✨ Drveni ukrasi od papira vlastitim rukama: 20 najboljih ideja

Anonim

Nova godina i božićna proslava je ideja približavanja članova obitelji, rodbine i voljenih. Opći rad kreativnosti je dobra prilika za zanimanje odraslih i djece, a proizvodnja novogodišnjih igračaka iz papira bit će trenutna prilika. Uoči blagdana, ugodno je provesti vrijeme sa svojom obitelji i lijepo ukrasiti kuću prije nego što sat pokušava 12 puta.

Novogodišnje ukrase koje su napravljene od vlastitih ruku, možete se objesiti na božićno drvce, zidove, strop. Svijetle igračke i boje vijenci napunit će kuću svečanom atmosferom, dat će dobro raspoloženje u posljednjim danima odlaska iz 2019. godine.

Novogodišnje ukrase od bijelog papira (majstora)

Jednostavan i pristupačan materijal za kreativnost - bijeli papir. Boja u potpunosti odgovara novogodišnjoj temi. Dekoracije su povezane s pahuljastim snijegom, smrzavanjem uzoraka na sustavu Windows, Snjeguljica. Pahuljice izrezane iz bijelog papira, stvaraju smiješne izdržnice, anđeoske figure, možete koristiti dekoracije za dekor sobe, Windows, božićne dekoracije. Glavni razred na proizvodnji takvih proizvoda je vrlo jednostavan, odrasli i djeca će se uspješno nositi s radom.

Pahuljice

Klasična novogodišnja dekoracija je uobičajena touch pahuljica. Bijeli proizvodi lijepo gledaju u prozore, pogotovo ako napravite pahuljice različitih veličina s nejednakim uzorcima. Glavna stvar je preklopiti pahuljice iz papira.

Proizvodni proces:

  1. Uzmite list papira A4, presavijeni na pola dijagonalno.
  2. Impresivni rez, trokut ostaje.
  3. Spojite kutove, savijte papir, ponovite.
  4. Ravan kut obratka za omotavanje na rub.
  5. Izrežite dodatni papir, prenesite krug uzorka.
  6. Izrežite bijeli pahuljicu i implementirajte.

Papir pahuljica s vlastitim rukama

Papir pahuljica s vlastitim rukama

U prozorima je prikladnije za ljepilo jednostavne bijele pahulje, napravljene kao salvete. Lako ih je dodati, primijeniti uzorak uzorka, izrezati. Ideje o shemama mogu se uzeti s fotografije ispod ili se smiju sami.

Sheme papira snijeg
6 opcija snimanja s različitim uzorkom

Otpremiti

Volumetrijske figure preglede s više rupa mogu se predati kao slatka novogodišnja dar, držeći se za božićno drvce, a možete ukrasiti prozor. Da biste stvorili plovilo, potreban vam je bijeli papir, obrazac u predmetu, pribora za pribora, ljepilo, ploča za rezanje (rezanje).

Kako napraviti opseg:

  1. Morate ispisati uzorak brojki s interneta.
  2. 2 instanci se ispisuju za rasute figure.
  3. Papir je ležao na ploči, svi uzorci su rezani s nožem.
  4. Na dnu slike ostavite traku papira za lijepljenje.
  5. Izrezbareni crteži zalijepljeni na vrhu.
  6. Donje trake formiraju se u prsten za kopču, ljepilo.

Bulk Božićno drvo pada papir

Figurina se dobiva volumetrijska i stabilna, takav dekor papira lijepo izgleda u sobi. Kao temelj, možete uzeti predložak božićnog drvca na fotografiji ispod.

Predložak za božićno drvce
Preuzmite ovu sliku i ispišite na pisač.

Anđeli

Nova godina i božićne teme savršeno odgovaraju papirnim anđelima. Tradicionalno, oni su izrađeni od bijelog papira ravnog ili volumetrijskog.

Nekoliko opcija, kako napraviti anđeli:

  • Ispišite predložak s pisačem, izrežite lik, ukrasite sekvizinima, reminestones, objesiti na sjajne niti.

Papirni anđeoski uzorak

  • Izrezati volumen anđeo, elementi papira: dva skraćena konusa, glava, nimb, rukave, krila. Češeri su presavijeni, zalijepljeni zajedno, preostali elementi slike pričvršćeni su na haljinu.

