Ženska spavaćica: Uzorak Nightie i rad u šivanju

Anonim

Šarmantna i senzualna noćna košulja je udobna i praktična stvar, jer bi trebala biti u ormaru svake žene. Kupiti univerzalni model košulja je tako težak da je lakše šivati ​​za nekoliko sati, nego da povuče pola dnevno.

Uzorci noćnih četrdesetih godina, obično, pri izradi, zahtijevaju neke vještine i vještine. Međutim, postoje modeli koji se lako šivate i nezahtjevni u uklanjanju mjere.

Noćna košulja, čiji je uzorak ispod, samo je istina.

Ženska spavaćica: Uzorak Nightie i rad u šivanju

U vašem radu trebate:

• tkanina 1.5x0,7 m.;

• fine čipke;

• uzorak Nightie;

• Alati (škare, niti drugi).

Materijal za šivanje može se uzeti bilo koji, ali bolje ako je ekološki prihvatljiv i prirodan: tako gigrokopipno tkivo, oni neće biti vrući ljeti, a hladni mrazom su hladni, ne smanjuju se i ne daju skupljanje. Pogodno za opis flanela, satena i drugih materijala na bazi pamuka s kojima je lako raditi. Ako imate iskustva s šivaćim strojem, možete uzeti školu ili atlas kao osnova.

Da biste izradili uzorak, potrebno je znati zgrabite prsa i duljinu buduće košulje.

Linijski uzorci mogu se mijenjati ovisno o vašim okusima. Možete skratiti cijelu noćnu sliku ili ukloniti rukave, promijeniti oblik izreza.

Ženska noćna košulja kompilirana je na Watman ili bilo kojem drugom komadu papira dovoljne veličine, kao što je pozadina.

Ženska spavaćica: Uzorak Nightie i rad u šivanju

Prvo, figura ABGB vrijedi to. Rez AG u ovom slučaju je jednak duljini noćnog, ab - grudnjak + 2 cm.

Od naljepnice i 7 cm su odgođeni desnoj 2 knjige i staviti naljepnice D i D1. Između njih nalazi se linija koja označava stražnji dio leđa. Od naljepnice i odgode 8 cm knjige i stavite oznaku D2. Linija AD2 označava glavu prolaza.

Članak na temu: 3D Papir s LED pozadinskom osvjetljenjem

Za izgradnju čahure iz naljepnice B, 10 cm su odgođeni, oznaka je naznačena kao K. iz knjige je odgođena s knjigom 16 cm (k1). Od K1, okomita linija se provodi na značajku BV. Mjesto u kojem se sijeku dva linije ukazuju na J. Od oznake, odgođeni su za 7 cm lijevo i knjigu, navedite E i E1. Posljednje oznake povezane su linijom.

Izgrađene su niže značajke. Iz naljepnice u 7 cm desno (B1). Oznake B1 i E su povezani. Od B1 ležao je 2 cm up (s). Oznake i u kombinaciji.

Uzorak je izrezan.

Tkanine naboje na pola, okrenuti se prema dolje knjigu. Uzorak se stavlja paralelno s odbacivanjem i bit će spaljen. Dijelovi prijenosa i leđa se smanjuju na 10-15 mm bodova.

Dijelovi preklopite licem u lice. Linija drvne industrije i strane su dizajnirane, zalijepite i obrađene na overlock ili cik-cak šav.

Kosy Beyk šiva gorljovinki. Zatim se potonji ispada iznutra i prolazi s strojnom linijom.

Rub dna košulje je ohlađen 2 puta, odustao, onda je upečatljiv. Proizvod je zaglađen.

Ispalo je prilično model noćne košulje. Izgledat će još elegantnije i privlačnije ako ga ukrasite čipkom, šivanjem, ukrasnim lukovima ili mesarima.

Čitaj više