Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Anonim

Ako ste htjeli učiniti unutrašnjost svog stana sofisticiraniji i udoban, onda ste se žalili na adresu. Danas ćemo govoriti o tome kako ažurirati unutrašnjost svog doma ili stana s tako blagim detaljima kao što su trostruke zavjese.

Što je?

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Luksuzne trostruke zavjese

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Odmah se slažemo da zavjese nisu samo tkanina za dizajniranje zavjese prozora, već i sve detalje koje su potrebne za njegov integritet. Na primjer, nadstrešnice, lambrekin ili drugi dijelovi za dopunu i podvlaku su također dio zavjesa. Trostruke zavjese došle su do nas iz srednjeg vijeka. Ako ste ljubitelj tog vremena ili želite privući pozornost gostiju, tada je ova opcija savršena za vas. Trostruke zavjese su zato što su trostruko, jer se sastoje od tri reda zavjesa. Sada možete pogledati na fotografiji trostrukih zavjesa, a vi ćete biti uvjereni u njihov aristokratski izgled.

Odaberite cornis

Za trostruke zavjese (zavjese) trebamo trostruko strehe. Vijenac je važna stavka u dizajnu prozora. Mora odgovarati cjelokupnom stilu prostorije u kojoj će se objesiti i ne isticati iz ukupnog interijera. Stoga je ispravan izabrani vijenac već 60% uspjeha.

Odgovara se podijeli u 2 vrste:

  1. funkcionalan;
  2. Dekorativan.

Svrha prvog je mehanička zadržavanje cijelog dizajna. Funkcionalne strehe izrađene su od plastičnih ili karbonskih vlakana. Ali budući da imamo trostruke zavjese, oni će imati odgovarajuću težinu, tako da u ovom slučaju trebate kupiti željezo ili drvene funkcionalne strehe. To će smanjiti rizik da jednog dana dolazite kući nakon posla, a svi vaši napori leže na podu.

Članak o toj temi: Odabir Petarda za Novu godinu

Ukrasne strehe služi izravno za dekoraciju. Poželjno je da je napravljen od drva ili željeza, jer prirodni materijali izgledaju živahnije i lijepi. Pravilno odabrani nadstrešnici pomoći će vam čak vizualno proširiti granice prostorije, pa kada odaberete, budite vrlo pažljivi i obratite pozornost na sljedeće stvari:

  1. Uređivač bi uvijek trebao biti duži od otvaranja prozora za 10-20 centimetara.
  2. Obratite pozornost na lambrequins. Njihova odsutnost ili dostupnost igra vrlo važnu ulogu.
  3. Budite sigurni da pogledate vijence da biste bili nedostaci. Ponekad su vrlo teško uzeti u obzir, osobito na plastici.

Odaberite zavjese

Postoji veliki skup opcija zavjesa. Razmotrimo najpopularnije od njih i, u isto vrijeme, pogodne za trostruke zavjese.

Prva opcija je pobjeda, jer su austrijske zavjese. Možemo ih vidjeti u većini domova, jer se kombiniraju s gotovo svim stilovima interijera, a ako nema stila, oni će ga dati. Ova opcija možete vidjeti na fotografiji.

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Oni su glatka klasična tkanina, tako i apsorbiraju različite stilove.

Francuske zavjese najprikladnije za nas, jer se sastoje od različitih dijelova i imaju nabore. Francuski triple zavjese sada će izgledati kao i renesansa pogledala u doba. Pogledajte fotografiju dok izgledaju.

Treća opcija je napraviti zavjese. Dakle, majstor će se pokupiti za trostruke zavjese tkanina i sat, koji se savršeno uklapa u vaš dom.

Gdje objesiti?

Gotovo svaki apartman može se podijeliti u tri glavne sobe: kuhinja, dnevni boravak i spavaća soba. I u svakoj od ovih soba možete objesiti trostruke zavjese.

Međutim, potrebno je uzeti u obzir neke nijanse. Na primjer, sjenila ili klasične zavjese bolje su pogodne za kuhinju.

Članak o temi: zidni paneli za koridor - elegantni interijeri za bilo koji proračun!

Trostruke zavjese su savršena opcija za dnevni boravak. To je zbog činjenice da dnevni boravak ne savjetuje vješanje samo sloj monofonskog tkiva.

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Trostruke zavjese u unutrašnjosti

Zavjese u spavaćoj sobi trebaju dati udobnost ove sobe. Stoga će ova triple zavjese također izgledati prikladno. U isto vrijeme, oni će biti u mogućnosti zaštititi od svjetla u jutarnjem sata.

Trostruke zavjese uvijek će vas oduševiti svojom sofisticiranom i drevnim. Takav dio interijera je, kao i prije 300 godina, pokazatelj vašeg prestiža i dobar okus.

Čitaj više