Kako šivati ​​šešir

Anonim

Polu-ošla ostaje sastavni dio povijesti i elegantne odjeće, koja još nije izgubila svoju važnost. Neophodno je tijekom zimske hladnoće, štititi od oštrog vjetra i mraza. Osim njegove praktičnosti, šešir je vrlo lijepa glava. Ako želite, možete sami šivati ​​ovaj dodatak, a mi ćemo pomoći u tome. U ovom majstoru, naučit ćete kako šivati ​​hatching šešir s vlastitim rukama, provoditi neko vrijeme i snagu.

Kako šivati ​​šešir

Kako šivati ​​šešir

Kako šivati ​​šešir

Kako šivati ​​šešir

Kako šivati ​​šešir

Potrebni materijali i alati:

  • Prirodno ili umjetno krzno;
  • satenske vrpce;
  • mašina za šivanje;
  • ručno šivanje iglom;
  • Fleksibilna mjerna traka;
  • škare.

Izrežite pojedinosti o vašim poklopcima

Danas ćemo reći kako šivati ​​hat-to-pištolj. Koristite da biste dobili sva potrebna mjerenja tablice u nastavku. Morate imati 4 glavne detalje i 4 obloge. Sva mjerenja su prikazana u inčima. Za krug vrha gornjeg šešira izmjerite opseg glave i dodajte 2,5 ili 5 cm za točke na šavovima. Za uši: opseg glave + 13 cm. Bočna stavka: opseg glave + 5 cm po bateriji. Ovaj predložak možete ispisati na željenu skalu, izrezati uzorke dijelova i pričvrstiti na tkivo. Zatim izrežite sve dijelove zaglavlja iz glavne i obloge tkanine.

Kako šivati ​​šešir

Šivanje šešira

Dakle, nastavljamo šivati: prva stvar koju ćemo zapaliti bočni detalji i vrh šešira. Za početak, pričvrstite bočni dio na vrh. Zatim, postupno gradimo rubove detalja, spoje ih zajedno s pogrešne strane. Koristite za ovaj šivaći stroj i posebnu iglu za krzno. Nakon što ste zašili detalje, korak gore duž kratkih strana na šivaćem stroju za šivanje strana. Šavovi bi trebali biti iznutra. Zatim napravite detalj s krznenim ušima na stražnji dio Ushanke. Pričvrstite uši iglice na stražnji dio zaglavlja. Sve radnje moraju se izvršiti na poleđini. Zaustavite se uz donji rub zaglavlja i gornji rub ušiju na šivaćem stroju. Zatim ponovite sve prethodne korake i zašijte pojedinosti o sluznici. Sada preklopite pojedinosti o sluznici i glavne strane tkanine zajedno. Šivati ​​detalje zajedno na šivaćem stroju, ostavljajući malu rupu. Zatim uzmite dijelove vizitora i potražite ih zajedno s prednje strane. Uklonite na prednjoj strani vizitora i poklopca zaklopke. Umetnite adut u rupu i stavite uz rub na šivaći stroj. Sunce do ušiju satenske vrpce. Izrežite krzno na zaglavlje tako da šavovi nisu vidljivi. Spreman!

Članak o toj temi: Snjegović iz pamučnih diskova korak po korak s fotografijama i videozapisima

Kako šivati ​​šešir

Čitaj više