Pregled kataloga snimljenih vrata Juras

Anonim

Juras - Distributer najpoznatijih proizvođača Rusije. Bjelorusija, PRC. Katalog tvrtke uključuje mnoge mogućnosti za unutarnje ulazna vrata najrazličitijih dizajna i iz raznih materijala.

Pregled kataloga snimljenih vrata Juras

Vrata Juras Swing iz MDF-a sa staklenim umetcima

Građevinske značajke

Ako je ranije postojala jedna alternativa u obliku zavjese tkiva, danas unutarnji dizajn može imati ne samo neobični izgled, već i neobičnu metodu otvaranja.

Različite opcije su prikladne u različitim situacijama, au bilo kojem od njih potrošač će zadovoljiti katalog unutarnjih vrata Juras.

  • Swing vrata su takve modele i sada su najpopularniji. Objašnjenje Jednostavno - U većini slučajeva, ovaj dizajn osigurava najbolju toplinu i, i, glavnu, zvučnu izolaciju. Osim toga, mehanizam za otvaranje je najlakši, najpouzdaniji je.

Minus otečenog sustava je područje potrebno za otvaranje.

Uz vrata ne mogu se staviti u namještaj.

  • Klizni sustav - U ovom slučaju, krila na otvoru se kreće duž zida ili drugog krila, ako je u pitanju dvodimenzionalna unutarnja vrata iz Jurasa. Dizajn je potpuno drugačiji: list vrata kreće duž tračnice na valjcima. U isto vrijeme, otvorena krila ne zauzima mjesto i potpuno ublažava vrata.

Pregled kataloga snimljenih vrata Juras

Klizna vrata

Minus takvog rješenja nije postizanje guste susjedne krila na zid, tj. Zvuk i toplinska izolacija u prostoriji bit će lošije.

Klizni sustav je kaseta interkonektirana vrata jura. U ovom slučaju, krila, prebacujući se na stranu, ide u kutiju prerušen kao lažnu ploču. Čini se da se list vrata skriva u zidu.

Pregled kataloga snimljenih vrata Juras

Vrata kaseta

Mehanizam se može vidjeti na službenoj internetskoj stranici tvrtke.

  • Sklopljenje - platno vrata se sastoji od 2 knjige ili nekoliko - harmonika, dijelova. Na vrhu svakog fragmenta, valjak je fiksiran. Kada otvaranje tkanine nagiba u 2 ili više puta i pomiče otvor otvora. U tom slučaju otvaranje je izuzeta u dijelu, ali područje presavijeni krilo uzima minimum.

Članak o temi: Kako oprati prozore na balkonu vani: najbolji način

Pregled kataloga snimljenih vrata Juras

Vrata harmonika

Knjiga je proizvedena od bilo kojeg materijala, ali za harmoniku stane, prema mišljenjima stručnjaka, samo pluća, poput plastike ili tkiva.

Pregled kataloga snimljenih vrata Juras

Knjiga vrata

Juras nudi takvo rješenje za ekonomske prostore ili niše.

  • Roto vrata - Vrata snimljenih soba u ovom dizajnu rijetko se javljaju, iako je opcija vrlo zanimljiva. Krista u otvaranju se najprije okreće oko svoje osi, a zatim se pomiče na padinu. U isto vrijeme, ona treba manje prostora za otvaranje, a potrebno je manje. Velika mogućnost plus je sposobnost postizanja guste susjedne krila, tako da je zvučna izolacija u ovom slučaju na visini. Platno vrata se mogu otvoriti na desnoj ili lijevoj strani.

Pregled kataloga snimljenih vrata Juras

  • Skrivena unutarnja vrata - Juras nudi modele bez okvira vrata, a radije govore, s skrivenim kutijom. Zapravo, ovo je varijanta slomljenih unutarnjih vrata, ali u neobičnom dizajnu: pri otvaranju, osjećaj je stvoren da se otvor jednostavno vozi u zidu. Na fotografiji - model iz kataloga tvrtke Juras.

Materijali za proizvodnju

Materijali za list vrata pokušavaju odabrati zvuk i toplinu izolaciju.

Međutim, ti se zahtjevi ne primjenjuju uvijek: Dakle, staklena unutarnja vrata iz jure izgledaju nevjerojatno učinkovito, ali ne drže toplinu.

  • Najpopularniji materijal je niz drva. Ircri unutarnja vrata izrađena su od niza hrasta, joha, borova. Izgleda sjajno za mehaničko oštećenje drva, izgleda lako naslikano i služi mnogo godina. Izrađena je od drva ne samo klasičnih modela, već iu najmodernijim stilovima. Drvo - materijal, jednostavan za obradu, pa napravite izrezbareni, složeni proizvod nije težak.

Pregled kataloga snimljenih vrata Juras

Stablo, u pravilu, kombinirano je sa staklenim umetcima različitih vrsta: grobno staklo, mat, s uzorkom, s funzintom.

  • Unutarnja vrata iz Ecochppon Jurasa nisu manje popularna. Proizvodi za furniranje mogu se naći na službenoj web stranici tvrtke i na najneobičnijim opcijama. U isto vrijeme, dorada se koristi kao prirodni furnir - hrast, na primjer, a Ecoschpon je otporniji na vlagu materijala. U potonjem slučaju, leznuta vrata mogu se sigurno ugraditi ne samo u dnevnom boravku, već iu kuhinji, pa čak iu kupaonici.

Članak o temi: Redukcija jednosobnog stana u dvosobni

Jedna od korisnih značajki proizvoda za furnira je pristupačnija cijena. Napravio je platnu od lijepljenih drvenih jeftinijih stijena, a mi smo obloge s prirodnim skupim stablom. Ekophon reproducira strukturu i boju bilo kojeg stabla, što je vidljivo širenje mogućnosti dizajna.

Druga mogućnost Ecoshpon je 3DX-dizajn. EcoSchpon imitira ne samo boju i crtanje, već i teksturu s nevjerojatnom točnosti. Razlikovati flenirane krila iz prirodnog furnira, kao što je potvrđeno povratnim informacijama potrošača, gotovo nemoguće. U fotografskim platnama s 3D reljefom iz kataloga.

Pregled kataloga snimljenih vrata Juras

Enamel - Ne radi se o materijalu vrata, već o završci. To je složeni premaz na temelju polimernih aditiva, laka i smola. Može biti mat ili sjajna. Emajled unutarnjih vrata vrlo je lako čistiti, pa čak i uz vrlo aktivno korištenje njihove blistave bjeline ne nestaje.

Čitaj više