Odabir boje za ispis na tkaninu

Anonim

U ovom članku, reći ću vam kako se boje koristim, i koji će analozi biti najprikladniji za primjenu matrice na tkaninu.

Akrilne boje - Boje raspršene vode na bazi poliakrilata (uglavnom metil, etil i butilakrilatnih polimera), kao i njihovi kopolimeri. Koristi se u slikarstvu i izgradnji za unutarnji i vanjski rad. Akrilne boje kada sušenje postaju tamnije. Također se mogu koristiti kao alternativa uljanoj boji s poznatim tehničarima koji se koriste. Vrlo brzo sušite - u tome, njihovu prednost nad drugim bojama. Možete se prijaviti iu vrlo tekući, razrijeđenom stanju (razrijediti s vodom) iu pastozdnom stanju, kondenzirani s posebnim zgušnjivačima koje koriste umjetnici, dok akril ne oblikuje pukotine, za razliku od uljanih boja. Boja leži s ravnim filmom, malo svjetluca, ne zahtijeva popravljanje s fiksiračima i lakovima, ima imovinu za formiranje filma ispran nakon sušenja samo s posebnim otapalima.

Unatoč činjenici da ove boje imaju takve prednosti, oni su apsolutno bezopasni za tijelo. Ne jedu tkaninu, za razliku od boja koje su sadržane u cilindru pod tlakom.

Često koristim javana ili tekstilne umjetnosti (nerchau) boje. Prednost tih boja je također u činjenici da se mogu miješati i dobiti posebne boje koje su potrebne za određeni zadatak. Akrilne boje gore navedenih tvrtki otporne su na ultraljubičaste zrake, što omogućuje svjetlinu boje tijekom nekoliko godina.

Odabir boje za ispis na tkaninu
Odabir boje za ispis na tkaninu

Obično, prije nanošenja boje na tkaninu, potrebno je dobro protresiti tako da je homogena. Neki ljubitelji zaslona, ​​kako bi se spasila, razrijedila boja vodom. Budite oprezni, jer kada se razrijedi, boja nije tako koncentrirana i, na primjer, pri nanošenju bijele boje boje na crnu tkaninu, ne možete dobiti željeni učinak. Za potpunu sliku krotizma tkiva potrebno je koristiti debelu boju, kada se razrijedi s vodom, boja gubi svoj delikatan i koncentrat. Ali, ako se primjenjuju, na primjer, crvena boja na svijetloj žutoj majici, naravno, možete ga razrijediti vodom, za spremanje boje. Morate se razrijediti u zasebnoj posudi i postupno. Voda dodaje kuhana, kako bi se izbjegle nepredviđene reakcije s klorom, itd., Razrijedite tako da boja ne postane tekuća, ali je ostala gusta, viskozna.

Članak o temi: Nove godine svijeće s vlastitim rukama. Četiri majstorska klasa

Naravno, ne smijete biti uznemireni ako ne postoje takve boje za tkaninu u vašem gradu. Uvijek možete kontaktirati ili pogledati u umjetnikovu trgovinu u vašem gradu, morate dati informacije o bojama koje imaju u asortimanu koji su prikladni za prikazivanje slike na tkanini.

Budite jedinstveni s Creative-handmade.org!

{ODNAKNOPKA}

{jmari na}

Čitaj više