Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Anonim

Starija unutarnja vrata poput stacionarnog kućnog unutarnjeg elementa, tijekom vremena prestaju biti atraktivni. Jednostavno uređenje vrata s reljefnim trakama može u potpunosti pretvoriti percepciju čak i zastarjelih dizajna prostorije. I kako to učiniti s vlastitim rukama, pogledajte ispod.

Umjetnost tradicionalnog ukrašavanja

Mnogi ukrasni elementi prošlih stoljeća ponovno se rađaju u suvremenim projektima projektiranja unutarnjih ažuriranja.

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Izrezbarena platbands staro-ruska arhitektura

Svi se sjećamo prozora fasada i vrata starijih dnevnika, koje su uokvirene rezbarenim platformama. Ukrašeni element uvijek se razmatrao, te će se smatrati arhitektonskom tradicijom u drevnoj Rusiji. Dekoracija niti s novom silom je u modi, i kao ukras fasada novih kuća privatnog vrha konstrukcije iu obliku pojedinih elemenata u dizajnu interijera.

Dakle, poznato mnogima, preliminarne trake, koje se koriste kao važan istodobni udar u dizajnu vrata. Stavka nije jako vidljiva, ali s njegovim potpunim odsustvom očito reže oko utora između otečenih preklopa vrata. Planka dolazi za susjednu drugu polovicu natečenog dizajna ili na njemu.

Preliminarne trake također maskiraju proreze pri zatvaranju oko perimetra. Tako je nacrta, buka drugog svijeta u potpunosti blokiran.

I u kliznim sustavima vrata, fokus rješava najvažniji problem tipičnih sustava - savršeno sučelje valovitog dijela platna s stacionarnim zidom, na primjer, kabinet ili nagib vrata se javlja.

Tko nije upoznat s imenom o detaljima, o čemu se raspravlja, onda napominjemo da se preliminarne daske u svakodnevnom životu mogu nazvati sudoper ili imovina.

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Izrezbarene platforma na modernim zgradama

Kada se razmatraju dvije dobro poznate komponente u obliku PlatBorks i FAUND letvice, vrijedi zaključak. Oba dijela u suvremenom obliku uporabe su strukturni elementi, čija je svrha svedena na preklapanje lumena i mjesta između otvora, platna vrata, zidova i drugih oborina, prašine, propuha, buke i drugih stvari u stambenoj mikroklimi , U isto vrijeme, dekorativno opterećenje na fokusu i platformama je minimalan.

Ali u drevnoj Rusiji na vanjskim platformama, bilo je moguće odrediti razinu prosperiteta vlasnika kuće. Osim toga, u raznim selima, čak i uz kalupe, oblici i uzorci niti natchets bili su vidljivi različiti. Prije naše moderne umjetnosti rezbarija drva došla je u obliku simbola nacionalne pripadnosti arhitekture.

Tako smo svi rekli. I na činjenicu da platforma, kao što su preliminarne daske, mogu otkazati služiti dekorativni dekoracija kada je pitanje kako ažurirati vrata vlastitim rukama.

Članak o temi: balkon ukras sendvič paneli

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Moderno uređenje otvorenih vatrenih traka

Ako su vrata prethodno stvorena vlastitim rukama, nije bilo moguće biti nerazumno ili je nabavljen estetski izgled, a onda je njihov ukras bio maksimum u vodama. Malo kasnije u građevinskim paviljonima, dekorativni samoljepljivi film, oponašajući površinu raznih vrsta drva pojavio se potrošačkoj potražnji. U primitivnoj verziji, stara vrata su podlegla jednostavno za bojenje nego i obnoviti svoj izgled sljedećih nekoliko godina.

Dakle, ako ste sretan vlasnik starih vrata od masiva, onda vam čestitamo. Uostalom, danas kupuju prave drvene vrata, prvo, ne džepom prosječnog potrošača. I drugo, ne takva struktura vrata više ne rade, koja nisu samo ekološki prihvatljiva, već će također služiti još jedne desetak godina.

Ispravan pristup obnavljanju platna kada se koristi PlatBorks ili Fued letvice će napraviti stara unutarnja vrata glavnim naglaskom na postavku.

