? Kako ukrasiti kuću za novu godinu: opcije dizajna (+97 fotografija)

Anonim

Nova godina se svaki dan približava, a vrijeme je da razmislite o tome kako ukrasiti kuću takvom slavlju. Za to postoji mnogo zanimljivih ideja, a proces ukrašavanja pomoći će u stvaranju svečanog raspoloženja. Što je danas najrelevantnije?

Kada početi ukrasiti kuću za novu godinu?

Najbolje je nositi se s ovom ugodnom stvari neposredno prije odmora. Također možete prije, ali u ovom slučaju, novogodišnji dekor može brzo biti dosadno. Ako u kući ili apartmanu osim odraslih žive male djece i kućnih ljubimaca, mogu se brzo nositi s svečanim interijerom. Dekoracije su obično svijetle i obojene, što znači da će biti vrlo zanimljive djeci. Stoga je najbolje započeti dizajn od 30-31 brojeva.

Kako ukrasiti kuću za novu godinu

Dekoracija Vani: Kuća, dvorište, vrt

Prije ovog praznika, dobro je ukrasiti kuću ne samo iznutra, također trebate raditi na vanjskoj strani kućišta. Lijepo odjevena kuća će dati radost ne samo kod kuće, nego i prolazi po ljudima. Proces uređenja bit će ugodan za svakog člana obitelji. To će pomoći u inspirirati prije najvažnijeg odmora u godini. Da vidimo kako ukrasiti kuću za novu godinu.

U tom procesu možete koristiti sve što je pri ruci. Dakle, fasade su obično pričvršćene na raid rasvjetu - može se voditi vrpce, svjetla, razne vijence. Također prije nove godine, možete staviti svečane figure u vrt. Ako smreka raste u blizini kuće, onda se oblače i to je - što nije božićno drvce?

Registracija kuće i vrta za Novu godinu

Trijem

Kako mogu ukrasiti kuću za novu godinu? Vrijedno je početi s trijemom - to je element kuće koji utječe na prvi dojam vlasnika. Trebao bi obratiti pozornost na maksimum. Gosti koji žele upoznati Novu godinu trebaju osjetiti odmor izravno iz dvorišta.

Ništa nije toliko govoriti o blizini glavnih blagdana zime također je dobro kao svijetlo svjetlo iz Garland Lanterns. Svi trijem treba sušiti vijencem. Oni također visi na vratima i prozorima. Moguće je neuobičajeno nadopuniti električne vijence - pretvara se u borove ili jele grane. Nadalje, sve to visi na polovima i ogradu trijema. Nakon toga, vijenac će izgledati svečaniji.

Kako ukrasiti kuću vani na Novu godinu

Vijenci su izrađeni od zelenih zimskih biljaka. Ovo nije samo element dekor, već simbol snage. Najbolji način za upoznavanje gostiju je ukrasiti ulazna vrata prekrasnim vijencem. Izrađena je od grana ili grana drugih zimzelenih biljaka.

Božićni vijenac jele grana

Božićni vijenci iz jele

Cvijeće također ukrašavaju trijem. Jedan od simbola Božića i Nove godine je Mokha. Prodaje se u umjetnom obliku i živi. Živi cvijet se boji hladnoće i stavio je u zatvorenom prostoru na prozor. Umjetna biljka visi na vratima - to će nadopuniti sastav cvijeća na ulazu.

Novogodišnji vijenac s Rush

Mala, ali vrlo važna stavka je dobrodošla mat na trijemu. Također je božićni simbol. To će obavljati ne samo dekorativnu, nego i prilično praktičnu funkciju. Gosti mogu obrisati noge tako da ne stavljaju prljavštinu u stan ili kod kuće.

Fasada

U blizini nove godine slijedi ne samo božićno drvce, već i fasadni dio zemlje ili stalno stambene seoske kuće. To će omogućiti zidovima da izgledaju neobično. Ispustite fasadu vrijedi vijence koji su užaren u raznim bojama, kao i mhur. Na krovu vrijedi instalirati sanjke s jelenim - opet, trebali bi svijetliti.