Surround anđeo papira DIY

  • Obrt u vlastitom crtežu. List okreće na pola puta, nacrtajte anđela s krilima na pola figure, nimber, izrezati puzati, neprimitati - lik je spreman.

Papir anđeo vlastitim rukama

Ako ste putovali niz kroz Angel NIMB i pripremite nekoliko figura, ispada o zanimljivi ukras za luster.

Papirni anđeli na lastri

Kuća

Za novogodišnje uređenje možete pripremiti nevjerojatne kuće i ukrasiti neke dijelove umivaonika lišćana. Kuće se mogu napraviti od starih razglednica, kartona, nepotrebnih kutija. Mnoge opcije! Predložak za proizvodnju božićnih dekoracija iz papira se preuzima i ispisuje.

Predložak za izradu papirne kuće
Primjer predloška

Zatim se shema prenosi na papir. Izrežite kuću na predlošku, savijte papir na preklopnu liniju (dobiva se kutija). Odvojeno izrežite krov, struju, prozore. Svi elementi obrta su zalijepljeni na gotov okvir, po želji, ukrasite.

DIY papirnati kuća

Od ovih novogodišnjih dekoracija papira možete stvoriti cijeli sastav, ukrasiti prozorske prozore, dodati brojke nevjerojatnih likova, Djeda Mraza, Snjeguljica.

Papirna kuća za novu godinu vlastitim rukama

Novogodišnje ukrase od obojenih papira (majstora)

Lijepi i neobični božićni ukrasi od obojenog papira s vlastitim rukama mogu se unaprijed napraviti na odmor. Takvi svijetli obrti koriste se za ukrašavanje sobe, objesiti na novogodišnje stablo. Čak i malo dijete će moći napraviti jednostavnu lanac vijenac.

Potrebno je pripremiti škare, ljepilo, nekoliko skupova obojenog papira na obradcima obrta, opcionalno odabrati lijepe perle, kuglice, rinjestones, šljokice, obojene vrpce. Jednostavne novogodišnje ukrase koje su napravljene rukama iz papira dobivaju se zanimljive i relevantne.

Jednostavne vijence

Najjednostavnija nova godina vijenac je lanac. Za nju biraju papir različitih boja kako bi izmjenjivali veze s drugima. Zračinice bilo koje duljine i debljine su rezani, a zatim sve trake ljepilo - prvo čine prvu vezu, ona je napravljena na papirnatu traku, ponovno zalijepljena i ponovite akcije dok se ne dobije vijenac.

Članak o toj temi: Kako stilski ukrasiti kuću za novu godinu: trenutne ideje

Papir teške vijence

Još jedna zanimljiva verzija ukrasa je lanac obojenih srca, a elementi su mnogo lakši za povezivanje klamerica. Po analogiji s prethodnom glavnom klasom obojenog papira, željeni broj uskih traka je rezan. Uzmite dvije prve trake, pričvrstite klamericu, ispasti (kao otvoreno), spojite dva slobodna rubova, dodajte im dvije nove pruge, a zatim popravite nosač. Ispada neobičan ukras, to je elegantno u uređenje sobe.

Papirnate srčane vijence

Papirnate vijence

Složeniji ukras je skupno vijence sastoji se od višebojnih papirnih kuglica. Osim toga, za proizvodnju obrta trebate šivaći stroj, ali ako nije, možete obavljati posao ručno.

Kako napraviti vijenac papirnatih loptice:

  1. Izrežite od papira u boji 6 krugova jedne veličine različite boje.
  2. Pripremite nekoliko skupova krugova na duljini vijenca.
  3. Hrpe praznine za bljeskalicu na stroju, zatim sljedeći i do kraja.
  4. Nježno omotajte fragmente u šav, formirajući svijetle kuglice.

Garland papirnate loptice to čine sami

Za obrt možete uzeti sapun ili ne-nenatopski papir - plovilo je zabavnije. Garlands se druže iz dijagonalnih kutova sobe, ukrasite božićno drvce, zidove, strop.

