Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Anonim

Zamjena stakla na vratima sradnika - problem koji ne stavlja svakodnevni život. Popravak proturavnih vrata dopuštena je sami, ako znate osnovna načela pravilne instalacije stakla umetanja na vrata.

Ponovno rođenje starog stakla ili zamjene

Unutarnja vrata sa staklom skladišta nadopunjuju unutarnju atmosferu bilo koje vrste prostorije.

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Unutarnja vrata sa staklom karakteriziraju funkcionalnost.

U isto vrijeme, vrata sa staklenim umetcima nadopunjuju dizajn područja ne samo s estetskom stranom razmatranja, već su također obdarili funkcionalne značajke:

  • Proširiti vizualno prostorno mjesto;
  • Soba je zasićena dodatnim izvorom prirodne rasvjete.

U razdoblju aktivnog rada otvaranja otvaranja, staklo za unutarnja vrata ne rijetko ne prerade za brojne različite razloge:

  • Šteta.

Vrata sa staklom iz bilo koje vrste materijala su krhki proizvodi. Aplikacija je malo velika napora prilikom zatvaranja krila dovode do malog oštećenja. Pogotovo pitanje razbijanja umetke je relevantno u prisutnosti malog aktivnog defektora u kući. Osim razbijanja, prozor na vratima je ogreban s vremenom, damping s kemikalijama ili leti tijekom vremena.

  • Ponovno rođenje i osvježenje.

Prije toga, stakleni umetci na vratima nisu se posebno razlikovali u različitim izborima. Danas kupiti staklo za vrata je dopuštena za najrazličitiju kvalitetu (trostruku, kaljenu staklenu, prozirnu plastiku i drugo), kao i dekorativne obloge (vitražni prozori, ogledalo, pjeskarenje i tako dalje).

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Ukrasna suvremena vrata ostakljenja

Štoviše, tijekom vremena, kao što je gore navedeno, staklene platnene imaju čistoću čistoće. Tako novi dizajn stana zahtijeva estetski dizajn, a stare drvene vrata i dalje će biti spremna služiti kao desetak godina nakon restauracije.

  • Rekonstrukcija i inovacija.

Promjena okoline savršeno se namire unutarnje skladno stanje duše. Glazirajuća vrata, kao dio dekor sobe, mogu pomoći ako postoji želja da se nešto malo promijeni u svom životu, ali donosi novi tok u nju.

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Svijetli ukras stakla umetci

Nije potrebno kupiti novu čašu za vrata, može se požaliti s vlastitim rukama: napraviti staklo staklo, filmove ili boje.

Članak o toj temi: Tehnologija šivanja zavjesa: rezanje tkanina i prerada šavova

Oslobodnička vrata od slomljenog umetka: Priprema i alati

Međutim, reproducirati svaki od stavki restauracije, neki će instrument biti potreban, inspiracija i sat slobodnog vremena.

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Specijalizirane staklene rukavice

Prije promjene stakla u bloku skroom, bilo da je slomljena ili cijeli broj, vrijedno je dobiti ne-hard alat i materijal za žito:

  • Rukavice ne smiruju.

Rukavice moraju biti izrađene od prilično gustog materijala, ali ne biti baš debeli kako bi osjetili hvatanje stakla stakla ili ostatka slomljenog stakla s rukama.

  • Split široki odvijač.

Odvijač je potreban više kako bi se držači držeći u platnu drvene platforma (udara). Ako su vrata različitog dizajna, na primjer, sklopivi panel, tada odvijač možda neće biti potreban u radu.

  • Sječivo.

Chisel je u stvari potrebna za sva djela u kojoj je uključen materijal prirodnog drva.

  • Mali čekić.

Čekić je također potreban za pričvršćivanje moždanog udara s malim karanfijskim karanfilama. U slučaju rada s zamišljenim konstrukcijom, bolje je dobiti gumeni čekić da se malo podnesete kada se ukrcaju na mjestu tijekom montaže.

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Propust alat za rad s dizajnom vrata

  • Nož za tiskanicu.

Ovaj alat može biti potreban za uklanjanje starog brtvila na mjestu ostakljenja.

  • Gumirana brtva ili brtvilo.

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Ljepilo i brtve za pričvršćivanje stakla

Izbor vrste materijala za gusto skupljanje stakla ovisi o specifičnom proizvodu i okolnostima. Staklena brtva vrata ne samo blisko sjedala izrezanost krhkog platna, ali i sprječava ga od zvecka u procesu aktivnog rada. Loše fiksni proizvod u platnu može biti neugodan za dodirivanje čak i s malim nacrtom zatvorenim.

  • Izgradnja papirnate vrećice, kartonske kutije ili rez uski papir.

Papir će biti dužan dovršiti i sigurno podnijeti fragmente starih ostakljivih vrata.

  • Metla s kašikom i komad plastelina, usisivač.

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Manji fragmenti mogu se sakupiti plastininom

Kaše i metla će pomoći prikupiti s poda koji su ispustili ostatke slomljenog stakla. Plasteine ​​će pomoći prikupiti najmanji fragments da je mokra krta skupina je izuzetno nesigurna. Za to se plastininski zagrijati u ruke do plastičnosti i valja se preko površine poda ili seksualnog premaza.

Proces sigurnog iskopavanja staklenih ostataka i zamjene

Da bi se utvrdilo postupak za radnje koje će se isključiti od strane vrata se preklapaju iz starog ostakljenja, vrijedi prepoznati vrstu gradnje.