Registracija fasade kuće za Novu godinu

Zidovi će izgledati originalno ako na njima objesite nove godine čarape - postoje mali pokloni za djecu, rodbinu, voljene i prijatelje. Također možete objesiti preko ulaznih vrata ogromnim novogodišnjim posterom - oni pišu čestitke na njemu i željama.

Članak o temi: Proizvodnja božićnih dekoracija: najbolje ideje za kreativnost

Novogodišnje čarape kao što su ukras

Dvorište

Ako želite da web-lokacija izgleda posebno svečano i prezentabilno, možete ukrasiti svojim lukovima. Mogu se napraviti vlastitim rukama s trake za pakiranje. Završili su lukove za prodaju u odjelima s robom za pakiranje darova. Lukovi su fiksirani na ogradi, tračnicama stepenicama, svjetiljkama, električnim stupovima i bilo kojim drugim elementima.

Dekoracija ograde za Novu godinu

Ako su vaze instalirane na ulici na mjestu, oni se također mogu koristiti za stvaranje novogodišnjeg raspoloženja. Za ukrašavanje vaza, udaraca, jele grane, orasi, žir, kesteni se uklapaju. Podružnice i lukovi se koriste u novogodišnjem uređenju vaza.

Registracija vaza za Novu godinu

Vrt

Postoje mnoge zanimljive ideje, kako ukrasiti stan ili kuću do Nove godine. Ali vrt ne plaća dovoljno pozornosti. I uzalud! Drveće rastu u vrtu? Sjajno je, također moraju biti prilagođeni. Da biste to učinili, oko debla je omotana vijenac. Osim cijevi, svjetla treba distribuirati preko krune od drva.

Garland na drveću

Obična rasvjeta soba nije prikladna, stječu ulični model. Luminoznih ledica se također prodaju - oni su simetrično druženje na granama drveća.

Garland Soselki

Novogodišnja dizajnerska kuća iznutra

Kada fasadni komad sja, možete otići u uređenje interijera. Među popularnim idejama, kao što se može moderno ukrašeno za ukrašavanje kuće do 2019. godine, postoji mnogo zanimljivih stvari. U trendu sada vijenci, masa raznih novogodišnjih igračaka, voća i svijeća. I ne zaboravite na glavni simbol - božićno drvce.

Najpopularnije ideje su šampanjac, vijenci i svijeće. To je sve što je nova godina povezana s. Možete napraviti novogodišnju ukras kuće s vijencima, a možete ukrasiti sve elemente da osjećaju odmor svugdje.

Kamin

To je samo šik objekt za dekoraciju. I umjetna, i živa vatra u Novoj godini bit će savršeno u kombinaciji s loptima i vijencima. Na kaminu kamina nije lako smjestiti pojedine dekoracije, ali skladbe jele grana, svijeća, čunjeva. Tradicionalno visi na kukama vijenca iz igračaka i čunjeva, božićne čarape.

Dekoracija kamina za Novu godinu

Svježa ideja je jednobojna ukrasa. Može biti bijele ili zlatne dekorativne kuglice, igračke, kuće, svijeće. U blizini kamina, Candelabra, umjetna božićna drvca, košare s granama i izbočina izgledat će dobro.

Novogodišnji dekor kamin

Na videu: 5 života i ideja za Novu godinu.

Stube

Ako u kući postoji stubište, može postati središte cijele Nove godine dekor. Oružanje se omotavaju granama jele, vrpce, baloni. Na koracima organiziraju prekrasne poridge, male herring, postavili su poklon kutije.

Božićni ukras stepenice

Novogodišnji vijenci visi na balasinima i ukrasite svoje vijence - to izgleda posebno impresivno u mraku.

