Soft zidna ploča s vlastitim rukama: Ispitivanje, punilo, tehnologija

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Odabir materijala za presvlake
  • Koji popunjavanje odabrati?
  • Tehnologija proizvodnje panela

Za dekoraciju zidova u stanu može se koristiti širok raspon materijala. Odaberite onu koja vam odgovara, ako trebate odrediti učinak koji želite postići kao rezultat popravka. Izvrstan i sofisticirani interijer može se stvoriti, ako drite zid s tkaninom ili stavite meke zidne panele na njih. Najviše od svega, takav cilj će odgovarati spavaćoj sobi, iako se može koristiti za druge prostore. Prije početka rada morate odabrati prikladne materijale.

Soft zidna ploča s vlastitim rukama: Ispitivanje, punilo, tehnologija

Presvlake zidnih panela izvodi se tri osnovna materijala: tkivo, koža, koža.

Odabir materijala za presvlake

Izvršite presvlake zidnih panela mogu biti tri glavna materijala:

  • tkanina;
  • koža;
  • umjetna koža.

Uz neovisnu proizvodnju zidnih panela, tkanina može biti najprihvatljiviji materijal. Morate temeljito odabrati tkaninu. Mora biti dovoljno jaka da izdrži više od jedne godine rada i istovremeno spasiti atraktivan izgled. Tkanina se ne smije lako raspršiti ili probiti opterećenja. Na primjer, od kućnih ljubimaca domaćih životinja. U te svrhe, tkanina presvlake namještaja je prikladna, koja je prikazana u različitim bojama, što vam omogućuje da odaberete opciju za gotovo bilo koji interijer.

Soft zidna ploča s vlastitim rukama: Ispitivanje, punilo, tehnologija

Sheme linija unutarnjih zidnih panela. 1 - Boyful Univerzalni prijelaz; 2 - unutarnje zidne ploče; 3 - Minzira Univerzalna samodespodina.

Upotreba prave kože u proizvodnji zidnih panela je nepoželjna, jer je ovaj materijal vrlo zahtjevan u radu. Ako nemate vještine kože, preporuča se naplatiti radu sa zidnim panelima do iskusnih majstora. Trošak takve zidne dekoracije je najviši.

Rad za dekoraciju zidova treba odabrati odgovorno. Materijal bi trebao biti izdržljiv i pouzdan. Trošak zidnih panela s posluge je niža od kože, ali je znatno viša od tkiva. Paneli moraju biti mali, budući da je umjetna koža prilično težak materijal, isto pravilo se odnosi i na pravu kožu.

Članak na temu: Plastični strop s vlastitim rukama: Priprema i instalacija

Natrag u kategoriju

Koji popunjavanje odabrati?

Za proizvodnju zidnih panela potrebno je punilo. Možete koristiti pjenu od gume ili sintetiranje kao punilo. U prvom slučaju, imat ćete priliku napraviti panele s deblji sloj punila, kao rezultat toga, površina zidova će biti mekša. Sloj punila može čak biti više od 6 cm, iako nije uvijek prikladno koristiti previše pjene gume.

Korištenje sinteze je prikladnije za neiskusne majstore, jer je njegova instalacija nešto jednostavnije.

Zahvaljujući Singiryteponu, možete postići formiranje ravne površine. Vezano je na ploču To je klamerica ili nokti, ali slaganje s prugama. Rekavši da sintheps neće biti, jer je njegova težina čak i manja od težine pjene gume.

Natrag u kategoriju

Tehnologija proizvodnje panela

Soft zidna ploča s vlastitim rukama: Ispitivanje, punilo, tehnologija

Shema instalacije zidne ploče.

Soft zidni paneli mogu se napraviti na dva različita načina. Popularno i poznato već nekoliko stoljeća, način mekog dekoracije zidova nekoliko stoljeća je Caplight stil. Također se naziva čvrsto kočijom. Na taj način, koristi se nekoliko stoljeća kako bi se postigla izvrsna završna obrada različitih prostorija.

Cijeli dizajn završnog dizajna bit će formiran na temelju šperploča ili listova iverice. U ovoj bazi, potrebno je napraviti rupe na tim mjestima gdje ćete pritisnuti materijal kućišta s dekorativnim gumbima ili kovrčavim noktima. Shema njihovog položaja može biti bilo koja, ali tradicionalna opcija je šahovska narudžba.

Tapacijska tkanina treba fiksirati na stražnjoj strani šperploča s konstrukcijskom spajanjem s jednom ili dvije susjedne strane. Nakon toga, na površini lista, punilo se odvija uniformnim slojem. Tada je tkanina fiksirana na preostale strane. Nakon toga možete instalirati tipke tlaka, koji će pričvrstiti pjenu ili sintetu. Popraviti punilo dodatno nema potrebe.

Da biste zadržali dekorativne gumbe, preporučljivo je koristiti kamronu konac koji ima povećanu snagu. Osim snage, takva nit ima druge prednosti, na primjer, nesposobnost truljenja i istezanja, tako da je u stanju služiti dugim godinama.

Članak o toj temi: Granit poliranje vlastitim rukama: tehnologija rada

Navoj je fiksiran na gumb, protežu se kroz oblogu i pjenu i prolazi kroz rupu u šperploča ili list iverice. Na poleđini baze, navoj je pričvršćen na građevinsku traku. Ovaj se Novica preporučuje pomoću nekoliko isječaka, dok stavljate nit u različitim smjerovima. To će pričvrstiti veću snagu i pouzdanost.

Zidni paneli su montirani na bazu s tekućim noktima ili tiplelima. Ako se zaustavite u drugoj verziji, morat ćete ostaviti cijevi labavo letio na šperploča na svakom kutu na mjestu za pričvršćivanje. Kada je baza ploče pričvršćena na zid, tkanina se može pokrenuti i konsolidirati.

Stavite zidne ploče su poželjno čvrsto pričvršćene jedna s drugom ili najmanje 10 cm. To će olakšati dodatnu njegu mekog zida. Ako ostavite mali razmak između panela, prašina i prljavština bit će izrezana u nju, neće biti lako čistiti.

Soft zidna ploča može se nalaziti u skladu s izvornom idejom, pridonijet će stvaranju ekskluzivnog interijera. Uz to, možete napraviti bolju u unutrašnjosti u pastelnim bojama ili, naprotiv, napraviti meke i nježne naglaske u atmosferi Motley.

Čitaj više