Darovi mama radi sami od obojenog papira 8. ožujka

Anonim

Mama je najbliža i draga osoba u našim životima. Osoba koja nam je dala život uvijek će doći pomoći, dat će savjet, utješen i smirit će se. A najbolji način da izrazite ljubav i zahvalnost je da darove, ne samo na blagdanima, već i na običnim danima. Darovi mama to čine vrlo neobično. Mogu se napraviti od raznih materijala: od gume, od papira, od slatkiša i drugih materijala koji su pod bokom. Ovaj članak će biti koristan onima koji žele ugoditi svoju majku za njegov rođendan, novu godinu ili druge proslave.

Slatka razglednica

Darovi mama radi sami od obojenog papira 8. ožujka

Zahvaljujući tehnici posade, možete kuhati svijetlu i lijepu razglednicu, koji će biti odličan dodatak daru za majčin dan.

Potrebni materijali:

  • dvostrani obojeni papir;
  • Čačkalica ili drvena skeleta;
  • škare;
  • ljepilo.

Prvo morate usitniti duž traka širine 5 mm zelenog papira. Jedna od traka za uključivanje štapića, uklonite ga i dajte papir malo predenje. Nakon lijepljenja kraja trake do baze.

Zatim morate stisnuti krug s jedne strane dok je držite s druge strane. U konačnici, trebali bismo napustiti brojku, sličnu listu. Napravite pet takvih listova.

Nakon što se nastavi na proizvodnju velikih cvjetova. Da biste to učinili, rezati par obojenih traka za papir, širinu od 35 mm (rezati papirnati list duž). Preklopite traku četiri puta i na jednoj strani izrežite u tanke trake, ne dopire do ruba oko 5 mm.

Darovi mama radi sami od obojenog papira 8. ožujka

Zatim iz narančastih ili žutih papira širine, širine 5 mm. Jedan od njih je čvrsto upleten i osiguran ljepilom je kraj - to će biti jezgra cvijet. Nakon donjeg kraja, traka s resici za ljepilo za jezgru i zategnite ga okolo.

Članak o temi: Stolić za kavu iz debla s vlastitim rukama

Zatim, sigurni ljepilo kraj trake s rubovima i ispravite latice s čačkalicom. Napraviti željeni broj cvijeća. Malo cvijeća radi za ovo načelo kao veliko. No trake bi trebale biti manje širine, oko 25 mm.

Imajte na umu da sredina može biti napravljena od dvije boje, kao što je crvena i narančasta.

Sada je potrebno vjetru malog reza narančaste trake, a zatim zalijepiti crvenu traku rezati na njega, napraviti točan broj kovrča. Ponovno ispisane narančaste pruge, vjetra i popravite.

Darovi mama radi sami od obojenog papira 8. ožujka

Da biste napravili cvijet u dvije boje, prvo morate napraviti osnovu za mali cvijet. Ne savijajući svoje latice, zalijepite oko podnožja trake s rubovima, druge boje i veće veličine.

Tada biste trebali napraviti nekoliko kovrča, da napravite zelenu policu dva puta. Od savijenog kraja kako bi se okrenuo na štapićem i dajući ispraviti.

Na temelju razglednice za lijepljenje lista s natpisom, a zatim prikupiti sastav i osigurati ljepilo. Razglednica iz obojenog papira je spreman!

Košarica s cvijećem

Ova jednostavna, ali vrlo svijetla i ljetna košara s cvijećem bit će divan dar od djece do njegove voljene mame 8. ožujka.

Darovi mama radi sami od obojenog papira 8. ožujka

Za posao će biti korisno:

  • tri drvene pljeve;
  • Zeleni valoviti papir;
  • par ploča papira;
  • oštre škare;
  • papir u boji;
  • boje;
  • ljepilo.

Jedna od ploča mora biti izrezana na pola, najbolje je napraviti posebne škare s zubima. Polovica i cijela ploča obojite uobičajene ili biserne gouche, također možete koristiti akrilne boje. Nakon što je ljepota suha, zalijepite ploče sa sredinom iznutra, kao na fotografiji:

Darovi mama radi sami od obojenog papira 8. ožujka

Zatim morate obojiti skuplje zelene boje - to će biti stabljike. Obojeni papir izrezati na iste trake i napraviti petlju od dna, završava ljepilo.

Darovi mama radi sami od obojenog papira 8. ožujka

Od obojenog papira ili kartona, izrežite tri šalice i da bi svaka od njih zalijepila četiri latica.

Članak na temu: Kako sanjati perle u frivolitu za početnike s fotografijama i videozapisima

Na stražnju stranu cvijeta glava ljepilo je brodove, nakon što su izrezali još tri šalice i zalijepile ih do krajeva skeina, skrivajući vezno mjesto. Rezanje od valovitog lišća papira i ljepila na stabljike.

Darovi mama radi sami od obojenog papira 8. ožujka

Rezultirajuće cvijeće umetnite u košaru i ukrasite. Spreman!

Darovi mama radi sami od obojenog papira 8. ožujka

Video na temu

Čitaj više