Dekoracija ljestvice vijenca za novu godinu

Vrata

Vrata tradicionalno ukrašavaju vijence od podružnica smreke. Podružnice mogu biti i od dnevnog stabla i umjetne. Takve vijence su serpentine, kuglice, razne perle. Također na vratima objesite pripravke iz konusa, božićne kuglice.

Novogodišnja ukrasa vrata

Kako ukrasiti ulazna vrata novoj godini

Bit će zanimljivo i povratiti dizajne iz poklon kutija i snova. Tako ukrasite vrata vani i iznutra.

Novogodišnja vrata dekor

Prozor

Dizajn prozora omogućit će stvoriti osjećaj najvažnijeg odmora ne samo unutar, već i izvan. Vrlo lijepo pogledati svjetla u prozorima ili na vijencima jele grana. Windows ukrašena božićnim igračkama i vijencima. Najlakši način za ukrašavanje kuće ili stana za Novu godinu od strane Garlanda - materijal za njih može poslužiti već tradicionalne grane jele.

Novogodišnji dekoracija prozora

Ne manje dobar dekor ne izgleda u obliku raznih pahuljica, zvjezdica. Sve se to može dopuniti srebrnim ledenicama.

Pahuljice na prozorima

Strop

Obično u kući u novogodišnje praznike ukrašavaju zidove, ali da biste dobili pravi osjećaj odmora, vrijedi spomenuti strop. Postoji nekoliko jednostavnih načina, kako lijepo ukrasiti kuću, zidove, strop do nove godine:

  • Možete koristiti LED traku. Slijedi bilateralni viski. Bolje je kupiti RGB vrpcu, može zračiti nekoliko boja.

Članak o toj temi: Novogodišnje dekoracije: Stvorite svečani dekor do 2019. godine

Raznobojna LED vrpca.

  • Možete napraviti vijenac od lopti. Kuglice su suspendirane na čvrstu liniju ribolova. Zatim se pripravak fiksira pomoću bilateralne trake na stropu.

Božićni ukras strop

  • Možete popraviti luster s luster i razrijediti ga u četiri ugla sobe, a zatim popraviti na stropu u kutovima.

Uređenje stropa za novu godinu

  • Također možete ukrasiti strop od zavjese, novogodišnji dekor u obliku anđela, zvona, fenjera, pahuljica iz papira - općenito, sve što se nalazi kod kuće.

Kako ukrasiti strop novoj godini

Stolice

Jedan od najpopularnijih načina za dizajn stolica za Novu godinu su lukovi. Pramac vezan za stražnju stolicu će dati svetkoj svjetlosti. Kade tkanina može biti gotovo sve. Najvažnije je da može zadržati oblik. Atlas, organza će izgledati vrlo pametnije. Za opuštenije atmosferu moguće je koristiti lanene ili hladnjake.

Novogodišnje dekor stolice

Druga opcija je vijenac. Pogodni su ne samo da ukrasite stan ili privatnu kuću za Novu godinu - također ih mogu objesiti na stolice. Oni će biti manji u veličini od vijenaca na vratima, ali manje elegantno ne postaju od toga.

Dekoracija božićnog doma

Koristi se ogroman prostor za kreativnost - koriste se živi i umjetni materijali, bobice, grane i drugi dekorativni elementi. Vijenac na stolici je prikladan za popravak trake.

Ideje ukras stolice za novu godinu

Za one koji razmatraju novogodišnje vijence dosadne i posjeduju vještine crtanja, prikladan je originalniji način - crta se na stolicama. Takav ukras kuće za Novu godinu moći će pogoditi goste. Kao crteži - novogodišnje parcele, životinje ili natpisi. Za svaku stolicu crtež može biti drugačiji.

Spremni opcije za novogodišnji dizajn prostorija u kući

Nova godina je poseban praznik, ali mnogi radije naručuju dizajn prostorija profesionalcima. U tom slučaju postoji opasnost od dobivanja samo lijepe slike bez "duše". Neće odražavati individualnost. Stoga, ukrašavamo kuću za novu godinu sami, učinite to sami.

