Soft krevet - kako šivati ​​pero

Anonim

Takvi prekrasni mekani kreveti - čini se da su iz prošlosti. Od tog vremena - kada su još uvijek spavali na periodima punjenim jednom puta, a ne na pjenastim madracima. Međutim, nitko vas ne sprječava šivanje njezinih perina i stvoriti takav mekani ležaj s različitim jastucima i jastučićima.

Perin se može šivati ​​s određenog broja jastuka. Prvo morate šivati ​​neurove u veličini kreveta. Da biste to učinili, trebat će vam gusta tkanina, koja se zove tik. To je ušiveno iz njega pravokutnog Nage, koji bi trebao biti pretražen jednom i nekoliko puta.

Kao rezultat toga, ona će se sastojati od poprečnih traka koje su zaglavi na obje strane dolje, a zatim ušivene. Samo zapamtite da je sa srećom najbolje raditi u kadi - gdje će čišćenje olakšati.

Soft krevet - kako šivati ​​pero

Soft krevet - kako šivati ​​pero

Video - kako se spušta

Originalan krevet

Soft krevet - kako šivati ​​pero

Ovdje je takvo rješenje super spavaće sobe. Vjerojatno je to prikladno koristiti u seizmičkim područjima ... i ako ozbiljno, takav krevet gleda u moje mišljenje elegantne i estetske i etničke! I između kabela moguće je vezati oklop, i - na bilo kojoj visini! I po cijeni takvog kreveta jeftino troškovi - drvena ploča, madrac i kabeli iz uobičajenog užeta. Glavna stvar je da su ploče podova bili snažne))))))))

Članak o toj temi: Friform for Novace Crochet: Glavni razred s modelima

Čitaj više