LadyBug iz kuhara s vlastitim rukama s fotografijama i videozapisima

Anonim

Ladybug iz kaciga - originalni i svijetli vrtni ukrasi, povrtnjak ili dvorište u dvorcu. Vrijedi samo početi stavljati takve zanimljive obrte na web-lokaciju, a možete odmah vidjeti kako se to bolje. Takve prekrasne stvari mogu se obaviti s prijateljima ili rođacima koristeći sve materijale za povredu. Najpopularniji ukras u vrtu je bubabuga iz različitih materijala. Ne iznenađuje, jer je to simbol sreće, sreće i blagostanja.

Ove ljubazne bića u različitim zemljama imaju različita imena, ali značenje "Božje milosti" se sprema u svakoj od njih. Tako je, na primjer, u Francuskoj pod nazivom "Kniechka Bog", u Njemačkoj - "Bug Blažene Marije", u Izraelu - "Bug Mojsije" i katoličke zemlje dijele jedno ime - "Bird Gospe". Insekti su dobili takvo ime zbog izvanrednog korisnosti za osobu, jer oni uništavaju sve insekte štetočina.

Ovaj članak je posvećen glavnom razredu o tome kako učiniti vaše ruke Božjom kravom od kacige.

LadyBug iz kuhara s vlastitim rukama s fotografijama i videozapisima

LadyBug iz kuhara s vlastitim rukama s fotografijama i videozapisima

Glavna koraka

Ladybug iz kaciga uopće nije komplicirana. Gotovi tip proizvoda ovisi o materijalima koji se koriste u proizvodnom procesu. Dakle, na primjer, uzimajući narančastu ili crvenu boju, ne biste trebali brinuti o daljnjem slikanju.

Dok radite na Božjoj kravi od kaciga, potrebno je posvetiti dovoljno pozornosti na slijed akcija.

LadyBug iz kuhara s vlastitim rukama s fotografijama i videozapisima

  1. Prva stvar za kuhanje je, naravno, tvrdi šešir. Ova frizuru će odgovarati bilo kojoj boji, ali, kao što je već propisano gore, bolje je pronaći crvenu ili narančastu, tako da ne provodimo vrijeme na slikarstvu.
  2. Zatim ide izravno proces uređenja. Da bi vježbanje više svjetla na suncu, bolje je pokriti ga akrilnim bojama.

Rezanje boje je najbolje u večernjim satima, budući da dan boje može izgubiti svojstva zbog sunca, što će dovesti do nepravilnosti premaz.

  1. Ne smijemo zaboraviti na brkove ugljena od grešaka. Da biste to učinili, uzmite cijev s pulverizatora ili sprej, okrenite se unutar žice i savijte se. Zatim izbušite male rupe u blizini vrha kaciga i umirovljene gotovine. Također, mogu se napraviti od željeznih mjesta.
  2. Nakon što se boja vozi, možete se preseliti u dizajn. Ne biste trebali uzeti obični crn marker i nacrtati ih zabilježiti, oni drženski nestaju nakon prve kiše. Crtež šalice trebaju crnu akrilnu boju. Dakle, da izgledaju više i pažljivo, unaprijed pripremite praznine papira unaprijed.

Članak o temi: Svila: Vrste, nekretnine, briga o tkanini

Sljedeći korak je stvaranje lica za Božju kravu. Oko se može izvući bijelom i crnom bojom, izrezati iz papira ili kupnju gotovih očiju za igračke. Zatim nacrtajte usta, pričvrstite noge, ukrasite uz pomoć cipela, rhinestones, nit, itd.

Ladybug za vrt s vlastitim rukama je spreman! Sada se može postaviti na stablu, ogradu, na travi ili olovke. Fotografija gotovih bugova:

LadyBug iz kuhara s vlastitim rukama s fotografijama i videozapisima

Drugu opciju

Postoji još jedan način za proizvodnju krave koristeći građevinske kacige. U ovoj izvedbi, kaciga se koristi kao poseban kalup. Potrebno je ulijevati debeli cementni mort u nju i postaviti masu na glatku površinu. Šivati ​​ovaj obradak je najbolji ispod filma tako da se tekućina ne širi. Kada se radni komad suši, obojite ga u različite boje. Dakle, iz jedne kacige može napraviti mnoge divne bubamare.

Nedostatak takvih proizvoda je težina: takvo sunce ne može biti postavljeno na stablo ili bilo kojoj drugoj horizontalnoj površini.

Izvrsno rješenje će ljepljenje završenog plovila za ogradu u obliku primjene.

LadyBug iz kuhara s vlastitim rukama s fotografijama i videozapisima

Video na temu

Čitaj više