Žaba plastičnih boca to učiniti sami: glavni razred s videom

Anonim

Nije tajna da je glavni zadatak plovila razviti kreativne bilješke, pokazati djetetu svijetu koji ga okružuje. Svaka takva obrta ne bi trebala biti skupa, zato se koriste materijali koje možemo pronaći kod kuće. Jedan od tih obrta je žaba plastičnih boca. U osnovi, slični proizvodi se koriste u vrtu ukras kao vrtne figure.

Oni koji su već pokušali stvoriti takav žaba će se složiti da postoji jedan minus plastični proizvodi - lakoćstvo. Uostalom, kad se vjetar uklapa, žaba "skoči" s njegovog mjesta, a onda će to biti teško pronaći. Stoga se preporučuje da ga ispunite zemljom ili šljunkom.

Žaba plastičnih boca to učiniti sami: glavni razred s videom

Plastično čudo

Već dugi niz godina mnogi ljudi ukrašavaju svoja vrtna mjesta. Takva je umjetnost došla do nas iz Amerike, gdje stanovnici nemaju takve vrtove, kao u našoj zemlji. Voljela sam ovu ideju mnogo, i mnoge se takve brojke počele pojavljivati ​​u trgovini. Ali trošak njihovog ogromnog, tako da ih svatko može kupiti. Ova glavna klasa pomoći će pridošlicama da shvati kako lako možete napraviti takvu igračku vlastitim rukama. Zapravo, ako se pridržavate uputa, možete se lako nositi s ovim zadatkom.

Što treba pripremiti:

  • 2 boce, različite spremnike (jedan - 2 l, a drugi je 1 L, odaberite isti u obliku i boji);
  • boca iz koje ćemo napraviti stopala;
  • Boje, nekoliko boja, mora biti zeleno;
  • žica;
  • škare;
  • marker;
  • nit;
  • igla;
  • Tassols za boje.

Žaba plastičnih boca to učiniti sami: glavni razred s videom

Nastavljamo stvaranje žabe. Prvo uzmite dvije boce i škare, ali prije nego što uklonite naljepnice. Zatim moramo umetnuti malu iz boca na veliko dno. Vrijedno je odsjeći ne mnogo, jer uz pomoć kratkog spoja možemo podesiti željenu visinu. Ali čak i ako je previše izrezano, još uvijek možete pokušati iskoristiti svoju fantaziju.

Članak o toj temi: Vjenčanje ogrlica iz perla: Glavni razred s shemama

Za vaše noge možete uzeti zelenu bocu, u kojoj boja treba biti ravno - odrezati donji i gornji dio, a zatim izrezati okomito. Gledamo fotografiju ispod kako se to treba dogoditi. Mi uzeti marker i nacrtati šape, nakon izrezivanja. Ali nije potrebno crtati, možete samo izrezati na oko. Da biste dobili simetričnu drugu šapu, samo trebate pričvrstiti šapu na bocu i izrezati olovku za filcu duž konture, izrezati.

Žaba plastičnih boca to učiniti sami: glavni razred s videom

Žaba plastičnih boca to učiniti sami: glavni razred s videom

Sada rezultirajuće šape su sigurne s niti, jer ljepilo za takav materijal neće odgovarati.

To je zbog činjenice da su niti izdržljiviji i unatoč činjenici da žaba može pasti ispod kiše, nit će zadržati dugo vremena.

To će biti samo stražnje šape, sada moramo rezati i prednji. Da biste to učinili, ponovite sve prethodne radnje. Sada nastavimo na bojenje žabe zelene boje. Počinje slikati od vrha do dna kada se sve osuši, primjenjujemo drugi sloj. Ostavite suhi.

Kada je boja suha, počinjemo crtati oči, nos i usta. Neki obrtnici ne samo crtaju, ali još uvijek pričvršćuju više volumetrijskih detalja. Tako je naš žaba spreman. Još uvijek možete napraviti krunu, strijela i sve, što će dopustiti samo mašti.

Žaba plastičnih boca to učiniti sami: glavni razred s videom

Žaba plastičnih boca to učiniti sami: glavni razred s videom

Veselo žaba

Želja za ukrašavanjem vašeg vrtnog zemljišta pojavljuje se sve od modernih vrtlara. Ali kupite stalno novu odjeću nije uvijek pristupačna, tako da možete sami obrt. Pokrenite ga jednostavno i jednostavno ako slijedite upute navedene u ovom glavnom razredu. Sada ćemo napraviti veseli žabu kapom.

Što trebamo:

  • dvije boce dviju litara;
  • Flomaster;
  • škare;
  • boja;
  • Vrući pištolj (možete uzeti niti).

Uzimamo dvije boce i izrezali ih, a zatim se spojite s ljepilom s ljepilom. Potrebno je pažljivo pratiti ne pregrijavanje plastike, ne deformirati. Ali bolje je prije povezivanja, iznutra staviti zemlju ili ruševinu - to je učinjeno tako da žaba ne leti kroz cijeli teritorij s vjetrovitim vremenskim uvjetima.

Članak na temu: dijagram muškog džema s pletenje iglice: kako povezati model s kapuljačom za 2019. godinu s videom

Od ostataka boce, trebali bismo smanjiti šape i držati ili šivati. Još uvijek možete malo ostaviti duljinu stopala kako biste ga pokrili unutar boce, popravljajući. Kada je sve pričvršćeno, prelazimo na slikanje, najbolje u dva sloja. Kada se boja osuši, nacrtajte žabe i napravite krunu ili kapu. I ovdje je spremna naša rukotvorina.

Žaba plastičnih boca to učiniti sami: glavni razred s videom

Video na temu

Ovaj članak prikazuje video s kojim možete naučiti kako sami napraviti žabu od plastičnih boca.

Čitaj više