Champagne "nevjesta i mladoženja": glavni razred s fotografijama i videozapisom

Anonim

Vjenčanje je važan dan u životu osobe, želim da bude nezaboravan čak iu sitnicima. U pravilu, mladenci su pohranjeni svadbeni šampanjac od jedne godine do nekoliko godina, a mladenci su lijepi ako su boce neuobičajeno uređene. Stoga vam predstaviti majstorsku klasu o ukrašavanju šampanjca "nevjesta i mladoženja".

Šampanjac

Tili-Tili tijesto

Za dekor, trebat će vam:

  • kosi bijela uvala (deset metara) i crna (osam metara);
  • Lacy bend - deset cm;
  • Satenska vrpca crne boje (široka 1,3 cm (za leptir vezati i kravatu) - jedan i pol metara i dvanaest cm; 5 × 5 cm (za kittel) - deset cm) i bijeli (1,3 cm širok (za šešir "nevjeste") - dvadeset cm; veličina 5 × 5 cm (za "mladenje šešir") - deset cm);
  • bijela organizacija (za "mladenke" šešire) - mali segment;
  • Materijal ljepila weba - mali segment;
  • Bijela kartona;
  • ljepilo;
  • ljepilo "trenutak" (kristal);
  • Široka kape - tri metra;
  • Perle i rhinestones.

Šampanjac

Opis Posla

  1. Priprema boce: Uklanjanje svih naljepnica, osim folije na kraju boce. Da biste to učinili, stavite boce u vodu sat vremena, a zatim uz pomoć strugača, noža i spužve bez naljepnice.

Šampanjac

  1. Registracija "nevjeste".

Osnova: marker na boci je tanko čitati vertikalnu traku, u budućnosti pokušati napraviti krajeve lijepljenog materijala koji se približavaju. Identificirajte točnu veličinu čipkaste trake tako da je jednostavno na "nevjesti", odrežite nepotrebne. Zatim, uredno razmazivanje vrata ljepilom, pričvrstite čipku.

Šampanjac

Također, pokušajte na bijeloj komičnoj beyk, odsijecanje, lijepljenje, blago istezanje. Preostali preostali kljunovi su odrezani, već lijep. Slijedite krajeve kljuna, moraju biti pažljivo zalijepljeni.

Šampanjac

Šampanjac

Svaki sljedeći krug treba biti malo pronađen na rubu prethodnog. Dakle, da se razdvoji širi dio boce.

Članak na temu: Pirate prsa s rukom s kartona s fotografijama i videozapisima

Šampanjac

Mjesto u kojoj je širina boce stabilna, avion uvala, ne škripa, pokušavajući pričvrstiti kosi kljun strogo horiktivno. Prije niza na ovaj način vreću bocu.

Šampanjac

Nakon salaliranja boce, ukrašavamo je suknjom, ukrasima i šeširom.

Izrada suknja: široka zdjela izrezana u tri segmenta u duljini jednog metra. Kraj svakog segmenta na lem, sklopivši ih zajedno, pritiskom na njih s okretanjem ili metalnom linijom i provedete vruće lemljenje željezo.

Šampanjac

U fotografiji spremni praznine za suknju:

Šampanjac

Svaki radni komad je presavijen, ali ne na pola, ali s razlikom negdje u jednom vidi. Popravite preklop svakog komada suknje s malim šavovima, povucite.

Šampanjac

Uzmi izradak za nošenje na bocu, nit ne povlači puno, kao na fotografiji:

Šampanjac

Prikupiti sva tri sloja suknje. Uvjerite se da je tkanina ravnomjerno raspoređena.

Šampanjac

Suknje "pojasa" mogu se izdavati zlatna pletenica. Širina pletenice je dva i pol centimetra, duljina uključuje pokrivenost boce plus dva cm na priključku, a još jedan pola astimetra na slobodnom feling. Rub bljeskova iznutra za povezivanje s valjanjem.

Šampanjac

Nakon toga, nakon što je sklopio zlatnu pletenicu, sakriti rub ruffle i popraviti monoulion, nit koji podsjeća na ribolov liniju.

Šampanjac

Pričvršćivanje "suknja". Prvo, pokušajte na donji razbojni, tako da se gotovo odnosi na nizu, označite rub rufflesa na bocu isprekidane s jednostavnom olovkom, podignite urbavu tako da možete primijeniti ljepilo. Na isprekidanoj liniji "trenutak-kristala". RUFER-a za spuštanje ljepila i čvrsto stisnite. Slično tome pričvrstite prosječni valjak na dva centimetra iznad dna.

