Ubrus "grožđa grožđa" kukičanje: shema i opis s videom

Anonim

Na internetu sve više i više zahtjeva o tome kako napraviti brisanje grožđa "grožđa" s kukičanom, shemom s opisom kojih možete pronaći u današnjem članku. Odlučili smo to detaljno shvatiti sa svim zamršenjima rada tako da ste u budućnosti bili mnogo lakši i ugodniji za rad, budući da većina drugih članaka nude samo jednu shemu s kojom je teško razumjeti novaku.

Ubrus

Ubrus

Ubrus

Ubrus

Ubrus

Ići na lekciju

Opis cjelokupnog procesa proizvodnje maramice kuglica grožđa može se pratiti na primjeru master klase s korak-po-korak fotografije. Za ovaj posao morat ćete biti čarapa s malom količinom strpljenja, također ćete trebati nekoliko besplatnih večeri. Ako ste profesionalni majstor, uvjereni smo da takav rad neće uzeti više od dvije večeri.

Nositi pređu, najbolje je odabrati akril tri boje - bijele, zelene i ljubičaste ili plave i kukičane na broju tri.

Ubrus

Da ne bi povukli vrijeme, brzo se pomaknite prema većini proizvodnje salveta. Prvi korak koji trebate od bijele pređe vezati lanac od deset air petlje, koje zatvaramo u prsten pomoću spojnog stupca. Drugi red usvaja jednostavne stupce bez Nakida. Svaka petlja prethodnog retka morate provjeriti dva nova stupca. Ukupno smo imali dvadeset petlji u drugom redu. Pa, to je previše jednostavno i lako.

Ubrus

Nakon toga vežite lanac od deset air petlje i osigurajte ga stupcem s dvije nakide u drugoj petlji prethodnog reda, to jest, kroz jedan. Kao rezultat toga, treba dobiti mali luk. Da biste u potpunosti završili treću liniju, morate kljucati devet lukova, ali ovdje broj zraka u njima ne bi trebao biti deset, ali sedam. U četvrtom redu slijedimo dva stupca s Nakada u svaki luk, ali u isto vrijeme postoje četiri zračne petlje između stupaca. A u sljedećem retku, mi, iz svakog stupca s pričvršćenjem, potičemo dva stupca s istim Nakadom. Ukupno, četiri stupca trebaju biti iznad svakog luka. Također umetnite četiri zračne petlje između stupaca.

Članak o toj temi: Nove godine razglednice to sami s djecom korak po korak s fotografijama i videozapisima

Ubrus

Šesti red se izgovara na isti način kao i prethodni, samo u ovom slučaju iznad luka potrebno je oporaviti šest petlji (od kojih su se dva stupca s Nakudom smatraju ekstremnim) i četiri zračne petlje. U daljnjim redovima, morate dodati dva stupca u svakom luku.

Ubrus

U slučaju kada će biti deset stupca u jednoj liniji, nastavite do procesa akumulacije. Da biste to učinili, morate napraviti nove latice tako da u budućnosti platno nije povukao. Umjesto 10 osam stupaca s Nakud, i preko luka u početku, umjesto 4 - tri zračne petlje. Nakon toga, stupac bez nakida i ponovno tri zračne petlje.

Ubrus

Nova serija je napisana u skladu s sljedećom shemom: šest stupaca s Nakudom preko velike latice, zatim tri VPS, preko luka, hranimo tri stupce s jednim Nakidom ponovno tri zračne petlje. Nastavljamo toliko plesti do kraja retka.

Ubrus

Nadalje, to radimo: već postoje četiri stupca s Nakudma preko velike latice, a zatim napravimo tri zrak petlje, a zatim plesti 6 SSN preko luka (imamo dva stupca u svakoj petlji) i opet 3 VP. Ponavljam ovu shemu do kraja kruga.

Ubrus

Sljedeći redak: tri SSN-a i onoliko zračnih petlji, zatim preko luka 12 stupca s Nakudom i tri VP.

Ubrus

Fotografija pokazuje kako ubrus izgleda u ovoj fazi prije nego što smo počeli ubosti pod granicama.

Ubrus

Daljnji red na isti način kao i prethodni, ali u ovom slučaju ćemo otkazati se ne 12, već šest stupaca bez Nakida preko luka.

Ubrus

U sljedećem retku nalazi se deset lukova od pet zračnih petlji na sljedećem mjestu, priložite posljednju petlju na luk stoji s kolonom s dva Nakida. Izrežite bijelu nit.

Članak na temu: Organizator za Moulin Uredi to sami iz kartona: master klasa s videom

Ubrus

Tek tada uzeti pređu boje grožđa grožđa, pričvrstiti ga na luk i skrenuti osam laktova izduženih. Bacite kuku kroz njih i osigurajte poludolong. Provjerite par zračnih petlji i idite na zbunjenost nove bobice.

Ubrus

Ubrus

Ukupno, devet bobica u samo jednom klasteru. Izrežite i popravite nit.

Ubrus

Na svakoj Ferri vide prvi sloj bobica. Zatim, zelene niti su vezane za tri stupca s pričvršćenjem, dvije zračne petlje, tri stupca s Nakidom.

Ubrus

Ići na novi klaster, vezati tri zračne petlje. Klaster je povezan s spojnim stupovima. Oni su vezani između samih bobica.

Ubrus

Nakon toga napravite tri VP, tri SSN-a, dva VP i opet tri stupca s Nakudom. I ponovite ovu kombinaciju do kraja retka.

Ubrus

Tek nakon toga počnemo poticati drugi red za svaki klaster.

Ubrus

Izrađujemo zelenu nit, dodajte za lišće na stupcu na svakoj strani. Oni bi trebali biti široki. Činimo sve dok ne širimo cijelu hrpu. Svi krajevi rezanja i skrivanja.

Salvet je spreman.

Ubrus

Video na temu

Nudimo vidjeti izbor videozapisa o tome kako stvoriti ubrus s kukičanom.

Čitaj više