Crochet tubić s sheme dječaka s fotografijom i videom

Anonim

Crochet - fascinantni proces, a od rukama obrtnika gleda na stvarne umjetničke djela. Možete stvoriti ne samo salvete, šal, čipčenih stolnjaka, nego i takav zanimljiv komad ormare, poput kuhinje. Ovaj pleteni lagani šešir, koji je nacionalna glava većine ljudi u središnjoj Aziji. Ako ste zainteresirani za kuku s shemama, onda će vam naša glavna klasa pomoći da ga ovladate jednostavnom materijom.

Crochet tubić s sheme dječaka s fotografijom i videom

Malo povijesti

Tubet je jednostavan, obično pamučna kapa s šiljastom ili zaobljenim jahanjem. Uobičajena je ukrasiti nacionalne obrasce, dekoracije, čak i dragog kamenja. Sveto značenje glava je nebeski luk. Ako pažljivo pogledate, šešir se podsjeća na zdjelu neba u obrnutom obliku.

Crochet tubić s sheme dječaka s fotografijom i videom

Osim toga, konstantni simbol tubira su ciklusi života, odrastanja. Glavna središta nije jasno podijeljena u 4 dijela. Oni simboliziraju djetinjstvo, mlade, mlade i starosti. Istraživači kulturne baštine naroda središnje Azije također primijećuju da je tubirač obrazaca podsjeća na drevno stanovanje nomada - jurt. Dakle, osoba je u njoj, kao kod kuće.

Gotovo svi narodi Azije su muslimani, sljedbenici religije islama. Muška lica je obvezna atributa za vjernika. Štoviše, oni mogu biti apsolutno različiti za vjenčanje obrede (ne), folklorne svečanosti, razdoblje žalosti, kao i tijekom molitve.

Crochet tubić s sheme dječaka s fotografijom i videom

U našoj multinacionalnoj zemlji, gdje su kulture različitih nacija tako blisko isprepletene, kuhinja je prestala biti atribut samo tatara, muslimana. Ovaj lijepi, otvoreni lagani šešir obučen je kao muškarci i žene za svaku prigodu. Sigurno joj pokriva glavu tijekom sunca, ne zahtijeva dodatnu dodatnu opremu. Zato su pletene svjetlosne tupetice postale popularne.

Vizualna analiza

Radi jasnoće, nudimo kukičku shemu.

Članak na temu: Francuski elastično pletenje iglice s fotografijama i videozapisima

Crochet tubić s sheme dječaka s fotografijom i videom

Crochet tubić s sheme dječaka s fotografijom i videom

Vežite praktičnu, lijepu glavu je vrlo jednostavna. Na prvi pogled, čini se da se broj obrazaca i oblika zaokruživanja ne daje prvi put. Ali shema pletenja podsjeća na uobičajeni ubrus, to jest, vezanja će biti kružno. Na videozapisu prikazani na kraju članka pripremljena je vizualni materijal. Broj petlji može se povećati dodavanjem stupova. Čim veličina obratka dosegne potrebnu razinu, nastavljamo izigrati bez dodatne visine. Tula Caps također noževe bez dodataka.

Objekt univerzalnog garderobe može se pletati na istoj shemi kao i za muškarce i za žene ili djecu.

Da biste smanjili veličinu, dovoljno je uzeti tanke niti i manji broj kuka. Za predstavnike prekrasnog spola, trebat će vam nit iris i 1,2 kuka, a za muškarce - Moulin i kuka 1.6.

Crochet tubić s sheme dječaka s fotografijom i videom

Crochet tubić s sheme dječaka s fotografijom i videom

Vrijeme je da se presele iz opisa na akciju. Pamučne niti bit će potrebne za rad, što će se uvelike nositi s zaštitom glave na vrućem ljetnom danu. Kletanje će biti guste, a veličina gotovog proizvoda ovisi o debljini niti.

  1. Pletili smo lanac u 5 zrakoplova, spojite ga u krug. Zatim se prsten od 10 stupca distribuira na postojećem mjeraču.
  2. Glavna središta može se plesti u krugu i spiralu. U prvom slučaju, polu-mesing će biti zatvoren u krug. Morate dodati jednu zračnu petlju u porast. S spiralnom verzijom, potrebno je glatko, neupadljivo prijelaz iz niza do reda. Za to, igle treba ravnomjerno dodati petlje. Početak novog reda bolje je unaprijed obavijestiti da nije potrebno otopiti proizvod.
  3. Naknadni redovi se uklapaju s uniformnim dodavanjem petlje. U prvom stupcu prethodnog reda izgovaraju se 2 petlje. Nakon 5 stupca su vezani i ponovno se doda jedan.
  4. Važan trenutak: Uklanjanje s vrha (početak pletenja), potrebno je povećati ne samo broj stupaca, već i udaljenost između petlja. Rubovi obratka moraju biti na istoj liniji. Ako primijetite tko je rub ruba je valovit, onda ste dodali u novom retku više od količine petlji je potrebno. Bolje je otopiti jedan redak i pokušati ponovno.
  5. Kada veličina "palačinke" dosegne 11-12 cm, idite na novi dio. Sada se redovi uklapaju s jedinstvenim smanjenjem količine petlje na 4 komada. Redovi smanjeni u veličini ne bi trebali biti više od 5. Kao rezultat toga, dobit ćete prazno slično zdjelu s niskim stranama.
  6. Vrhunski noževi vrlo jednostavno. Odaberite ornament koji vam se sviđa i plesti tkaninu u krugu bez dodatnih manipulacija (smanjenje ili dodavanje petlji).
  7. Rub se može ukrasiti zubima ili bilo kojim drugim uzorkom poput vas.

Članak o temi: džemper velikog parenja s pletenicama: dječji programi

Crochet tubić s sheme dječaka s fotografijom i videom

Crochet tubić s sheme dječaka s fotografijom i videom

Ovako jednostavno i brzo možete povezati cvrkut za dječaka ili djevojčicu koristeći razumljive sheme.

Video na temu

Čitaj više