasuprot ulaznih vrata, u odnosu na mišljenje Adepte drevne kineske kulture, pitanje je definitivno negativno. Zašto je nemoguće, ovaj faktor se jednostavno objašnjava sposobnost zrcalnih površina kako bi odražavala glavne energetske tokove koji dolaze u kuću.

Stoga je nemoguće koristiti ogledalo postavljeno nasuprot ulazna vrata u strukturi, ne dopušta pozitivnu energiju da se spusti i smjesti u stanu.

Konskolno liječenje čarobnih svojstava ogledala može donijeti neravnotežu u stan iu životu svojih stanovnika. I zašto je nemoguće koristiti površine se ne naručuju, smatra se u nastavku:

  • Rješenje za postavljanje ogledalo platno nasuprot ulaznog otvora u strukturu, prepun gubitka novčanih sredstava. Tako će doći do osjećaja da novac, kao što je u potpunosti za potrebe, ali neka se imovina brzo suha. Nemoguće je tako lagano tretirati ogledala.
  • Kada se ogledalo nalazi nasuprot otvaranju stanovanja, njegovi stanovnici mogu se osjećati konstantnim umor, pa čak i druženja. Dakle, dolaska pozitivne energije u kuću, ne vrijeme za ulazak, odražava se od površine zrcala, odmah se okreće unatrag unatrag. Čovjek samo nigdje uzeti pozitivnu energetsku naknadu.
  • Između ostalog, odraz ulaznih vrata u zrcalnom platnom je prepun pozitivnog gubitka energije. Cijeli raspon pozitivne energije, zdravlje članova obitelji, vitalnost i uspješnost, jednostavno propuštaju površinu zrcala izvan strukture i ne može se uzeti, osim prevesti platno.

Nekoliko jednostavnih savjeta o ispravnom mjestu ogledala u strukturi pomoći će da koristite tipične površine s najprofitabilnijim:

  • Reflektirajuća površina je bolje urediti nekoliko daleko od ulaznog otvora, pa kako bi se odrazili dolazeći posjetitelji i došlo do domaće. Dakle, površina će poslužiti kao neobičan distribucijski uređaj energije Qi, nesmetanog ulaska u kuću.
  • Najprofitabilnija i točna lokacija ogledala je naglašena na površini ulaznog krila, što se povećava i akumulira energiju.
  • Izvrsna viseća ogledala s odraz nečeg lijepog i povišenog u njoj: cvijeće, slike. Tako je osiguran veći protok pozitivne energije.

Ogledalo ne bi trebalo odražavati negativno, treba ga pogledavati i poželjno je poželjno u dobrom raspoloženju.

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

(Vaš će glas biti prvi)

Ogledalo nasuprot ulaznih vrata - nevidljiva zaštita Feng Shuija

Učitavam…

Čitaj više