Kako napraviti košulju

Anonim

Postoji veliki broj stvari koje mogu šivati ​​bilo koju djevojku u prilično kratko vrijeme, bez visoke razine znanja u rezanju i šivanju. Ljetna sezona podrazumijeva prisutnost svjetlosne odjeće u ženskom garderobi. Naravno, možete otići u trgovinu i kupiti zanimljiv model vrhu, a možete uzeti staru, dosadnu stvar i naučiti kako napraviti vrh košulje, ne trošeći dodatni novac. Ovaj glavni razred sadrži detaljne upute i fotografije. Započnimo!

Kako napraviti košulju

Kako napraviti košulju

Kako napraviti košulju

Kako napraviti košulju

Potrebni materijali i alati:

  • Čipčić tkanina - 50-70 cm;
  • Šifon košulju na gumbima;
  • mašina za šivanje;
  • niti u tkivu tona;
  • zalihe šivanja;
  • škare.

Izrezati previše

Danas ćemo reći kako napraviti vrh košulje. Stavite stranu lica na vrh kuhanu košulju na radnoj površini. Uzmite škare i izrežite i rukave. Od jednog ruba oklopa u suprotnom mentalno, provedite zakrivljenu liniju. Izrezati na željenu liniju. Na rubove su bili glatki, možete označiti sve potrebne linije na košulji.

Izrezati čipku

Zatim preklopite pola čipke tkanine. Nanesite majicu ili haljinu s kratkim rukavima na vrhu. Prenesite rukave na čipku, rupe za ruke i dekolte za grlo. Ne zaboravite uzeti u obzir ramena, bočne strane i donji rubovi šavova. Koristite za ovaj prijenos krojačke krede ili olovke. Sada uzmite škare i pažljivo izrežite gornji dio za naš vrh. Morate imati dva detalja - ispred i natrag. Zatim, preklopite dva detalja zajedno i korak na šivaći stroj duž ramena i bočnih strana. Ako želite, možete podnijeti rubove rukava s cik-cak linije, overlock ili drugi omiljeni način. Nakon što ste zašili podatke o vrtu, pobrinite se da se rukavima podudaraju i imaju iste veličine.

Članak na temu: Stroj iz lopte za djecu: Master klasa s fotografijama i videozapisima

Kako napraviti košulju

Pošaljite pojedinosti

Zatim pričvrstite donji rub gornjeg ruba na gornji rub košulje. Imajte na umu da bi gumbi na košulji trebali biti na poleđini budućnosti. Protežu se na šivaći stroj. Zatim okrenite košulju na prednju stranu i poravnajte rubove izreza za grlo, ako je potrebno, izrezati previše. Zatim regenerirajte rubove izreza za 0,5 cm, zatim još jednom za 0,5 cm i korak na šivaćem stroju uz rub. Sada preklopite donji rub rukava za 1,5 cm unutar i korak na šivaći stroj. Slijedite gotov vrh košulje. Nosite sa zadovoljstvom!

Kako napraviti košulju

Kako napraviti košulju

Čitaj više