Šampanjac

Gornji dio suknje sa zlatnom pletenicom za šivanje na monoula zaljevu oko boce.

Šampanjac

Završetak vrata: na zlatnoj pletini na pola pola metra širine, za pričvršćivanje termoplastičnog ljepila kuglica i rinjestona, bez dodirivanja trake pomoću termoklatnog pištolja, budući da vruća površina pištolja dovodi do deformacije pletenice , Dekoracija je također zalijepljena na "vrat" termoklaima.

Članak o temi: Škotska tkiva - Vrste i značajke materijalnog tartana

Ako je pletenica široka, željenu širinu je lako odrezati lemljenje željeza s metalnom linijom.

Šampanjac

Dizajn "glava": za proizvodnju šešira, ljepilo dvije loskačke organske kože s ljepilom. Pokupite šalicu ili čašu pogodno oko oboda, kako biste je zaokružili u organze vruće lemljenje željeza.

Šampanjac

Unutar polja šešira s lemljanjem željeza izrezivanje omotača.

Šampanjac

Umetnite prljavštinu glava šešira u gornjem dijelu i zatvorite čvrsto.

Šampanjac

Uzmite bijelu boju satensku traku i napravite krug na dnu dna donjih šešira i vrpcu za ukrašavanje tule iznutra. Zalijepite ih unutra.

Šampanjac

Izrezati prugastu iz organske. Pričvrstite je više alate za stvaranje malih nabora.

Šampanjac

"Nevjesta" je spremna.

Šampanjac

Šampanjac

  1. Champagne "Bridegroom" se vrši istu shemu kao i "nevjesta".

Imajte na umu da su prvi, drugi, treći i četvrti zaokret izrađeni uz pomoć bijele pekare, a "kostim" je crno. Ukrašena leptirom iz crne atlasa i perli.

"Leptir kravata": duljina proizvoda je dva i pol centimetra. Pripremite vrpcu, na temelju sljedećeg: Trebat će vam dvije duljine veze i više plus 3 mm.

Šampanjac

Preklopite rubove vrpce tako da dođu u jedan na drugoj, 3 mm, kao na fotografiji ispod. U središtu leptira napravite nekoliko šavova.

Šampanjac

I povucite nit, rađajući kravatu. Konsolidirati nit.

Šampanjac

Zatim ukrasite leptir pomoću kuglice ili rinestone, držite ga.

Šampanjac

Leptir se pričvrstiti na "vrat" termoklaima. U nastavku je u nastavku slijepilo tri "gumbe": perle ili iran. Proizvodnja "Pocket": napraviti "ventil" - pravokutnik iz uskog trake crne boje. U unutrašnjost "ventila" za lijepljenje "šal", segment bijele vrpce. Zatim pričvrstite radni komad na mjestu prsnog džepa.

Stvaranje "kartice" prema shemi odgovara "mladosti" šešir: Počnimo dno kitp. Napravite krug radijusom od 1,7 cm, povlačeći jedan centimetar s ruba, izrežite ga, a zatim izrežite reznice na njemu.

Članak o temi: Plaid iz Pomponova: Kako napraviti čudo s vlastitim rukama s fotografijama i videozapisima

Šampanjac

"Tula" sastoji se od trake od tri širine, a dužina trinaest, vidim se da ga razmazuje s ljepilom s jedne strane, zalijepite prethodnu mjenicu na omote, dobro pritisnite. Krajnjim prugama blijedi.

Šampanjac

Polja Kichie. Opet, mi napravimo krug, ali ovaj put dvostruko: unutarnji s radijusom od 1,7 cm, vanjski s radijusom od 3,2 cm. Unutra napraviti zamah.

Šampanjac

Zalijepite letenjem polja do tully i dobro pritisnite.

Šampanjac

Papirnati poluciling tkanina. Od atlasa crne boje izrežite veliki krug. Zalijepite ga na dno i na vrh alata, na izbočenim rubovima tkanine kako biste napravili rezove i ljepilo.

Šampanjac

Šesnaest traka od 1,3 cm atlas trake i polja plaća.

Šampanjac

Ukrasite tuli s nekoliko okreta za lijepljenje vrpce na vrh kittela. Unutar polucilindar imamo atlas u veličini dna.

Šampanjac

Kao rezultat toga, ispadne lijepi šešir, koji se može dodatno ukrasiti cvijetom.

Šampanjac

Video na temu

Odabir videozapisa za dodatnu dozu inspiracije:

Čitaj više