Pletenje dječjih stvari

Anonim

Pletenje dječjih stvari

U ovom članku razgovarajmo o tome Pletenje dječjih stvari , Razmotrimo detaljno izbor pređe, uzoraka, uzoraka i boja za pletenje dječjih stvari.

Pročitajte više o pletenju dječjih stvari. Pročitajte u nastavku.

Za iglimen bilo koje razine pletenje dječje stvari je izvrsna prilika za ostvarivanje kreativnih ideja, pokazati dizajnerski talent i usavršiti postojeće vještine.

Zato je, stvoreno uz pomoć govore ili kuke, odjeće za dječake i djevojčice bilo koje dobi korisna od odjeće kupljene u trgovini.

Fantazija i vještina pletiva čine obične jakne, džempere ili čarape isključivo.

Osnovni zahtjevi za koje bi pletenje dječjih stvari trebalo zadovoljiti je kvaliteta, udobnost i stil. Štoviše, nitko od ova tri točke ne može se žrtvovati u korist ostalih.

Čak i najmodernija bluza će ostati u ormaru djeteta, ako to nije ugodno, a prekrasne čizme od čiste vunene klince neće se oblačiti više od jednom, ako su bodljikavi.

Zato je toliko važno kada pletenje dječjih predmeta ispravno pokupiti pređu, uzorak, uzorak, sastav boja.

Dječje pletenje pređe

Prije svega, pređa za pletenje dječjih stvari i pribora treba biti sigurna. To znači da ne bi trebalo uzrokovati alergije ili iritacije kože.

Za novorođenčad, posebno je važno da se prašina ne akumulira na stvarima, to jest, pređa ne bi trebala akumulirati statički elektricitet.

Osim toga, male zakrpe, metalizirana vlakna ili strani motori na pletenoj odjeći ili igračaka također mogu biti opasni za bebu.

Pletenje dječjih stvari

Za dijete bilo koje dobi, odjeća i pribor od 100% sintetike su neprihvatljive. Oni će ometati prirodnu izmjenu zraka i skupljati prašinu na njihovoj površini.

Članak o temi: Najljepše oznake s kukičanim ružama

Međutim, to ne znači da sintetička vlakna donose samo štetu. Zahvaljujući modernim tehnologijama, pletenje dječjih stvari iz smjese pređe omogućuje kombiniranje pozitivnih kvaliteta i prirodnih i umjetnih vlakana u jednom proizvodu.

Na primjer, vuna ili pamuk s akrilom su mnogo higijenski, praktični i spektakularniji od čisti vunene ili pamučne pređe.

Uzorci za pletenje dječjih stvari

Dodatni zahtjevi uvijek se prezentiraju dječjoj odjeći. Ne bi trebalo stidljive pokrete, utrljati ili pritiskati osjetljivu kožu djeteta.

Stoga, počevši pletenje dječjih stvari, vrlo je važno odabrati model s ispravnim uzorkom. Treba osigurati s više dijelova jednog weba.

Dakle, broj šavova je smanjen. Posebnu pozornost treba posvetiti kako se predviđa vrat džempera, Turtleneck ili Pulover.

Trebalo bi biti dovoljno široko da slobodno kreće kroz rez, ne uzrokujući neugodnosti.

Pletenje dječjih stvari

Također treba izbjegavati uske gume ili nizove na manžetama rukava ili na rubu čizma, šešira, čarapa, rukavica. Svi rubovi pletenih dječjih stvari moraju biti elastični kako bi se spriječilo stiskanje krvnih žila.

Pletenje dječjih stvari

U nekim slučajevima, uske gume napravljene pletenjem igalima, bolje je zamijeniti nekolicinu viskoznu

ili uzorak "riža".

Odabirom uzorka i boje kada pletenje dječje stvari

Uzorak ili ukras, kao i boja pređe, koja se koriste za odjeću i pribor djeteta, ovise prvenstveno iz svoje dobi i spola.

Najčešće, pletenje dječjih stvari za dječake ima određena ograničenja. Dakle, na primjer, mladi gospodin vjerojatno neće voljeti otvorenu jaknu, a prve cipele za Sina sigurno će biti kontaktirani iz ružičaste pređe.

Kada pletenje odjeće za dječake, preporuča se pridržavati lakonskih obrazaca (strukturnih ili arana) u prigušenim, hladnim bojama. Bolje je odabrati neutralne geometrijske oblike kao ukras.

Članak o temi: Snoo English elastično pletenje iglice s opisom i shemom

Pletenje dječjih stvari

Kletanje dječjih predmeta za djevojčice mnogo je raznovrsnije. Ovdje je najučinkovitiji zrak, otvori obrasce s žbicama i kukičama.

Oni se koriste kao glavni naglasak u dekoru ili obavljaju ulogu završne obrade (na manžećima, Podolu, ovratniku, police, uz rub glavne kutije).

Izgleda vrlo impresivno u kombinaciji s pletenicama, kabelskim i strukturnim uzorcima s pletenje iglice. Bojanje pređe, koja se koristi za plestinje dječjih stvari za djevojčice, uključuje gotovo cijelu paletu boja: od svijetle crvene do sive boje.

Pletenje dječjih stvari

Savjetujemo vam da pročitate: pletenje za novorođenčad, pletenje za novorođenče, pletenje za novorođenčadi

Čitaj više