Što je dobar lateks kit i gdje ga mogu primijeniti?

Anonim

U interijer završnim radovima, lateks kit postao je češći. Materijal je savršen za poravnanje površine, ispunjavanjem crijeva, pukotina. Od svega građevinskog materijala, preferiram to točno kit. Nakon rada s njom, uvijek ispadne glatke površine. Na početku rada s latex kitom Tex, napisao sam mi sumnje: je li ona dovoljno visokokvalitetna, mogu li stvoriti s njezinom pomoći stvarno vrijednim interijera, hoće li lako raditi s njim. No, s vremenom sam se pobrinuo da je izvrsna opcija za završnu zidove ili stropove. Zato vam savjetujem, ne bojati se i eksperimentirati.

Sastav lateksa kity Tex uključuje punilo, vezno sredstvo, regulator za postavljanje, plastifikator, antiseptik i aditive ciljnog odredišta, tako da ima izvrsne specifikacije.

Prednosti prahu od lateksa

Lateks kit primjenjuje se pri uklanjanju različitih zidnih grešaka i stropova. Ima nekoliko značajnih prednosti, zbog čega je postalo vrlo popularno i neophodno kada je kit:

Što je dobar lateks kit i gdje ga mogu primijeniti?

  • Lako i ravnomjerno primijenjeno. Stvara elegantan, tanki sloj;
  • Brzo se suši, bez oblikovanja pukotina;
  • Ne gubi svojstva s oštrim promjenama temperature. Zid ili strop prekriven lateks kit, stjecanje antitilnih svojstava;
  • Lako se brusiti nakon sušenja;
  • Pouzdano je zgrabio;
  • Nema skupljanja. Prostor se ne radi, a mjehurići i pukotine ne pojavljuju se na sloju.
  • Koristi se pri radu u sobama s visokom vlagom;
  • Ne otrovno, sastoji se od ekološki prihvatljivih materijala;
  • Elastična, prikladna u primjeni;
  • Kompatibilan s drugim materijalima.
  • Stoji do abrazije;
  • Dugo pohranjeni u zatvorenom obliku.

Mogućnosti za mene također za mene da ako trebate pokriti bilo kakve dekorativne materijale, njihova se potrošnja značajno smanjuje nakon primjene ovog kita.

Članak o temi: balkon ukras sendvič paneli

Područje primjene.

Lateks kit Tex je neophodan s unutarnjim radovima, za visokokvalitetne zidne dekoracije, kutove, stropove, rupe u njima, brtvljenje šavova između panela. Neophodno prilikom stvaranja olakšanja na površini. Izgledi za profesionalce ima širok raspon primjena, koristi se kao materijal za završnu ploču plijena, drvene, betonske, mineralne baze.

Trading Mark Tex pruža raznolik raspon lateks kit. Nema granica za mene da ga koristim, primjenjuje se u gotovo svim vrstama završnih djela.

Značajke primjene.

Što je dobar lateks kit i gdje ga mogu primijeniti?

Kao i svaki završni materijal, lateks kit ima nekoliko specifičnih svojstava, zbog čega zahtijeva određeno znanje prilikom primjene. Prije nanošenja materijala na površinu, mora se očistiti kontaminacijom. Za snagu završne obrade, i nano na radnom području temelja, možete ga jednostavno navlažiti vodom. Također, ovaj postupak će se zaštititi od skupljanja. Savjetujem vam da uzmete u obzir da je kit bolje primijeniti na temperaturama iznad 5-8 stupnjeva. Dakle, ako se ne podudara, slijedi da se početi zagrijavati sobu u kojoj se obavlja završna obrada kako bi se izbjegli neugodni incidenti.

Uzgoj lateksa kit tex ima nekoliko razlika s uobičajenim. Vjerujem da je dovoljno da postupno dodati materijal u čistu vodu, ne zaboravljajući se uzbuđivati ​​do stvaranja paste.

U mom iskustvu, proporcije vode i kita su otprilike isto. Ne savjetujem vam da uzgajate veliku količinu materijala - ona se suši. Izračunajte kako će troškovi biti po satu rada - takva količina i mix.

Što je dobar lateks kit i gdje ga mogu primijeniti?

Lateks kit PRA je uvijek tanka lopta, jer ne izdržava uvijek nekoliko milimetara suvišne debljine. Osim toga, tako da može biti vrlo spremljeno. Sloj od oko 3 mm bit će savršen. Ali postoji jedna nijansa: kada zglobovi ili rupe zatvaraju ili rupe ne smiju prelaziti 1 mm. Radije primjenjujem rješenje s lopaticom. Ako je potrebno, napraviti nekoliko slojeva, treba imati na umu da je ponovni postupak moguć tek nakon potpunog sušenja.

Članak o toj temi: Slikanje zidova u kuhinji iz do Z: Detaljan opis procesa

Ogromna plus lateks kit - kompatibilnost njegove uporabe s različitim ukrasnim i bojama materijala. Kult je vrlo elastičan, tako da njegovo brušenje nije potrebno. Maksimalno što radim, nakon završetka shtloktiranja - trčanje površine s blago vlažnom spužvom. Ne savjetujem vam da se prijavite emery papir za mljevenje, kao što je dugo vremena i s njom lako "zgrabi" dodatni komad.

Video "Tajne lateks kit"

Na rekoru, majstor slikarskih radova pokazuje AZA tehnologiju primjene lateks kit.

Čitaj više