Članak o toj temi: Što je panoramski balkon ostakljenja, prednosti i mane

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Točnost pri sastavljanju stakla

Drugim riječima, morate točno odrediti metodu pričvršćivanja stakla u krilu, inače neće dobro raditi sigurno. Za ugradnju ispare u privatnim zgradama koriste se strukture:

  • gdje umetci su fiksirani pomoću pričvršćivanja potezima metodom polaganja - proizvodi štita;
  • gdje je staklo umetnuto u šupljinu krila - platno ima s jedne strane žlijeba za umetanje;
  • Gdje se staklo umeće u utore same dizajna - to su zapisani blokovi.

Pilensirana sklopiva tkanina

Vrata s čašom blijedo sklopivog tipa moraju biti zapravo potpuno rastavljeni predmetima. Naočale u sličnim strukturama i često su paneli. Mnogi sklopivi elementi mogu voditi domaće majstor u zbunjenost, ali ne paničari. Platno su dopuštene da ne rastavljaju u potpunosti, samo trebate osloboditi pristup samu staklenu sekvencu, ako znate da je dizajn etofulae:

  • vertikalna potpora (uzdužna) - bočni regali platna;
  • horizontalna (poprečna) potpora - držite uzdužne police i staklene umetke;
  • Pilinci su tanji elementi umetaka koji se postavljaju između poprečnih nosača;
  • Dekorativni element bageta je ista poprečna podrška, ali se koristi kao dekorativni umetak.

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Konstrukcija sklopa skrininga

Visokokvalitetna pisana vrata prikupljaju se prema načelu Spike / Groove, a ne bi trebalo biti poteškoća s rastavljanjem. To jest, ne smijete pristati problem čišćenja brtvila, koji drži montažni dizajn. Inače, postali ste vlasnik ne visokokvalitetnog proizvoda koji je stvorio zanatska ploča.

Proces rastavljanja nasilnog proizvoda je jednostavan: gornji križ se uklanja, nakon čega se bočni regali malo pomiče. Preostali dijelovi će se ispasti u dizajneru. Glavna stvar je proizvesti rad na glatkoj horizontalnoj površini.

Nakon uspješnog iskopavanja starog stakla, isto mjesto je napravljeno u umetanju novog stakla. Platno je pažljivo sastavljen u obrnutom nizu rastavljanja, nakon čega se popravak unutarnjih vrata može smatrati završenim.

Moderni proizvodi s posebnim žljebovima

Mnogi dizajni modernih vrata su opremljeni posebnim žljebovima gdje se umetne staklo za vrata. Unutarnja vrata sa staklom umetnute kroz poseban žlijeb stvoren na kraju krila može biti najrazniji konfiguracija: klizne strukture, klasični zamah, klatna i druge. Zamjena stakla u vratima takvih proizvoda također se izvodi sa svojim vlastitim rukama:

  • Platno se uklanja iz nadstrešnica vrata okvira i slaganje na ravnu ravninu - bolje je osloboditi mjesto na podu ili koristiti veliki stol;
  • Na završnoj strani krila nalazi se vrlo tajanstveni groove, gdje je staklo prethodno umetnuto;
  • Staro ostakljenje vrata se ekstrahira iz utora ili njegovih ostataka;
  • Novi rez dekorativnog stakla, odabranih i opremljenih pod dimenzijama nalazi se unutar.

Članak o temi: Faze popravka u spavaćoj sobi i kako napraviti popravak vlastitim rukama

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Stakleni umetak u kliznim vratima često proizvodi kroz gornji utor

Utor za umetanje se češće nalazi na vrhu proizvoda, a možda se ne može blokirati. Kada radi, preporučuje se pridržavanje sigurnosnih tehnika i korištenje prethodno obučenih rukavica kako bi zaštitili ruke, papir rez i plastini ako je potrebno. Točnost je potrebna u svim akcijama, kao umetanje stakla stakla u male žljebove nije lako.

Kada radite možda trebaju pečat za staklo vrata koja treba odabrati u veličini unaprijed u specijaliziranim prodajnim mjestima.

Zamjena umetaka s fiksiranjem moždanog udara: zaštita štita

Staklo za unutarnja vrata u dizajnu klasičnog tipa (za mnoge već zastarjele), fiksiran na krilu uz pomoć pričvršćivanja drvenih elemenata - udaraca. Da bi se reproducirao rad sjedišta, bolje je kupiti nove, jer stari dijelovi, čak i sa skrupuloznom točnosti, mogu se oštetiti.

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Dizajn krila, gdje se drže stakla napravi udarci

Dakle, pripremamo krevet ispod novog stakla na ovaj način:

  • Metoda lako pokupiti poteze Kada koristite odvijač i čekić, mi se malo umetnite, ali ne uklanjajte najbrže zatvarače;
  • Prvi potezi su uklonjeni iznad, pod uvjetom da se platno ne rastavlja s petlji;
  • ostaci starog stakla i brtvila su uklonjeni;
  • Uredno stara brtvena kompozicija uklanja se duž cijele površine kreveta;
  • Krevet tijekom cijelog perimetra određuje se abrazivna mreža ili emery papir.

Novo unutarnje staklo ugrađeno je u lumen, podmazan prije brtvila ili silikon. Ako je potrebno, koristite staklenu staklenu brtvu. Vrhunski udarci su postavljeni na vrhu, koji se mogu unaprijed obojiti za željeni ton ili kupiti fleksibilne analoge stapajca stvorenih iz plastike. Osigurajte elemente koji drže staklo na vratima strukture ploče, možete završiti male karanfike ili zamotati silikon za sadnju.

Brtva je zaplijenjena u roku od sat vremena, stoga se preporučuje da ne koristi aktivno preklapanje vrata tijekom tog vremena.

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

Kako promijeniti staklo u unutrašnjosti vrata vlastitim rukama?

(Vaš će glas biti prvi)

Učitavam…

Čitaj više