Pletenje čizme za novorođenčad. Kako plesti čizme?

Anonim

Pletenje čizme za novorođenčad. Kako plesti čizme?

U ovom članku, razmotrite pletenje za novorođenčad. Reći ću vam o tome kako vezati čizme s pletenjem igalima i kukičanom.

Pročitajte više o pletenje čizme za novorođenčad danas, čitati.

Kako plesti čizme za novorođenčad?

Knitting čizme za novorođenčad jasno pokazuje da je primijenjena umjetnost praktična, korisna i ugodna.

Sve što je stvoreno za najmanji ručno ima jedinstvenu dobru auru, jer čak i stranac stavlja dušu u proizvode za djecu. Ako je majka djeteta uzela za posao, onda bilo koji bauble dobiva posebnu vrijednost i značaj.

Čak i maleni čizme, povezani su, jer se upravo pojavio na svjetlu malog čovjeka, stotinu puta bolje od najskupljih čizama za kupovinu.

Vrlo često je želja da okružuje dijete na sve najbolje je za ženu poticaj za razvoj tehnika pletenja na igalima ili kukičama.

Knitting čizme za novorođenčad može biti prvi pokušaj stvaranja, iako mali, ali punopravni proizvod. Međutim, ne samo pridošlice, nego i profesionalni knitteri su zadovoljni da se okreću dječjim temama.

Ovdje možete u potpunosti pokazati svoje vještine i dizajn sposobnosti, ostvariti kreativni potencijal. Učinite prvu cipelu za bebe doista udobne i istovremeno originalne i lijepe - prave umjetnosti.

U tom slučaju, pletenje čizme za novorođenčad iz jednostavnog hobija pretvara se u omiljeni i dobro plaćeni posao.

Od prvog dana do trenutka kada beba počne pokušati hodati sami, čizme su savršene cipele za njega. Te meke, tople cipele su povoljne od običnih čarapa činjenicom da, zahvaljujući zatvarač ili pojasu, nemojte se izvući iz nogu tijekom spavanja, hranjenja, igara ili šetnji.

Vezano točno u veličini noge čizme neće shvatiti noge i prste, a elastični potplat bez šavova pomoći će djetetu da bolje osjeti površinu na kojoj se oslanja.

Članak o temi: Rashladne petlje s kukičanom u krugu u otvorenom uzorak s videom

Sve to doprinosi točnom anatomskom formaciji i razvoju noge novorođenčeta.

Pletenje čizme za novorođenčad. Kako plesti čizme?

Počevši pletenje čizme za novorođenčad, koji se pojavio na hladnoći tijekom hladne sezone, prije svega, potrebno je pobrinuti se da se toplo zagrijavaju i nisu izazvali prijenosa.

Najbolje je odabrati pređe iz Merino vune. U tom slučaju, to će biti apsolutno ne bodljikavo, ali naprotiv vrlo mekan, tako da neće uzrokovati iritaciju nježne kože.

Vuna dobro nedostaje zrak i neće dopustiti da se male noge pregrijavaju. Ako dijete ima tendenciju alergijskim reakcijama, tada se preferencija treba posvetiti visokokvalitetnom akrilu.

U vrijeme ljetne vrućine, čizme su bolje plesti pamučne pređe. Neće ometati razmjenu zraka i dati malim nogama na hladnoću.

Za čizme, morate imati vrlo mali zaplet pređe. Ovisno o modelu cipela i debljine, pređa može biti potrebna od 30 do 60 g. Svjetlo ljetne obuće za novorođenče od finog pamuka težit će oko 30 g.

Topli zimski čizme s bujnim ruffs će morati potrošiti 50 g ili malo više. Možete koristiti pređu jedne boje ili stvoriti originalne raznobojne cipele.

Pletenje čizme za novorođenčad. Kako plesti čizme?

Knitting čizme za novorođenčad se izvode na žbicama ili kukičama. Iglice za pletenje mogu se koristiti jednostavna (dva) ili čarapa (pet). U prvom slučaju, na cipeli će morati napraviti šav, tako da je bolje odabrati drugu opciju.

Knitting čizme s pletenje iglice mogu se pokrenuti s manšetom ili izvesti poseban potplat, a zatim ga voziti, popeti se na manšetu. Potplat za cipele može se pletirati dvostruko konac. Ako je manžeta napravljena s gumenom trakom, trebate posvetiti posebnu pozornost na činjenicu da nije snažno zategnuo klinac gležanj.

Ako trebate napraviti šav na čizmama, onda bi trebao biti što je više moguće. Najbolja opcija je pletena šav. U suprotnom, zašijte rubovi cipele potrebni su s prednje strane.

Članak na temu: pletenje za novorođenčad: deka, šešir, čizme, bluza + fotografija

Pletenje čizme za novorođenčad. Kako plesti čizme?

Knitting čizme s kukičanom počinju s potplatima. Dio koji će biti pod njegovim prstima trebao bi biti malo šira peta.

Potplat je vezan za kukičanje, formirajući misli i pozadinu. Manžeta može biti čvrsto ili dekorativna (u obliku stijene). Booties, za pouzdanije fiksacije, može se nadopuniti nizovima.

Kukičanje možete povezati čizme različitih oblika. Ljetni modeli u obliku sandala ili elegantne čipke cipele su posebno uspješni.

Pletenje čizme za novorođenčad. Kako plesti čizme?

Kao što novorođenče raste, morate plesti nove čizme tako da oni točno odgovaraju veličini male noge.

Da biste to učinili, možete pričvrstiti njegov potplat na list papira i nacrtajte konturu. Ako se u odsutnosti pojavljuje čizme za novorođenčad, onda možete koristiti prosječne podatke o duljini dječjeg stopala u skladu sa svojim godinama.

Dob djeteta (mjesec)

Stop duljina (cm)

  • 0-3.

    8-9

  • 3-6

    9-10.

  • 6-8

    jedanaest

  • 8-10

    12

  • 10-12

    13

Savjetujemo vam da pročitate: pletenje za novorođenčad, pletenje za novorođenče, pletenje za novorođenčadi

Čitaj više