Kukičani ruksak: shema i opis za početnike s videom

Anonim

Na putu nije bez tako vjernog satelita kao ruksaka. Čak i ako to nije turističko putovanje slično kampanji, ali samo šetnja parkom. Savršeno se može smjestiti sve manje pribor i držati ih sigurnim. Ovaj članak će reći kako povezati kukičani ruksak, shema i opis će biti detaljno opisan i prikazan.

Remeni, zahvaljujući kojem ruksak visi iza leđa, ravnomjerno raspoređuje teret. Njegova snaga ovisi o odabranom materijalu, ova opcija kao ruksaka pletena s kukičanom, u načelu, je prilično izdržljiva, ali je bolje da ga ne povučete u pješačenje, ali se koristi za urbane šetnje.

Mi ćemo reći u glavnom razredu, kako korak po korak da biste izvršili takav ruksak.

Kukičani ruksak: shema i opis za početnike s videom

Spremam se za posao

Za to nam je potrebno:

  • Posteljina pređe bilo koje boje, oko 500 g;
  • Kuka, poželjan broj 2;
  • Gumbi, 6 komada, jedan manji i 5 velikih i perli.

Počnimo s dnom, za to regrutiramo 50 zračnih petlji, iz ovog lanca, hrani 25 stupaca bez Nakida. Nakon dna, stupci su vezani bez pričvršćenja, tako da dvaput. Sada trebate napraviti "ruku". Na posljednjem redu uključite se na pogrešnu stranu i povucite petlju tamo, plesti, povezujući se međusobno. Slijedite nit na povlačenje.

Sada bočni dijelovi. Oni plešu poprečno. Potrebno je upisati zračne petlje, shema je dovoljna 60 petlji, početi pleteći 25 redaka za kolonu bez nakida. Ovo je stražnji dio ruksaka, koji će se nasloniti. Opet, ponovimo "rub" gore opisane, nakon što je 25 reda, također bez Nakida. Opet "vlada", sada udvostručite broj i provjerite 55 redaka. Već se pojavio prije. Ostaje za vezati drugu stranu i jedan stražnji. Za bočnu stranu - "vlada" i 25 redaka, za stražnju - "ruku" i 30.

Članak o toj temi: 9 načina za izradu mjehurića sapuna kod kuće

Sada moramo skupljati sve dijelove zajedno. Detalji šavova uredan šav.

Bilješka! Opcionalno, možete dodati džepove, unutarnje i vanjske.

Unutarnji džepni plesti u obliku kvadratnog 10 * 10 cm, stupove bez nakida. Spreman biti ušiven unutra.

Najveći džep, vanjski, pletiv prema shemi: 12 air petlje leži 16 redova. Malo na istom principu.

Ventil se primjenjuje prema shemi na fotografiji:

Kukičani ruksak: shema i opis za početnike s videom

Kukičani ruksak: shema i opis za početnike s videom

Ostaje izdati naše gumbe za ruksak i šivati ​​trake. Izrađujemo petlju, za veliki džep, uzmite veći gumb, za ostatak male. Trake u duljini prilagoditi ovisno o vašem rastu.

Možete pletati ruke od motiva odabranih iz različitih shema. U nastavku ćemo pokazati sve vrste ideja s kratkim opisom.

Nekoliko slika

Ako ste zainteresirani za više ženskih opcija, bit ćete zainteresirani za sljedeći odabir:

Možete povezati elegantan i elegantan ruksak za djevojku.

Kukičani ruksak: shema i opis za početnike s videom

Da biste to učinili, trebat će vam: ako plesti jednobojni proizvod, zatim 210 g akrilne pređe jedne boje, ako želite diversificirati malo monotonije, zatim 120 g glavne boje, 50 g i 40 g od dva druga , gumb za lijepljenje i kuke.

Mi ćemo biti plesti od dna, tri niti su ranjeni u jedan pojas, kukičani broj 6 je umoran od 29 petlji, zrak i, fokusirajući se na shemu 1, plesti.

Kukičani ruksak: shema i opis za početnike s videom

Zatim gledamo na shemu 2, isti kukičani plesti 25 cm, baza je 90 zračnih petlji. Ventil je prikazan u shemi 4. Ona pleti s 25 zračnih petlji.

Ako želite uljepšati takav ruksak, možete se povezati pomoću 3-cvijetnog kruga. Za dovršetak proizvoda ostaje da ga prikupite. Pojedinosti su spojeni pomoću šav, s presavijeni niti.

Mnoge neobične ideje mogu se vidjeti na videu:

Članak na temu: Kako šivati ​​karidom s rukavima

Kao i nekoliko videozapisa za početnike:

Briga za proizvod

Kukičani ruksak: shema i opis za početnike s videom

Za pletene stvari trebate posebnu skrb, nije važno što ste pređe odabrali plesti, pleteni s kukičanim ili pletenje iglice. Delikatno pranje Ovdje se nećete ograničiti. Slijedite savjete za njegu, a vaša stvar će vam dugo poslužiti i spasiti svoj izgled.

Počnimo s pranjem. Prije početka namakanja proizvoda, trebali biste ga uključiti na pogrešnu. Operite mekim alatima za pranje, nemojte izbjeljivati, ne eksperimentirajte s tvrdim prašcima, koristite osjetljive praške.

Kukičani ruksak: shema i opis za početnike s videom

Minimalno mehanički utjecati, jer se iz ovog proizvoda može pokvariti, a uopće će se pogoršati. Ako je to stroj za pranje rublja, pokupite blagi način ili ručni način pranja, što su manji revolucije, to bolje. Ako izbrišemo rukama, nemojte kočiti snažan proizvod, budite oprezni. Nakon pranja, tijekom žarenja, ne uvijajte platno, istisnite samo postupno, pritiskom na odvojene dijelove, lagano ih oblože. Ako imate vrećicu za pranje, to će biti izvrsno rješenje za pranje.

Kako osušiti stvar? Ni u kojem slučaju ne smijete objesiti takve proizvode na baterijama ili uopće na točkama grijanja. Nemojte se objesiti, jer kada viseće pređe će se protezati i može se potpuno deformirati. Najbolje je razgraditi stvar na horizontalnoj površini. Vunene stvari također nisu vrijedne, optimalno rješenje je ispariti. Ako postoji pravi parobrod - to je sjajno, u drugom slučaju, pamučna nadstrešnica će doći do spašavanja, malo mokro, kroz koje se formira nužna parena od temperature željeza.

Video na temu

Čitaj više