Master klasa "Novogodišnji topiary s vlastitim rukama" s fotografijama i videozapisima

Anonim

Nova godina - vrijeme darova i čuda. Master klasa "Novogodišnji topiary s vlastitim rukama" pomoći će vam da stvorite izvorne darove i suvenire za odmor. Kako napraviti toopirali za novu godinu? Ovo pitanje postavlja sve one koji vole dati originalne i neobične suvenire, a ne troše dodatni novac. Važno je samo pokazati fantaziju i domišljatost, a zatim će se sve ispasti, a robot ne uzima mnogo vremena preko kolijevke. Na fotografiji koja su prikazana u nastavku, možete uzeti ideje za svečane rodbine iznenađenja i voljenih.

Glavni razred

Glavni razred

Kao što možete vidjeti na slikama, postoji mnogo mogućnosti, samo odaberite i početi raditi. Zatim će se razmotriti nekoliko najljepših i najljepših verzija Topiaria, prikladne za novogodišnji odmor.

Radite na proizvodu

Da bi se napravio takav novogodišnji suvenir, potrebno je materijale:

  1. Loptice za božićno drvo različitih boja, male veličine;
  2. Baza za pjenasti proizvod;
  3. Štapići ili čačkalice za popravak topiary;
  4. Cvijet lonac;
  5. Pjene;
  6. Pištolj s vrućim ljepilom;
  7. Materijali za dekoraciju;
  8. Tkanina;
  9. Dvostrana traka.

Glavni razred

Glavni razred

Glavni razred

Za početak, potrebno je tretirati lonac cvijeta tkanini, tako da je tkanina bolja držati, materijal je fiksiran pomoću trake. U drugoj fazi rada treba ga pričvrstiti prtljažnik. Da biste to učinili, u spremniku za budući suvenir stavite pjenu i učvršćuje deblo, čistite satensku vrpcu. Na prtljažniku za pričvršćivanje pjene lopte, to će biti temelj obrta. Da bi božićne igračke bolje ostale, trebali biste staviti kuglice za drvo do čačkalice unaprijed i umetnite u pjenu. Praznina u loncu bolje je ispunjena loptima, dekoracijama i kišom.

Sljedeća opcija je svečana tvrtkaAaria - stablo s mandarinima. Bit će izvrsna kućna dekoracija i možda umjesto novogodišnjeg jela.

Članak o temi: OpenWork Crochet uzorci s shemama i dekodiranjem

Izrada stabla

Da bi ovaj proizvod trebao pripremiti materijale:

  • Umjetne mandarine;
  • Uže od lana;
  • Cvijet lonac;
  • Nož i škare za rezanje na papiru;
  • Pjene;
  • Božićne grane i podružnice imela;
  • Žice ili male klinove;
  • Umjetni snijeg.

Mandarini moraju biti omotani lanenim užetom i osigurajte žicu.

Glavni razred

Labavi sa svih strana ljepilom i scramble u umjetnom snijegu.

Glavni razred

U sljedećoj fazi, izrežite konus iz pjene i stavite lonac na dno. U završnoj fazi potrebno je popraviti granu kako bi se pouzdano stajala. Dalje, možete vezati mandarinu jedni s drugima, počevši prema gore.

Ukrasite lišće i grane.

Glavni razred

Koristeći iste materijale i slične tehnike, za obranu, možete napraviti topiary od lizalica.

Glavni razred

Ojačati pomoću barela pjene. Dakle, ne postoji dodatna udaljenost između slatkiša, stjecati proizvod sa škotskim. Ispišite lize i ukrasite stablo.

Mirisna i lijepa predir s kavom u prisutnosti željenih novogodišnjih dekoracija postat će izvrsno iznenađenje za Novu godinu.

Glavni razred

Video na temu

Video o tome kako napraviti topiary za novogodišnju proslavu. Zahvaljujući ovim valjcima, proizvodne informacije topiary bit će još potpunije.

Čitaj više