Stanite za telefon s vašim rukama od krpelja za automobile

Anonim

Kako mogu poslati vaš život bez telefona u 21. stoljeću? On je s nama svugdje: kod kuće, u automobilu, na poslu, u krevetu, na odmoru. Ako je ranije telefon korišten samo za pozive, sada uopće nije. Telefon je potreban za slušanje glazbe i komunicirati u društvenim mrežama, ali da je najzanimljivija stvar gledati videozapis. Nema potrebe tražiti najbliži TV da biste saznali najnovije vijesti, prilično je zgodno za instalaciju telefona, a sve je spremno za gledanje. Još bolje ako napravite štand za svoje ruke.

Stanite za telefon s vašim rukama od krpelja za automobile

Stol za telefon može se napraviti vlastitim rukama i apsolutno bilo koji model. Najčešće se javlja stalak za radnu površinu. Može biti i kompaktan i više voluminozan.

Iz subwoofera

Počevši odvojiti predmete koji su kod kuće, obični štipaci će definitivno. Čini se da je to stvar, beskorisna u svakodnevnom životu i dođe u ruci tek nakon pranja, ali uopće nije. U videozapisu, detaljno se prikazuje kako napraviti izvorni štand za telefon iz krpelja.

Niste mogli pogoditi da je stalak za telefon može biti izrađen od plastične kartice! Ova metoda proizvodnje je jedan od najupečatljivijih. Za njega trebat ćemo samo kartu. U bilo kojoj kući, na stolovima, u novčanicima će definitivno imati barem jednu karticu, koja se više ne koristi: staru popustnu karticu iz drugog grada, karticu za popust u zatvorenom frizeru, i tako dalje.

Takvu karticu uzimamo i proizvodimo samo dva sljedeća pokreta. Prvo: Stavite karticu okomito i napravite zavoj debljinom od 1 ili 1,5 cm, ovaj naslov je držač telefona. Preostali dio kartice je vizualno podijeljen na dva dijela i na samu srednjem samu. Sada je došao leđa. Nedostatak takvog postolja jedini je položaj za postavljanje telefona - horizontalni. Iako možda neće biti potrebno za one koji su okomiti položaj, to će biti plus.

Članak na temu: kosa za lutke od satenske vrpce i vune: glavni razred s videom

Stanite za telefon s vašim rukama od krpelja za automobile

Dakle, vaša je ideja bez ikakvih problema, pogledajte videozapis, kako napraviti neobične stvari s kartice:

Papirnate ideje

Ako ste kreativna osoba, onda stalak za telefon ili čak poklon možete napraviti od modula. Da biste to učinili, morat ćete ovladati tehnikom modularnog origamija.

Stanite za telefon s vašim rukama od krpelja za automobile

Za početak se pripremaju gotovi višebojni moduli. Zatim, praznine počinju pričvrstiti zajedno u različitim oblicima i brojkama. Na primjer, u krugu, ovalnom, kvadratu, i, ovisno o početnoj ideji, iz modula se skuplja puni postolje. U središtu takvog stajališta i postavljenog telefona.

Najbrže rastavljen i prikupljeni stalak za telefon je izrađen od pribora stezaljki. Takve stezaljke će se naći u svakom uredu, oni mogu biti najvažnije za naš uređaj. Ovdje ste se odlučili upoznati sa svježim vijestima, saznati što se događa na svijetu, a telefon je neugodan zadržati telefon cijelo vrijeme.

Uzete su dvije stezaljke, zaglavljene među sobom i sve! Vrijeme je zajamčeno.

Ako nema stezateljskih stezanja, to će biti prikladno za papirne kopče koje se ne razlikuju od pribora. Od spojnica papira, točno isto izvrsno stajalište.

Stanite za telefon s vašim rukama od krpelja za automobile

Stojite od veziva koji zabavljaju ručak ili slobodno vrijeme. Gledamo kako to učiniti:

Za provedbu zanimljive ideje o novinama, previše, nema vremena ne treba. I takav proizvod će postati izvrstan dar, jer izgleda kao prava trgovina "ručno izrađena".

Stanite za telefon s vašim rukama od krpelja za automobile

Da bi proizvod uredan izgled, papirnate epruvete bi trebale biti vrlo tanke. Završni izgled takvog stajališta ovisi samo o vašoj fantaziji - bilo koje boje, uzorci, ukrasi, od klasičnog sličnog drva do najdražih modernih boja. Dekoriranje se može angažirati koliko god želite. U glavnom razredu, koji je prikazan u videu, jasno je opisano kako to učiniti.

Članak o temi: Kako napraviti medaljon vlastitim rukama

Mnogi ljudi su vozači i provode mnogo vremena vožnje. Ne uvijek iza kotača morate ići, ponekad možete jednostavno biti u automobilu, netko čeka nekoga tko će uzeti djecu da gledaju crtiće, prikladno je imati telefonski stalak koji se može koristiti za automobile.

Čini se da su samo kupljeni štandovi prikladni za rješavanje takvog problema, ali to nije slučaj, možete napraviti takvo stajalište. Postoje mnoge opcije kao što se može učiniti: Koristite čičak, pribor za pribor, žice, vijke i nokte, metalne nosače i mnoge druge materijale. Svaka ideja ima svoje prednosti i mane, dostojanstvo i nedostatke, možete se upoznati s njima, gledajući odabir videozapisa:

Video na temu

Mnogo više informacija o temi prikazanoj u članku možete pronaći u sljedećim videozapisima:

Čitaj više