Kako ukrasiti traperice vlastitim rukama

Anonim

Kada su vaše stare traperice prilično umorni, sigurno, želite saznati kako ukrasiti traperice vlastitim rukama? Ponekad se događa da su omiljene traperice postale potpuno stare, ali su ceste i ne želite ih izbaciti. Fantazija i jednostavni materijali dolaze do spašavanja. Za ukrašavanje starih traperica, posebne vještine u šivanju neće trebati. Jednostavno pokupite lijepe salvete ili čipke i koristite ovu tehniku.

Kako ukrasiti traperice vlastitim rukama

Kako ukrasiti traperice vlastitim rukama

Potrebni materijali i alati:

  • čipke spružne nekoliko veličina;
  • Tassel i boju spužva;
  • ljepilo za pričvršćivanje predloška;
  • Zlatna boja za tkaninu;
  • Stare traperice.

O tehnici primjene

Ako ste umorni od monofonskih (sivih, crnih, plavih i plavih) traperica, onda imate veliku priliku da ih ukrasite sa svim vrstama tehnika. Najzanimljivije od njih je slika na tkanini. Vrlo je važno odabrati crtež koji će vas inspirirati da stvorite izvorni motiv na traperice - to može biti aplicique na tkanini, a možda će se ideja pojaviti i doći iz divljih životinja. Razmotrite dok hodate do onoga što nas okružuje - koliko veličanstveno cvjeta vrtna cvijeća ili pronašla svoju inspiraciju u lišćem drveća. Ali što učiniti ako se bojite uzeti umjetničku četku u rukama i ne vidite upute umjetnika? Postoji prilično jednostavan i dobar način za ukrašavanje traperica vlastitim rukama - primjenom boje željene boje kroz matricu. Stencil može poslužiti jednokratnu kožnu salvete ili, na primjer, čipkasti tkanina koja se prodaje u bilo kojoj trgovini šivaći.

Da biste primijenili boju, trebat će vam ili raspršiti akrilnom bojom ili akrilnom tintom u staklenkama. U slučaju da ćete koristiti limenku, onda definitivno pokriti tkanine oko matrice i one stvari koje mogu slučajno dobiti boju. Čipčić tkanina je bolja slikati iz limenke, a zatim prozirni crtež detalji će se također raspasti i imati mat efekt. I kroz čipke upkins, najbolje je primijeniti boju s valjkom za pjenom ili spužvom.

Članak o temi: Igračke čarapa - zečevi. Glavni razred

Pričvrstite predloške za traperice

Pa kako ukrasiti traperice vlastitim rukama? Nakon što smo odlučili, kako nosimo crtež, nastavite na tehniku. Uzmite nekoliko salveta iz debelog papira i vinila. Sada lagano poprskati ljepilo na salvete i čvrsto uklopiti predložak na traperice. Uzeli smo ubrus tri veličine. Zapravo, ne postoje pravila ili upute za njihovo mjesto na trapericama. Vi sami morate odlučiti o aplikaciji koju želite preseliti na traperice.

Kako ukrasiti traperice vlastitim rukama

Primijeniti boju

Pažljivo nanesite boje tako da uzorak papira ne zrači. Boja je najbolje primijeniti u nekoliko slojeva. Prvo nanesite prvi sloj i neka se malo osuši, a zatim ponovno ponovite te radnje za sljedeći sloj. Spreman!

Kako ukrasiti traperice vlastitim rukama

Čitaj više