Ispis na kartonske i kartonske pakete

Anonim

Metode i metode ispisa na kartonske i kartonske pakete

Važno je za proizvođača robe koju je pakiranje prepoznatljivim od strane potrošača. Da biste to učinili, potrebno je primijeniti fotografije proizvoda, logotip tvrtke i glavne karakteristike robe. To zahtijeva ispis na kartonu, omogućujući vam da se pridržavate svih zahtjeva kupaca za rješavanje boja i kvalitetu slike.

Ispis na kartonske i kartonske pakete

Raznolikost metoda ispisa na kartonu

Ovisno o proizvodu, odabran je pristup aplikacijski pristup. Konačna cijena ovisi o reljefu uzorak, rasponu boja i volumena.

Da biste izbjegli nepotrebnu potrošnju i bolje ispis odabrati profesionalnu tipografiju. Ispis u kartonu ima brojne specifične značajke, pa tako što ćete napraviti narudžbu u http://delta-print.ru/pechat_na_kartone/ možete računati na veliki rezultat s bilo kakvom složenošću rada.

Za primjenu crteža na karton koristite sljedeće metode ispisa:

  • Silukografija;
  • suhi offset;
  • Vruće žigosanje.

Silakografija. Metoda nam je došla iz prošla vremena, ali ne gubi svoju važnost. Prije toga, prirodna svila korištena je za tiskane oblike. Odavde je naziv metode. Bit je korištenje šablona kroz koje se primjenjuju slike.

Suhi offset. Metoda koja se koristi za brzo ispisivanje velikog broja primjeraka. U isto vrijeme, tanjur gume se koristi, gdje se sve koriste boje primjenjuju naizmjenično. Dalje, s ovom pločom, crtež se prenosi na pakiranje.

Vruće žigosanje. Koristi se kada je potrebna sjajna slika. Ovaj učinak se postiže samo na visokim temperaturama, pritiskom i uporabom metalizirane folije.

Da bi se osigurao jasan rezultat, paket mora biti vrlo gladak i krut. U tom slučaju, shema boja je vrlo raznolika, ali uvijek ima sjajnu površinu.

Ispis na kartonske i kartonske pakete

Značajke ispisa na kartonu

Primjena slike na karton ima svoje nijanse. To je teže i ima dovoljnu debljinu. Za pakiranje robe, karton se često koristi:

  • otopljeni;
  • dvostruko;
  • valovita karton;
  • metaliziran.

Članak na temu: Vrtne figure to učiniti sami: glavni razred s fotografijama i videozapisima

Visoka krutost materijala pruža dodatne poteškoće u svojim tiskarskim strojevima. Da bi se materijal ne deformirao, potrebno je pratiti njegove zavoje. To koristi strojeve za ispis s posebnim postavkama.

Također, ispisivanje nije komplicirano konstantnim zaustavljanjem strojeva, trebate koristiti automatizirane uređaje koji pružaju neprekidno djelovanje.

Zbog karakteristika strukture kartona, prašina se često akumulira u njoj. Stoga su strojevi za ispis koji se koriste za rad s ovim materijalom opremljeni uređajem za čišćenje iz onečišćenja.

Čitaj više