Kako napraviti traperice žongles

Anonim

Ako želite uroniti u elegantne 60-ih ili samo staviti na prekrasne traperice-traperice, vrlo je lako napraviti iz običnih traperica, što je sigurno u vašem garderobu. To zahtijeva dosta vremena i sposobnost upravljanja šivaćim strojem. Međutim, uvjereni smo da će se čak i pridošlica u rezanju i šivanju nositi s takvim zadatkom. Razgovarat ćemo vam detaljno kako napraviti traperice - sukob i opisati sve faze rada.

Kako napraviti traperice žongles

Kako napraviti traperice žongles

Potrebni materijali i alati:

  • Jedan par uskih traperica;
  • Segmenti trapera;
  • škare;
  • oranje;
  • crta;
  • šivanje igle;
  • mašina za šivanje.

Ukrašavanje šavova

Da biste napravili traperice - glina, početi s reznim šavovima izvana na svakoj pant. Odrežite šav oko 20 cm od dna hlače. Uklonite poderane niti od šavova.

Kako napraviti traperice žongles

Izrezati trokute

Izmjerite rezultirajuće rez i približnu širinu. Sada preklopite komad trapera u trokut. Pogledajte fotografiju. Tkanina treba biti s šavom na dnu. Označite na liniji tkiva veličina u dobivenom rez šavova, dodajte još 2 cm. Ispravite širinu na vaš ukus: širi tkaninu, širi će biti panty traperice. Izrezati kroz željene linije. Ponovite ove radnje i na drugom komadu trapera.

Kako napraviti traperice žongles

Sašiti

Uzmite igle za šivanje i držite se strane na šavure retka. Od kraja hlača počnite šivati ​​na šivaći stroj. Tkanina hlača i trokuta mora biti preklopljena s prednjom stranom i zašiljena s pogrešnim. Šavovi bi trebali biti oko 0,5 cm. Ako nemate šivaći stroj, pokušajte ručno šivati ​​tkaninu pomoću niti s iglom. Držite jednu stranu, pričvrstite drugi. Izrežite višak s pogrešne strane. Ponovite ove radnje i za druge hlače traperica. Rez je opet suvišan. Ako želite, otkrijte nove šavove. Također možete koristiti još jednu tkaninu za umetanje, na primjer, svijetlo uzorku, kao što smo učinili. Spreman! Cool traperice su prikladne kao tinejdžerka i elegantna žena u dobi. Osim toga, široki sukobi vam omogućuju da isprobate apsolutno bilo koju sliku. Post Outfit Pribor, lako ćete postići originalnost i svjetlinu. Djevojka u trapericama Jeans će uvijek biti zvijezda u bilo kojoj tvrtki.

Članak na temu: Brewer s perlicama: Glavni razred s fotografijama i videozapisima

Kako napraviti traperice žongles

Jeans ljepilo - element garderobe, koji može biti prikladan iu poslovnoj atmosferi i na odmoru. I sposobnost skrivanja nedostataka slici dodaje još jedan razlog da napravite traperice i nadopunjaju garderobu drugu modernu stvar.

Kako napraviti traperice žongles

Čitaj više