Izgradnja kuće za lovca u taigi

Anonim

Parkiralište. Izgradnja kuće u taigi za lovce

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Ovdje je naša stara i tako domaća poliana, gdje je stajala naša prva stambena zgrada. Mjesto je već odrastao mladi prag i već smo morali smanjiti brzi bazen. Prije pet godina morao sam proizvesti potpunu guzicu, riješiti se tankih ukočenih burtura koji su odrasli sa mnom s rastom i hodali svim slobodnim prostorom u gladi.

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Započeo je 25. srpnja 2009. godine. U dva dana očistila je mjesto i stavio plaću - prvu krunu, temelj cijelog budućeg gradilišta

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Pripremljena Brenna za nekoliko budućih kruna, u veličini, okrilly. Prije odlaska, stavite još jedan pelud.

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Bilo je dana kada je ujutro padala kiša i prije večeri - ponekad sušili, a ponekad i tuš. Tada smo bacili više drva za ogrjev na vatru, tako da možete doći s vremena na vrijeme i uzimajući ga, stavili su na kemijsku zaštitu kišne kabanice i radili.

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Na kiši, izvedba našeg rada pao je ponekad. Kabanice nisu značajno spašavali iz sveprisutne vlage. Bračić je bio sklizak i podsjećao na velike kriške sapuna. Dogodilo se da je dan samo pola avent. Pa, raspoloženje je bilo pod vremenskim uvjetima - sumorno. Ali izgradnja se ipak nastavila. Već zaglavljen seks. Polako, ali krune su uzgajale jedan za jedan. A sada su obrisi buduće kolibe već vidljive (s maxom na našem jeziku, nazvali su ove "obrise nacrtane"). U takvom kontekstu: "Pa, već su neke konture nacrtane!"

Izgradnja kuće za lovca u taigi

U blizini krovnog rada. Mi dizajniramo i skupljamo krov naše buduće prebivate. Na Zemlji je mnogo lakše pripremiti dizajn i praktičnije nego na mjestu, izmišljamo izgradnju u toku izgradnje.

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Sljedeća fotografija je takozvana prokletstvo. Ovo je drugi za značajno naš alat nakon motornih pila. Oni su to učinili sami (ili radije učinili max). U trgovinama nikada nisam vidio ništa slično, to je potrebno za obilježavanje trupaca za odabir uzdužnih žljebova.

Članak na temu: Suspenzije za gipsanu ploču, koja mogućnost odabira

Izgradnja kuće za lovca u taigi

U naslovu alata koji je već postavio svoju svrhu. Značajka je briza. Brac nije idealan oblik, unatoč prividnom krugu i ispravnosti obrasca, imaju kukce, pumped, nepravilnosti iz izrezane kučke. Linija provedena na dvije tvrtke označava sve nepravilnosti i zavoja, a ako izrežete žlijeb na ispravno breza, oni će se čvrsto ležati međusobno, bez ostavljanja praznina.

Navedeni dnevnik treba staviti na mjesto gdje će se kasnije nalaziti, popraviti, kako ne bi se igralo, nije zamahnuo i ne dopustio da je Bog pao. Točnije su brezavanje, manje će se raditi s njihovim sposovanjem jedni drugima. Stoga nije potrebno požuriti. To se događa, naravno, da čak i marljivo neugodno dnevnik kasnije, nadimci ne žele ići na svoje mjesto i možete provesti pola dana na njegovom prianjanju. I to se događa i obrnuto - bilo je skriveno i palo je kao da je sve tamo. Nakon ugroženog zapisa, treba ga ukloniti, okrenuti se s našim markicama i odabrati motornu pilu. Prvo piljenje, izradu od tri do pet uzdužnih rezova (ovisno o debljini dnevnika).

Zatim popijte, ovdje je broj rezova neograničen. Što je češće poprečna rezanja, lakše će biti odabrati utor.

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Odaberite sjekiru u utoru, najprije morate izbaciti sve "kocke", koje su naborane. A onda se očisti i prilagođava, zgrabite utor. (Za moje veliko žaljenje, fotografija dnevnika s odabranim utorom nije sačuvana). Tada je zapisnik gutljaj i stavio na dnevniku, na kojem je zapisnik bio uzgojen, bez zaborava prije nego što je stavio na dno log mahovine, bolje je mokro.

