Sheme Hares amiguruchi kukičanje za početnike s videom

Anonim

Moderan, originalan i jednostavan za izvršni dar ispada da je pletenje s kukičanom. Ljubitelji mekih igračaka točno će cijeniti takav igle. Ovaj članak predstavlja sheme hares amiguruma, kukičajte ih da plesti mnogo prikladnije od igala.

Sheme Hares amiguruchi kukičanje za početnike s videom

Djevojke barem jednom u životu pokušavaju plesti kukičane, pa čak i ako nisu pokušali, ne bi bilo teško povezati takav slatki zeko. Amigurumi je ime igračke koja je povezana u tehnici koja nam je došla iz Japana. U ovoj zemlji smatra se tradicijom pletenja starih mitoloških heroja i anime likova u ovoj tehnici. Ako odlučite povezati zeko u amigurum tehniku ​​sami, opis rada predloženog posla će vam pomoći.

Važan savjet

Provjerite početak rada s vrhovima majstora:

  1. Proces pletenja se izvodi spiralno, naizmjenično se dodaje i oduzete su se petlje. Ova metoda vam omogućuje da plesti različite velike oblike bez korištenja šavova.
  2. Manji detalji još uvijek plete odvojeno i nakon ušive. U igračkama amigurums potpuno odsutan sve rupe, jer je poslovna kartica ovog pletenja gustoća platna.
  3. Rad počinje na zecu iz prvog važnog koraka - pletenje prstena. Ovisno o tome kako je ovaj početni element povezan, dodatnoj kvaliteti igračke ovisi.

Sheme Hares amiguruchi kukičanje za početnike s videom

Da biste saznali kako je ispravno plesti, pogledajte video:

  1. Newbies za pojednostavljenje koncepta sheme najbolje je pletenje s različitim bojama.
  2. Prilikom odabira pređe obratite pozornost na akril. Jednostavno je pletenje i također je lako odbaciti ako trebate nešto odgoditi.

  1. Kuka bi trebala biti priori tanji od niti.
  2. Slijedite igračku vrlo čvrsta, kao što su zeko noževi s dugim ušima. Da biste kvalitativno ispunili sve prostorije igračaka, koristite, na primjer, tanku olovku bez ravnanja ili čačkalice.

Članak na temu: kutija novinarnih cijevi radiš sebe za početnike s videozapisom

Za početnike pripremljena je posebna detaljna glavna klasa, koja je podijeljena na odvojene dijelove, prianjajući se na takav sekvencu kako bi lako i jednostavno vezati zeko.

Hare uši

Sheme Hares amiguruchi kukičanje za početnike s videom

Kada će se pletenje izmjenjivati ​​stupac bez sastojaka, dizanje i višnih petlji.

Prvi red počinje s bervenim petlje amigurumom, na njemu se postavljaju 5 stupaca. Drugi red se izgovara u krugu bez promjene broja petlji.

Treći red počinje dodavanjem petlji, dodajte dva stupca bez nakide zatvorenog u jedan. Dakle, s dodavanjem će se izvući 10 puta. Peti red četvrtog reda ostaje nepromijenjen. Jedna petlja je dodana u šestoj.

Sedmi, osmi ne mijenjaju. Zatim je duljina uha. I nakon što reducirajuće petlje počinju malo. Dobiveno je ukupno 50 redova, tako dugo kose uši.

Glava i noge

Glava zeca uklopljena je od četiri reda, prema sličnosti ušiju. U takvim petljama, kao na početku pletenja ušiju, izgovaraju se 6 stupaca bez Nakida. Zato dodajte šest puta, a na kraju dobivamo 12 petlji. Sljedeće 6 petlje plesti u koloni bez Nakida i to se događa 18 puta. Sada u dva stupca bez privitka se ponovno dodaje u 6 petlji, plesti tako 24 puta. Nakon još tri stupca, 6 se dodaju, tako da je 30 puta vezan. Nakon 4 stupca bez nakida 6 puta. U iznosu je 36 elemenata. Plus se dodaje pet bez Nakida i još šest. Zatim gledamo videozapis zabilježeni posebno za svaki dio tijela.

Donje i gornje noge se izvode u skladu s uputama:

Najmanji detalj je rep:

I posljednji zaključni dio, s kojim je vrlo važno upoznati se kako bi ispravno završio cijeli proces pletenja.

Zanimljive ideje

Ako imate malo jednog igračaka, razmislite o stvaranju cijele obitelji. Možete koristiti shemu pletenja za prvi zec, upotrijebite ga kako biste plestili pravu obitelj Biast. Izgleda vrlo originalno za dodavanje malih elemenata odjeće na članove obitelji u zelje. Na primjer, možete vezati šalove ili krpelji na sve njih, ovisno o tome je li takav skup se priprema za dar ili jednostavno.

Članak o toj temi: Abeceda s vlastitim rukama za djecu od 3-4 godine od papira i šperploča

Sheme Hares amiguruchi kukičanje za početnike s videom

Ili potpuno prikupiti garderobu za njih.

Varijanta para bez djece je moguća, samo zeko-dječak i zec-djevojka koja vole hodati za ručku.

Sheme Hares amiguruchi kukičanje za početnike s videom

Usput, to je vrijedno obratiti pozornost na kakve oči možete izabrati za vaš zec će ovisiti o slici gotovo u potpunosti, što je realnije, zanimljivije. Tako se vaše oči mogu kupiti u specijaliziranoj trgovini za ručni rad ili, ako to učinite sami, onda smatrate da oko izgleda realnije, koje ima učenika.

Takve zečeve su velike darove, oni će definitivno voljeti dijete, možete ga dati bilo kojem odmoru, a odraslima koji koriste pomoćne dekoracije, odjeću, ikone mogu se podudarati s nekim određenim događajem.

Video na temu

U odabiru videozapisa prikupljaju se najpotrebnije informacije i sheme na ovoj temi.

Čitaj više