Postoji mnogo gotovih originalnih ideja za Novu godinu, koju samo trebate poduzeti i provoditi u stvarnosti. Konvencionalni elementi su prikladni za unutarnji dizajn - to su jele grane, kuglice, svijeće, vijenci. Na primjer, možete se brinuti o zanimljivim mogućnostima u internetskoj trgovini u premijeru.

Dvorana

Glavni atribut ove sobe je božićno drvce. U novoj godini 2019. vrijedi poželjno umjetnim, ali prirodnim stablom. Ona je ukrašena ne samo u klasičnim igračkama u stilu, pokupite jednodijelni dizajn u žutim ili zlatnim bojama.

Dekoracija dvorane za novu 2019. godinu

Na granama stabla pričvrstite simbol godine - lik psa. Može se izraditi od papira ili kupnje gotovih u trgovinama. Također čine figure pasa iz tkanine i stavljaju ih s pamukom.

Dog igračke za božićno drvce radi to sami

Prozori u hodniku su ukrašeni pahuljicama - oni su izrezati iz papira ili koristiti otopinu za zube, a papirnati pahuljica se koristi kao predložak. Otopina se raspršuje četkicom za zube. Kada se suši, ispada zimski bijeli uzorak.

Uzorak pahulje na prozorima s vlastitim rukama

Možete staviti svijeće na vatrogasnu policu, ukrasiti pripravke smreke ili borove grane i čunjeve, vijence i druge obrta, na kauč razgraditi dekorativne jastuke u stilu Nove godine.

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Hodnik

U procesu rada na novom dizajnu koridora, ne biste trebali okrenuti sve naopako. Dovoljno je samo ukrasiti sobu mehaničkim vijenac, koji padne s stropa. Domaće zvijezde od grana ili drugih materijala visi na lusteru. Na podu postavite obojene i privlačne značajke životinja i nevjerojatnih znakova.

Uređenje hodnika za novu godinu

Zvijezde od grana za Novu godinu

Dekoracija zvijezda na zidu vlastitim rukama

Kako ukrasiti zidove u hodniku za novu godinu

Dječji

Potrebno je početi od zidova. Dok djeca u vrtiću, na zidove pridaju novogodišnju tematsku primjenu. Naljepnice ili paneli su prikladni za novogodišnje teme. Također ne činite bez vijenaca iz Tensel, jele grane. Obvezno u vrtiću pod novom godinom morate staviti božićno drvce.

Članak o toj temi: Kakve se dekoracije mogu izvršiti na novu godinu: ideje i majstorske klase (73 fotografije)

Novogodišnji dekor zidina u djece

Windows je najbolje uređen slikanjem. Uz pomoć boja ili istih naočala applica za krasanje s novogodišnjih slika. Krevet je prekriven tematskom posteljinom. Trebalo bi biti svijetlo i svečano. Na udobnosti kreveta objesiti božićne čarape. Evo kako ukrasiti sobu za novu 2019. godinu, gledajte fotografiju

Dječji ukras za novu godinu

Važno! Nemojte odabrati staklene božićne dekoracije, mogu biti nesigurne za djecu. Zamijenite njihove domaće dekoracije: meke igračke, čunjeve, kuglice iz grana ili niti, kolačići.

Kako ukrasiti vrtić za novu godinu

Veranda

Na verandi se obično instalira klupa i izrezati mekom dekom, možete razgraditi dekorativne jastuke odozgo, staviti mini-stol, mala božićna drvca, rave božićne vijence i svjetla. Električna boja vijenac objesiti oko perimetra. Mogu se dodati na jele grane. Vrtni patuljci, vaze s konusima i pahuljicama bit će izvrsne.

