Glavni džemper s Košom: dječji programi

Anonim

Uz hladnu zimsku večer, u zadržanim vodama kasne jeseni ili ranog proljeća, posebno želju toplinu i udobnost. Osim vrućeg čaja s limunom i vunenim pokrivačem možete zagrijati mekani topli džemper velikog parenja. Takvo će vam pomoći da se osjećate ugodno svugdje: kod kuće iu uredu tijekom hladnog negrijanog izvan ofsezona, na ulici mokro u jesen ispod lagane jakne ili smrzavanja zime pod toplim krznenim kaputom.

Glavni džemper s Košom: dječji programi

Glavni džemper s Košom: dječji programi

Plavi sweatok.

Posebno volumen i primjetno gleda na proizvode velikih parenja svih vrsta uzoraka i pletenica. Oni daju stvari neka vrsta vrhunca i milosti, unatoč debljini niti, od kojih je spojen. Konveksne pletenice uvijek su lako vidjeti, daje vlasniku džempera fascinantan i atraktivan pogled.

Plava ženska džemper s velikim pletenicama, nemoguće je bolje demonstrirati sve prednosti i ljepotu ove vrste proizvoda pređe. Osim toga, predstavlja 2 sorte uzoraka - bisera i pletenica.

Glavni džemper s Košom: dječji programi

Prije početka rada, morate pažljivo odabrati pređu. Neophodno je da je mekana i ne bačva, inače proces čarapa budućeg džempera neće vam dati zadovoljstvo. Za debelu pređu morate uzeti odgovarajuće igle za pletenje. Da biste ih ispravno odabrali, vezati za početak uzorka iz odabrane pređe s žtičinama različitih debljina. To će vam pomoći ispravno odabrati veličinu alata za pletenje.

Kada je sve izabrano i kupljeno, možete početi raditi:

  1. Zapošljavamo određenu količinu petlji (ovisno o tome što želite dnevnik širine), to mora biti više od 4 plus 2 rubova.
  2. Pletite gumenu traku za stražnju stranu visine od 10-15 cm, naizmjenično 2 petlje lica i 2 glačala. U posljednjem redu dodajte 1 petlju na svakoj strani.

Glavni džemper s Košom: dječji programi

  1. Nastavljamo stvaranjem obrasca pletenica.

Članak o toj temi: Crochet CAP shema za djevojku: topli jesen i zimski model glave s fotografijom i videozapisom

Glavni džemper s Košom: dječji programi

Glavni džemper s Košom: dječji programi

Navedene sheme pokazuju načine za plesti kočnice za džemper. Prema prvoj shemi, prva i treća pletenica, na drugom - drugi.

Uzorak je formiran kako slijedi: rub petlja, 12 hostes, 10 petlji za prvu pletenicu, 22 petlje za drugu pletenicu, 10 petlje za prvu pletenicu, 12 pogrešnih petlji, rubne petlje.

  1. Vrh proizvoda i rukava plesti biser. Detaljno objašnjenje možete pronaći pomoću videozapisa:

  1. Dostizanje daske, da biste se prešli na biser uzorak, morate dobiti 5 petlji. Knit 10 redaka uzorka i počnite padati kroz seriju od 1 petlje na svakoj strani. Pearl uzorak plesti 44 redaka, a zatim oblikovati vrat.
  2. Prednji dio džempera s pletenicama se izvodi na isti način kao i straga, ali formiranje vrata mora početi prije.
  3. Za rukave regrutiramo gumu na isti način kao i glavni dijelovi proizvoda. U posljednjem redu dodajte 3 petlje i nastavite na pletenje bisera. Alternativno, možete napraviti rukav rlange, vezan prednji i stražnji dijelovi džempera.
  4. Pošaljite proizvod.

Dječji model

Veliki proizvodi za parenje pogodni su za odrasle i djecu. Pod zaštitom takvog džempera, vaše dijete će biti toplo i ugodno. Neće biti strašno s luksuznim mrazom i opuštenim vjetrovima. Ako želite, možete napraviti vrlo originalni dječji model. Osim toga, stvaranje stvari za njegovo dijete vlastitim rukama, stavite svu ljubav i nježnost u nju.

Glavni džemper s Košom: dječji programi

Glavni džemper s Košom: dječji programi

Mi dovodimo na vašu pažnju na veseli džemper s pletenicama za dječaka od 3 godine, pletene smeđe pređe kukičane. Ova fotografija pokazuje da pletenice mogu biti plesti ne samo s igalima.

Glavni džemper s Košom: dječji programi

Za prijenos i leđa dječjeg džempera, trebat će vam gusta polu-vuna ili akrilna pređa svijetlosmeđe boje, rukavi su pleteni s smeđim i bijelim pređe trake. Također, ove 2 boje će biti potrebne za dekolte.

Elastična traka plete s izmjeničnom konveksnom i konkavnom kolonom.

Članak o toj temi: Jumpsuit pleteni za novorođenčad: video kukičanje lekcije

Pljuvanje sheme prema shemi:

Glavni džemper s Košom: dječji programi

Prije nego što nastavite s pletenjem, morate napraviti uzorak.

  1. Plesti natrag. Da biste to učinili, morate birati lanac od 65 zračnih petlji i plesti 6 redaka gumenog trake. Cijela leđa pledne stupovima s stavom na uzorku svijetlo smeđe pređe.
  2. Za prednji dio pokupite lanac od 71 zračnih petlji i umetnite gumu na isti način. Nastavljamo hvalisav. Oni plešu na sljedeći način: 6 konveksnih stupaca, 4 pigtail u skladu s shemom, 6 konveksnih stupova. Nakon što je priključivanje od 18 cm iz gume, morate se ne podići 4 središnja stupca. Nakon toga, svaka se strana uklapa 10 cm u visinu.
  3. Za vrat, morate napraviti zaokružene tako da nema šiljastih savjeta i džemper je izgledao nježnije. To se izvodi incompressing 2 stupca u svakom drugom retku s obje strane. Prednji dio završava plesti na visini od 34-35 cm.
  4. Rukavi će stati na vrh izmjene traka koje su napravili stupovi s nitima bijelih i smeđih cvjetova u 2 reda.

Zapošljavamo lanac od 56 zračnih petlji i pletivih stupova bez Nakida. Da biste izvršili stipeze, u svakom 4 retku, provjeravaju 2 stupca s pričvršćenjem zajedno s obje strane. Kontaktiranjem tkanine na 25 cm činimo 6 redaka gumenih traka kao na prednjim i stražnjim dijelovima proizvoda.

  1. Šili smo sve detalje. Ponovno postavljamo vrat s stupovima s pričvršćivanjem od 2 reda bijele i smeđe.

Video na temu

Posebno odabrani video pomoći će vam da se navigirate u izboru velikog džempera i načina da ga stvorite.

Čitaj više