Moderne platfords i ukrasne trake

Moderne proizvodne tehnologije letjeli su daleko naprijed, a izbor PlatBorks na konstrukciji brojača je opsežan. Da biste stvorili PlatBorks u tvornici, a ne samo, koriste se sljedeći materijali:

  • Niz drva;
  • Šperploča i MDF;
  • PVC;
  • beton polimera;
  • poliuretan;
  • staklo.

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Ukrasno glodanje na različitim materijalima

Pod uvjetom da je PlatBand u konfiguraciji s proizvodom, njegov materijal se mora podudarati s materijalom iz kojeg se obavljaju ista vrata. Kada nađete platbu s paviljonima, obratite pozornost na drvene proizvode koji su napravljeni čak iu modernom obliku rezbarenom otvorenom. U pravilu se elementi stvaraju iz materijala koji je otporan na negativne atmosferske manifestacije. Uostalom, njihova izravna svrha je služiti kao Naschelniki na prozorima fasade.

Drvena remek-djela

Najbolje stijene drvenog polja pripada:

  • Hrast i Beech - Materijali su bliski u kvaliteti izvrsne pokazatelje, ali je teško obraditi, stoga troškovi takvih proizvoda mogu biti neugodni.

    Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

    Urezani redak iz različitih pasmina

  • Lipa u odnosu na dostupnu cijenu. U isto vrijeme, drvo se savršeno isporučuje za otvaranje niti, ali minus je da se materijal dodatno treba tretirati s posebnim sredstvima koja će spriječiti apsorpciju vlage i truli produkt.
  • Ariš može poslužiti kao izvrstan ukras na unutarnjim vratima u palulilotima i drugim vlažnim sobama, od otpornog na proces rotacije. Manus se može pripisati činjenici da prilikom slikanja proizvoda prije instaliranja naići ćete na poteškoće prema dolje s materijalima za boje. U isto vrijeme, ne nalazi se ariach s pretencioznim otvorenom, kao niz krhkih do suptilnog rada.

Naravno, drvene platforme su prilično lijepe i ekološki prihvatljive, ali gore navedeni materijal nije jeftino naveden. I ručni rad uvijek je cijenjen skupim. Da biste ažurirali drvena unutarnja vrata unutarnje uporabe, nije potrebno baciti ekstremne.

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Urezani nadimci u asortimanu

Preferiraju jeftinije proizvode za breze, johe ili borove. Da, drvo je manje od stalka za štetu, ali za privatnu uporabu, a ne na javnim mjestima, savršeno prikladna.

Plastična moderna

Ukrasite blokove snimanja, dopušteno je kupiti plastični pladnju. Brojne prednosti na licu:

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Plastično obojeno drvo

  • Ne deformirajte s vremenom;
  • Nemojte trunuti i ne ispucati;
  • može se proizvesti iu bilo kojem obliku (okruglog, luči);
  • opsežnu količinu boje koju možete izabrati;
  • Ako odaberete detalje boje do vrata, slika nije potrebna.

Prijedlog kako bi se kupila plastična platforma za ažuriranje starih unutarnjih vrata od polja ne smije biti jedan:

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Reljef dekorativne daske

  • Mora se pažljivo odabrati boju proizvoda kako biste obojili vrata, ali sve to možete i kombinirati ako je jedinica obnovljena;
  • Sjajni platb na mat površini krila ne može biti skladno ažuriranje - budite oprezni;
  • Plastika može smanjiti vrh cijelog bloka, a ne nadograditi ga.

Metalni proizvodi i druge moderne tehnološke emisije za obradu neće se razmatrati. Iako su dobri, ali samo za druge završne radove.

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Dekorativne ploče od polimerbetona

Ako PlatBorks s otvorenim nitima iz prirodnog drva nisu pronašli ili uplašili troškove, onda je vrijedno obratiti pozornost na reljefne dekorativne ili preliminarne trake, ali iz drva.

Pripremna faza za ažuriranje

Prije ažuriranja vrata, tkanina u svakom slučaju mora biti spremna za proces. Postoje dvije opcije za uspješan ishod u pripremnom radu:

  1. Ako su vrata polja bila u radu dugo vremena i vizualno postala potpuno atraktivna, onda je krila bolji ukloniti s petlji i staviti u horizontalni položaj za daljnji rad i, prije svega, obnovu površine.

    Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

    Takva su vrata podložna potpunoj obnovi.

    Nećemo se zadržati u trenutku, kako se obnavljanja drvenih vrata obnovljena, jer su otkrili ovu temu u prethodnom kognitivnom članku. Dopušteno je naučiti ne samo o tome kako se stara vrata oslobode od starog sloja boje, polira i trlja s kitom, odnosno priprema vrata. Ali o tome kako se napravi slikarska vrata.

  2. Ako je stanje klinova niza zadovoljavajuće, ali je potrebno stil da dovede individualnost vrata do savršenstva, onda je krila dopuštena čak i ostaviti na svom pravom mjestu bez uklanjanja s petlji.

Dakle, ostavljajući sama samo na mjestu dislokacije.

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Walkth spreman za završnu djela

I završit će se na mjestu instalacije. Naravno, to je prikladnije ukloniti i staviti ga u horizontalni položaj radi praktičnosti manipulacija. Međutim, tkanina još uvijek mora biti spremna za rad. Sve je vrlo jednostavno, vrijedno je čišćenje površine korištenjem otopine sapuna i meke spužve. Posebno je potrebno obratiti pozornost na područje oko perimetra vrata i završnih ručki. Nakon toga, avion je odmašćivanje, jer će se zalijepiti reljef ili rezbarene platfords.

Završni ukras Plancami

Ukrasna daska, čak nametnuta s vlastitim rukama, napravite dizajnu dosega dosega dosega.

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Urezani dekori u modernom interijeru

Reljef, rezbarene ili ravne trake raznih nijansi mogu transformirati čak i najizbirljivije gluhe krila. Ako je proces obnove kompliciran, stvaranje o ravnini volumetrijskih figura na ravnini, slučaj je jednostavan, ali zahtijeva marljivost.

Raspored dekora na površini drvenih vrata može biti u klasičnom stilu koji oponaša tkaninu starog formata montaže. Kroz letvice možete napraviti volumetrijski reljef preko tog područja, čvrsto stavljajući svaki jedan na jedan. Dopuštena je popločama dekoratera, tako da su se vrata u unutrašnjosti pojavila u unutrašnjosti. Uređenje fragmenata otvaranja krila je najjednostavniji. Nije potrebno izmisliti ništa, možete ponovno stvoriti urezana vrata, vodeći u Bararini. U bilo kojoj od opcija za lokaciju, to je vrijedno spomenuti raspored izgleda na ravnini da se kasnije ne skrati ako je potrebno u gotovom oslikanom obliku.

U pravilu, preliminarne daske na prodaju izloženi su u različitim bojama različitih nijansi.

Dekorativna traka odabrala je samo željenu nijansu dekora, a slučaj je u šeširu. U isto vrijeme, PlatBorks na vratima i rezbarenim detaljima o otvaranju često predstavljaju maloprodajne potrošače u djevičanskom obliku.

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Vrata su stilizirana s slojevima pod izrezbarenom tkaninom

Pa, ako je više drva prije prodaje impregnacije, što će ga zaštititi od vlage i drugih lezija. A ako ne, to nije problem riješiti ovaj zadatak vlastitim rukama kod kuće.

Reljef Dekorativna sluznica Prije instaliranja na list vrata, morate se pripremiti:

  1. Pvrtke su postavljene na gustoj rezani papir za obradu prajmera.
  2. Nakon sušenja sloja prajmera, detalji trebaju biti polirani s plitkim emery papirom.
  3. Nadalje uklanja precipitat prašine na trakama, a elemente možete pokriti bojom ili lakom. Ili obojiti u pravu boju i otvoriti lak.
  4. Svaki od lakiranih slojeva je poželjno poliran.

Slovanje dekorativni elementi izrađeni su pomoću ljepila ili malih noktiju namještaja. Dekori mogu biti učvršćeni na platno s velikim ukrasnim noktima kako bi dizajn još zanimljiviji.

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

(Vaš će glas biti prvi)

Ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Učitavam…

Članak o temi: Royal Spavaća soba: Interijer Značajke

Čitaj više