Shema zimske beretke s kukičanom i opis plakata za pletenje s fotografijom

Anonim

Uzima - ovo je frizura, koja nam je došla s teritorija moderne Nizozemske i prvog spomena iz 12. stoljeća. Iznenađujuće, nakon mnogo stoljeća, ne zahtijeva popularnost. Štoviše, do danas, ova stavka garderobe je simbol elegancije i okusa. Tajna njegove važnosti je jednostavna: može poslužiti kao neovisni detalj garderobe, praktične i praktične, te igrati ulogu dodatne opreme, djelujući kao dodatak već formiranom ansamblu. Što ne govori, a Beret bi trebao imati modernu ženu u svom arsenalu. Naši sheme zimskog grubog kukača s opisom pomoći će u stvaranju ove elegantne frike s vlastitim rukama bez ikakvih poteškoća. Ostavit ćete samo da mu pokupite prekrasan šal.

Počinjemo raskoš

Prvi koji će naučiti prije početka rada s kukom i pređe je umjetnost pletenje zračnih nada (tko. P. Pelttegs) i obrnute petlje. Također je važno znati tehniku ​​skupa stupova, stupova s ​​Nakidom (SSN), stupovima bez Nakida (VTF) i samo Nakda (NK).

Najlakše je to naučiti s različitim majstorskim razredima, od kojih je sada pročitao. Također, ne zaboravite da kvaliteta proizvoda značajno ovisi o sposobnosti da pokupi kuke i pređu. Dakle, na primjer, čak i najuži dio kuke treba biti pola već, a ne nit pređe. Ako ne budete u skladu s ovim uvjetima, gotovi platno će biti ili deblji i gusto zamišljeni, ili, naprotiv, bit će tanji i tanak.

Najlakša opcija za igle je klasik. Ova foto-lekcija je ovaj vjernik koji pružamo vašu pažnju.

Kletanje beretka započinje tako malom palačini i ide u krug. To su četiri zračne petlje koje su zatvorene u prstenu.

Članak o toj temi: Tkanje papira košare za početnike: Master klasa s videom

Sada izgleda kao par petlje u svim polovima.

Sada trebate napraviti stupove za reljef.

Recite tko par. Perekki između stupova.

Plesti naš crtež.

Broj četiri i redak broj pet su apsolutno identični.

Ponovno plesti u našem crtežu.

U sredini reljefnih stupova, vežite par ch.

Plesti dalje i istovremeno pomiriti da smo učinili. Ako je promjer manji od dvadeset sedam centimetara, zatim plete.

U novim linijama ne provode aditive.

Mislite na naš proizvod.

Dok ne prestaneš napraviti nizvodno pastener.

Napraviti ch. Morate se usredotočiti na promjer glave. Pod uvjetom da se proizvod ne uklapa, slajdove ili sjedenje previše labavo, onda radimo s veslačima nafte.

Pletite gumu, naizmjence koristeći to unutarnje, zatim vanjski pelackers.

Kada se sprema, može se ukrasiti pređe druge boje, možete dodati cvijet ili bilo koji, po vašem mišljenju prikladne, dekoracije.

Univerzalna opcija

To se zove to svestrano zato što je sjajno za žene svih godina. U ovom lancu koriste se dvije vrste parenja: ISP i SSN, koji se međusobno konvergiraju zahvaljujući tko. Breskve.

Crochet Knitting Scheme:

Shema zimske beretke s kukičanom i opis plakata za pletenje s fotografijom

Pojavljuje se algoritam pletenja. Fileaina Mesh, koja je ljestvica za deset centimetara, predviđa se na lancu od kojih. Peltlek. Sada, prema shemi, ravno platno plesti uzorak. Čim uzorak dosegne visinu dvadeset i pet centimetara, počinjemo skrivati ​​petlje: kada se nalazi "polukružni uzorak", svaki šesti "polukružnik" je skriven, zatezanje vrhova stupova posljednjeg retka kroz neuspjeh. Trit do tada neće biti samo nekoliko "polukružnih uzoraka". Stižemo do vrha beretka i stegnite ga, a zatim ubod. Učinite pažljive sklopove, umetnite donji rub beretka pomoću neuspjeha. A u korist vrhu, frontalni dio proizvoda plešimo tuku na spirale. Naš rad je dovršen, primjer kako se proizvod treba ispasti, pogledajte fotografiju.

Članak o toj temi: znači da će pomoći da se riješite plijesni u podrumu ili podrumu

Shema zimske beretke s kukičanom i opis plakata za pletenje s fotografijom

S "bujnim" stupcima

Uzorak iz upletenih linija, koji se nazivaju i "bujne" ili reljefni stupci, uvijek je dodao pleteni produkt ekspresivnosti. Osim toga, zahvaljujući korištenju takve tehnike pletenja, proizvod je dobro držanje obrasca i nije deformiran ni nakon pranja.

Shema zimske beretke s kukičanom i opis plakata za pletenje s fotografijom

Znajući male bazene kinesko tehnike, to traje može vezati, koristeći samo shemu, čak i početnike igle.

Shema zimske beretke s kukičanom i opis plakata za pletenje s fotografijom

Od debele pređe

Usko, debela pređa stvara nevjerojatno platno. Odjeća povezana s takvog materijala uvijek izgleda vrlo ugodno, i zapravo se ispostavlja da je vrlo toplo i mekano. Beres povezane s uličnim pređe su uključeni samo, ali su već uspjeli dobro uspostaviti.

Shema zimske beretke s kukičanom i opis plakata za pletenje s fotografijom

Da biste izveli ovu beretku, trebat će vam vunena pređa od 50 g i osam mjeseci pletene kuke.

Shema "bujnog" beretka:

Shema zimske beretke s kukičanom i opis plakata za pletenje s fotografijom

Radit ćemo za ovo načelo: počevši svaki CSN krug zamjenjuje se onaj koji. Petlja, kolona s dva NK - tri štapića, serija s tri NK zamijenjena je s četiri petlje. Završava svaki krug, na linije jedan spojni polupona u prvom stupcu kruga.

Sakrij petlje se provodi u skladu s ovim principom: bez istezanja pređe kroz petlju, jedan SSN odgovara. Sada napravimo jednu ssn i protežu pređu kroz sva tri šarke na udice.

Video na temu

Gledajte još zanimljivije na videozapisu:

Čitaj više