Sada ću napraviti malu lirsku digresiju koju posvećujem odborima. Odbori ... oh, to je vjerojatno najteži dio izgradnje. Nema cesta za zimu. Doveden u šumski prijevoznik na napuštenu karijeru. A onda oko 2 km - na sebi. Bilo je 65 ploča. Od njih, 17 utvrda i 48 inča. Odbori 3. razred, sirovi i teški. Bili su tako: prva 1 utvrda + 1 inča (17 hodalica). Zatim izvlače sve inča, tri ploče u isto vrijeme (10 hodalica). Nosili su tri dana, i četvrti osuđeni.

Članak o toj temi: Što pokupite gustu tkaninu za zavjese - Velor ili pamuk?

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Pa, dnevnik je konačno podignuta. Zaustavite strop, izloženi su grešači. Sve aktualno i trenutno "izvlači konture".

Vrijeme je za rezanje prozora na otvaranju. Usput, okvir sa staklom pronađen na napuštenoj karijeri. Tako je otkriće podešeno veličinom pronađenog okvira.

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Odbori su ušivene, potrebno je na ovoj strani krova ruberoida kako bi se izoštrio. Stojim i mislim kako će to zgodno biti učinjeno. Kažem Julia: "Vjerojatno ćemo imati stubište, neće raditi bez njega." Općenito, dok sam mislio da nisam primijetio kako se moja žena popela na krov i viče me odatle tako da sudac. "Imamo", kažemo, potrebno je pola dana na stubištu, a sudac se može oduzeti.

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Općenito, u njemu nisam očekivao takve građevinske talente. Da, tako se deftno ispostavilo. Pojačala je, prikovala, i bila sam tako, na kamionu, kao u tom brzom - donijeti, hraniti se, otišao na sl, ne gnjaviti! (vic).

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Donosimo posljednji sjaj, eliminiramo male nedostatke. Na jednom mjestu slomio je vrećicu kad je plakao. Najvjerojatnije u toj trgovini gdje smo ga kupili, bio je lagao. Morao sam zatvoriti rupu. Da biste to učinili, komad vrećica je označen i šutnuo ga s vrućim gudnom.

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Ali najveći trenutak je prva poplavna štednjaka. Sve - zimovanje je došlo u život, disao. Ovdje je još jedan Taedle Hut postaje sve više. Sakrament se dogodio ...

Zima izgrađena. I završavam priču. Ja ću sumirati. Izgrađena od 25. srpnja 2009. do 23. kolovoza 2009. godine. Za gotovo mjesec dana, to je s pauzama. Općenito, na stalku je ostavio puni 14 dana. Bilo je moguće graditi i brže, ali kiše bile su uvelike ometale, uzimajući tempo rada na ne.

Osim toga, 4 dana od 14 godina nosili smo ploče i druge materijale. Konsolidirani 10 litara od 92. benzina i 10 litara ulja za lanac. Uzeo je građevinske materijale: "inčni" ploča treći razred - 48 komada, ploča "Sorokovka" 3. razred - 17 komada, Rubait - 2 Rolls, izolacija "Erstva" - 1 Roll, Pa, i male stvari - nokte različitih " Kalibar ", ručke za vrata, kuke, zagrade i alati - osi, kolone, nokte druge.

Došli smo u zimovanje navečer. Rezervirali smo čaj, rastopili štednjak u kolibi. Noću su malo razmišljali uz pomoć izbijanja. Tako da naša zima izgleda iznutra.

Članak o toj temi: Kako lijepa za zavjese: korak po korak poduku

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Pahuljice su preplavile, podijelili vatru, kuhani čaj. Yulka, pije još jednu pilulu s gripe, okrenuta nekoliko minuta. Na kraju sam spavao gotovo cijeli dan. Neću je probuditi - pusti ga da spava. Tijekom tog vremena, okvir vrata i vrata izolirali su osjetljive trake. Nasolol Ogrevno drvo. Učinio sam sve bez buke, ne boli nigdje. Ali najvažnija stvar - izoliralo jaz mjesta gdje cijev prolazi kroz strop. Na jednom lovskom forumu, Vijeće je pitalo kako najbolje učiniti, mnogi iu slučaju odgovorili. Ali izabrao je Vijeće Dmitry (OM_BABAI) kao najlakše. Ovdje su fotografije o tome kako je i kako je postalo:

Izgradnja kuće za lovca u taigi

Čitaj više