Ženska haljina s mirisom: uzorak za rezanje i šivanje

Anonim

Posebno je zanimljivo izgledati kao haljina s mirisom, čiji je uzorak predstavljen u ovom glavnom razredu. U nekim resursima, takva haljina se zove kao haljina - kimono zbog dizajna, koji ima prilično zanimljiv oblik.

Ženska haljina s mirisom: uzorak za rezanje i šivanje

Ova vrsta haljine može imati duljinu koja je najprikladnija za vas, tako da duljina haljina treba biti podešena na uzorku.

Uzorak haljina s mirisom učiniti sami

Ženska haljina s mirisom: uzorak za rezanje i šivanje

Pozornost treba posvetiti gospodarstvu u rezanju haljina s mirisom, budući da je uzorak napravljen na takav način da se minimizira obrezivanje tkanine. Dakle, odabir prikladne tkanine za ovu haljinu, trebali biste otvoriti kao što je prikazano na slici.

Zbog lakoće samog uzorka, cijeli proces se može provesti izravno na materijalu, koji će uštedjeti vrijeme.

Nakon što je rješavanje detalja haljine, slijedi prvu stvar za liječenje svih rubova, što je najbolje učinjeno s Overlokom. Ali za odsustvo tako običnog šivaćeg stroja s cik-cak linijom. Za rub, haljine treba ostaviti na savijanju od oko pet centimetara.

Još jedan detalj za kimono haljinu će biti pojas, čija je duljina određena u svakom slučaju, ali ne bi trebalo biti prekratko.

Rezanje dijela za pojas željene duljine, mora se sklopiti na pola i naprezati oko perimetra, ostavljajući malu zavjeru za uključivanje prednje strane. Nakon okretanja pojasa, mora biti moždani udar i šivati ​​tajni šav koji nije zašiven.

Nakon obrade rubova haljine, potrebno je početi prijeći, za koji su dva prednji dijelovi uvijaju, mijenjaju se na mjestima i zašijte na stražnju stranu proizvoda na bočnim šavovima.

Do gornjeg mirisa ispred prednjeg dijela pojasa.

To je sve, haljina s mirisom je spremna!

Članak o temi: Dekorativni lonci s Fetra cvijećem

Čitaj više