Ball vlastite ruke iz pjene i ratana s videom

Anonim

Sada je sada popularna da napravite razne obrta, s kojima možete ukrasiti bilo koji interijer, kao i uz pomoć njih da ukrasite druge stavke za svakodnevnu uporabu. Svaki dan postoji sve više zanimljivije ideje da su nadahnuta druga obrtnici. Vrlo neobični čelični proizvodi u obliku lopte - Novogodišnje igračke i još mnogo toga. Oni koji vide takve proizvode na internetu ili od nekoga u unutrašnjosti, postavlja se pitanje kako napraviti loptu vlastitim rukama. To je potpuno jednostavno, jer su sve upute prikazane u najpristupačnijem obliku.

Takve šarmantne kugle mogu se napraviti od različitih materijala koji su u kući, a nije potrebno potrošiti veliku količinu novca. Takvi materijali uključuju niti. Možete ga omogućiti od plastičnih čaša, od ratana, od polifoam, od plastičnih boca. Kao što se može vidjeti, možete koristiti bilo koji materijali. Osim toga, moderne igle čine obrt u raznim tehničarima koji se svake godine poboljšavaju. Uglavnom koristi različite tehničare, kao što su origami, ukidanje, kuperi, papier-mâché, Kanzashi, također je napravio paučinu niti. Što jednostavno ne idite igle za ukrašavanje vašeg doma.

Ball vlastite ruke iz pjene i ratana s videom

Ball vlastite ruke iz pjene i ratana s videom

Bar-svjetiljka

Ukrasite unutrašnjost, možete koristiti bilo koji način. Jedna od njih je izvorna svjetiljka, koja će se razlikovati od uobičajenog i dati sobu vrhunac. Možete napraviti takav kuglicu sami bez ikakvih problema, dok će trošak materijala biti minimalan. Takvi ukrasi svjetiljki mogu se naći ne samo u domovima, već iu uredima, u salonima i drugim javnim mjestima, gdje postoje neke kreativne bilješke. Uz pomoć djevojke, možete odrediti posebno raspoloženje u sobi ili sobi.

Članak na temu: Reflektiranje na koži vlastitim rukama s fotografijama i videozapisima

Ono što trebamo pripremiti za majstorsku klasu:

  • Debele niti, ne manje od 100 metara, a boja se mora odabrati neovisno;
  • ljepilo, to je PVA, i četka;
  • Masnoća ili vazelin krema;
  • Air Balls 2 komada, ako je svjetiljka potrebna velika, onda možete koristiti beba plažu.

Ball vlastite ruke iz pjene i ratana s videom

Počinjemo napraviti svjetiljku. Za to je zračni balon napuhan na željenu veličinu. Na kugli s marker označavamo krug za umetanje spremnika s žaruljem. Smatramo da će primljena žaruljica svakako ponoviti oblik inflity lopte. Sada uzimamo ljepilo i podmažite navoj, možete se namočiti. Ball Podmažimo kremu, a zatim početi omotati pažljivo niti, najbolje je to učiniti kaotično. I gustoća zabave ovisi o želji kuglike. Kada se ispadne na željeno omotavanje, odlazimo jedan dan da se osušimo. Nakon toga probijte loptu i pažljivo ga izvucite. Ovdje je naša lopta spremna, to može obaviti nekoliko komada različitih boja, ukrasiti s njima kuhinju, spavaću sobu ili hodnik.

Ball vlastite ruke iz pjene i ratana s videom

Pleteno čudo

Tehničar proizvođača lopti je toliko toliko da je vrlo teško izabrati sobu za sobu ili drugu sobu. Pogotovo često se kuglice koriste na tako velikom odmoru kao i Nova godina. U ovom majstoru, mi ćemo plesti s kuglicama kukičane. Takvi obrti su vrlo cijenjeni među majstorima i kreativnim ljudima. Uz pomoć niti i kuke, stvaraju se vrlo zanimljivi pleteni uzorci, koji se ponavljaju malo.

Što trebamo:

  • balon koji uzima kao osnova;
  • Broj kuke 1,5;
  • niti pamuk;
  • krema od masti;
  • PVA ljepilo.

Da biste plestili loptu, morate uzeti shemu koja je prikazana u nastavku. Dakle, na temelju sheme, moramo potopiti loptu i nakon rezanja niza. Nakon toga počinjemo plesti na isti način i drugi dio proizvoda. Uz pomoć spajanja Petta, povezujemo dva dijela, ali ostavljajući rupu za loptu. Kada je sve spremno, uđite u loptu i inflaciju, čime se obratite našoj igračku. Kada se povezano dobro proteže, vezati čvor na loptu. Sada pripremite ljepilo, za to ga uzgajamo s vodom dva na jednu, kuglu umu u ovom rješenju. Degušavamo ga i ostavite do potpunog sušenja. Da bi se proizvod zalijepio na loptu, predinstaliram ga kremom. Nakon probijanja lopte i izvucite ga. Ostaje samo organizirati na svoj zahtjev. I ovdje je spremna naša pletena lopta.

Članak o temi: Srce slatkiša i valovitog papira s fotografijama i videozapisima

Ball vlastite ruke iz pjene i ratana s videom

Ball vlastite ruke iz pjene i ratana s videom

Ball vlastite ruke iz pjene i ratana s videom

Ball vlastite ruke iz pjene i ratana s videom

Ball vlastite ruke iz pjene i ratana s videom

Ball vlastite ruke iz pjene i ratana s videom

Ove loptice mogu biti ukrašene sobama, objesiti ispod stropa, čine razne kompozicije i krajolik. I možete plesti božićne kugle. Da biste to učinili, morate uzeti božićne kugle. Ali u ovom slučaju neće biti moguće ukloniti loptu, kao rezultat dobivamo pletenu božićnu igračku. To razlikuje odmor, a igračke će dati proricanje, oni će izgledati čipke i kao da ukrašeni uzorci snijega.

Video na temu

Ovaj članak prikazuje odabir videozapisa s kojim se lako možete naučiti kako bi lijepe kuglice u različitim tehnikama od djevojke.

Čitaj više