Dekoracija verande za novu godinu

Na videu: novogodišnji dekor od konusa s vlastitim rukama.

Spavaća soba

U ovoj sobi se ne preporučuje nova godina za instaliranje jakih svjetla. Spavaća soba je sinonim za romantiku i intimnost. Nije loše za podizanje brojki malih anđela, postavite razne mirisne svijeće. Osjetiti čaroliju odmora, stavite lonac s malom letom, jela ili borovom. Pot je ukrašen strelicom, igračkama i zidovima s tematskim primjenama i pahuljicama.

Kako ukrasiti spavaću sobu za novu godinu

Light Design (Garlands)

Prije nego što govorimo o prostorima, prođite kroz stranicu. Modan je družiti se stabala vijenca u vrtu. Garland se preporuča za stjecanje točno ulice, zaštićene, mraz. A onda, razmislite o tome kako je kuća originalna za novu godinu.

Drveće je bolje izvršiti monofonske vijence. Proširenje i razdjelnici trebaju biti unaprijed pripremljeni. U svakom drugom slučaju, bit će teško dobiti gorući deblo i ravnomjerno rasporediti snop svjetla na nogama pojedenja ili krune listopadnog stabla. Nije potrebno u potpunosti ulizivati ​​stablo s vatrom - u svim važnim ograničenjima. Ulična vijenac nisu raznobošena, pa ako trebate nekoliko boja, kupite dvije ili čak tri.

Dekoracija stabala Garland

Krov kuće, veranda i trijem mogu biti lijepo ukrašeni sjajnim leglama. Izgledat će sjajno na krunama drveća. Također, koristeći lanterna i sjajne figure, možete reorganizirati pristupnu cestu do kuće.

Kako ukrasiti kućnu vijeću za novu godinu

Nedavno su svjetlinske figure vrlo popularne. Mogu se kupiti u gotovom obliku ili učiniti sami. Baza je metalni okvir, umotan s električnim vijencima. Najbolja fasada kuće izgledat će u svečanom šarenom osvjetljenju.

Novogodišnje osvjetljenje

U kući su lagani instrumenti ukrašeni vratima, prozorima, vratima. Također, ne morate zaboraviti na novogodišnje stablo. Ne preporučuje se pretjerivanje - u svemu što vam je potrebna mjera. Svjetlo vijence, fiksirano na stropu, stvorit će učinak zvjezdanog neba.

Novogodišnji dekor s vijencem

Ideje za uređenje privatne kuće

Neobičan

Danas je moderno napraviti prostorije ne s modernim plastičnim i staklenim igračkama, već domaćim jednostavnim ukrasima. Izrađeni su od prirodnih i prirodnih materijala. Ova metoda je uvedena u sve unutarnje stilove, od klasičnih do moderne. Zašto ne odbiti plastiku u korist stvarnih konusa i jela?

Božićni ukrasi od konusa i jele grana

Izvornik

Bolje je odmaknuti se od tradicija i ukrasiti unutrašnjost u parceli nekih filmova ili knjiga. Gosti odmora također trebaju stati parceli. Izvorno će biti odbijen od tradicionalnog božićnog drvca - možete uzeti stablo u obliku psa, jer je to simbol 2019. godine. Prerušiti se drvo jer pas voli jesti - kosti igračaka, pas-igračke, možete napraviti figurice u obliku samog psa.

Pas figurice u papier mashi

Stilski

Da je ova nova godina bila elegantna i neobična, morate nacrtati nešto tematske na prozorima. Budite sigurni da stojite veliko luksuzno božićno drvce i ispod njenih poklon kutija. Moderno će izgledati delikatno LED osvjetljenje.

Novogodišnje osvjetljenje u obliku psa

Kako napraviti sjajnu koplje dekor (2 video)

Različite ideje (97 fotografija)

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kućni ukras za novu godinu

Mokhoki umjetna za novu godinu

Božićna vijenac s granama jele

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Čitaj više