Snowflakes iz Macaroni to učiniti sami

Anonim

Papirno pahuljice na staklu prozora je novogodišnja tradicija iz djetinjstva. Oni nesumnjivo donose tople uspomene i zagrijavaju dušu. Ali danas želimo ponuditi još jedan način za stvaranje novogodišnjih snježnih pahuljica - pahuljica iz Macaroni to učiniti sami. Ove dekoracije izgledaju vrlo zanimljivo i originalne, dobivaju se zrakom, otvorenim i sofisticiranim. Za one koji ne znaju kako lijepiti pahuljice iz makarona, napravili smo ovaj glavni razred.

Snowflakes iz Macaroni to učiniti sami

Snowflakes iz Macaroni to učiniti sami

Potrebni materijali i alati:

  • tjestenina;
  • snažan ljepilo;
  • akrilne boje;
  • Spužva ili spužva.

Ljepilo pahuljice

Dakle, da napravite pahuljice iz makaroni vlastitim rukama, prije svega, odaberite tjesteninu: koristili smo male, velike školjke i u obliku cvjetni pupoljak. Dođite sa svojim sastavom - to je dio najzabavnijih. Promiješajte, prebacite i eksperimentirajte s makaronom dok ne dobijete željeni rezultat. Dok smo došli do našeg dizajna, imali smo više od 10 stilova momenta iz makarona. Mogućnosti su ograničene samo vašom maštom (i snagom ljepila). Za svoje pahulje, koristite snažno, trajno ljepilo i malu četku. Nanesite ljepilo s debelim slojem na spojenoj tjestenini. Čim klizirate sve pahuljice iz makarona, raširite ih na vosak ili foliju. Ostavite ih dva ili tri sata za potpuno sušenje. Povremeno okreće pahuljice tako da se ne drže papira i folije.

Snowflakes iz Macaroni to učiniti sami

Molite pahuljice

Koristite mali kartonsku kutiju kako biste izložili prvi sloj snježnih pahuljica. Pobrinite se da se ne dodiruju. Poprskajte slojem snježnih pahuljica iz makaroni bijele boje ili bilo koje druge boje. Pričekajte dok se prve pahuljice osuše i ponovno razgrađuju sljedeće pahuljice u kutiji. Pokrijte svoje pahulje sa svih strana - to učiniti, isključite ih dok prskajte boje.

Članak o temi: matrice za spaljivanje na drvu: prekrasno cvijeće za početnike

Snowflakes iz Macaroni to učiniti sami

Dodavati iskre

Nakon što su sve pahuljice obojene i potpuno suhe, vrijeme je da nastavite s sjajnom. Ulijte špijun sasvim neke vode i uzmite spužvu za šminku ili spužvu. Nježno nanesite spužvu sjaja na pahuljice, samo nemojte mnogo. Stavite pahuljice prekrivene glitters, na ravnoj površini za sušenje. Ako želite, posipajte pahuljice s više iskra. Spojite pahuljice jedni s drugima s bijelom vrpcom ili niti. Takva prekrasna vijenac pogodna je za uređenje božićnog drvca ili prozora. Fantazirajte i koristite za vaše obrtni materijali i vaša nova godina bit će nezaboravna!

Snowflakes iz Macaroni to učiniti sami

Čitaj više