Papirnate vijence

Garland iz zastava

Popularni novogodišnji ukras za dom - vijenac iz šarene raznobojne papirne zastave. Na papiru u boji nacrtajte zastavu s preklopom u sredini i rezani. Trebalo bi postojati dvosmjerni element. Na isti način pripremljene su zastave druge boje. Svaka je zastava opisana, ljepila na preklopnu liniju i zalijepite trajnu nit, dok se ne postigne željeni broj dijelova papira za vijence.

Garland papirnate zastavice to čine sami

Alternativno, zastave se mogu izraditi od trokutastih oblika, lijepljenih kutova proizvoda. Ponekad za takve ukrase koriste obloge obojenih tkanina. Nakon nove godine, možete objesiti vijence s oznakama za registraciju dječjeg odmora.

Garland papirnate zastavice

Božićna stabla

Koja nova godina bez božićnog drvca? Možete ukrasiti svečanu ljepotu s obojenim papirom. Da biste napravili bulk suspendiran ukras, morate uzeti papir, škare, karton, ljepilo i traku.

Napravite božićno drvce u ovom redoslijedu:

1. Izrežite raznobošene uske identične pruge i napravite komad papira.

Obojena papirna božićna drvca s rukama

2. Rubovi svake trake ljepile poput petlje.

Obojena papirna božićna drvca s rukama

3. Zračnice su zalijepljene na konus od dna do dna s trakom ili ljepilom.

Obojena papirna božićna drvca s rukama

4. Ukrasite vrh božićnog drvca i petlje bilo kojim dekorom, možete objesiti ili ukras na božićnom drvcu.

Obojena papirna božićna drvca s rukama

Kao opcija od božićnih drva papira prikupljaju zanimljivu vijenac - brojke su ušivene na svijetlu vrpcu ili popravite gore-dolje (kaotični) na obojenoj čipki.

Novogodišnje kugle

Jedan od najpopularnijih božićnih dekoracija - loptice. Šarene, svijetle, sjajne igračke čine božićno ljepcu i zabavnije. Novogodišnje lopti mogu biti izrađene od obojenog papira.

Iz papirnih pruga

Za proizvodnju jednostavne kugle, izrezati tanke papige (najmanje 18 komada, više traka, ljepša igračka) i dva mala kruga. Odaberite veliku kuglicu, umetnite u njega nit, a oba kraja niti su u igalima.

Nakon toga, papirnati krug i sve pripremljene trake za jedan rub vise se na iglu. Sljedeći korak je voziti kako bi drugi rub svake trake, drugi krug i još jedan kuglicu, izvucite petlju. Ako će nit poslati, ispada lijepu igračku u obliku lopte, možete ga dodatno ukrasiti.

Novogodišnja zdjela obojenog papira

Iz krugova

Ova opcija je još lakša:

  1. Od obojenog papira izreže puno krugova iste veličine.
  2. Preklopite šalice s hrpom, borili se s preklopom u sredini.
  3. Na ovoj liniji, mrind šalice s nosačima travete ili šivati.
  4. Između svakog para krugova ispustite ljepilo - zatim odozgo, zatim ispod.
  5. Zalijepite točku točku na loptu ispadaju glasnoću.

Novogodišnja zdjela obojenog papira

Pletene papirne loptice

Možete koristiti za proizvodnju kugli gotovih božićnih ukrasa i učinite ih od papira vlastitim rukama ili tkanje složenih igračaka. Na predložaka, kovrčava trake i mali krug su rezani. Iznesite detalje u obliku cvijeta, u središtu je zalijepio krug. Zatim bi trake trebale tkati kao pigtail iz ploda.

Da bi se dizajn ne raspada, a bilo je prikladno raditi, trake su fiksirane konvencionalnim oblozima. Do kraja tkanja oblikova se lopta, rubovi kovrčavih traka ponovno pričvršćuju krug i napravite petlju iz sjajne niti.

Novogodišnja zdjela obojenog papira

Predložak Novogodišnja zdjela
opcija 1
Predložak Novogodišnja zdjela
Opcija 2.
Predložak Novogodišnja zdjela
Opcija 3.

Na videu: novogodišnja zdjela obojenog papira.

Čarobne svjetiljke

Obojene papirne svjetiljke gledaju na božićno drvo neobično i originalno. Dekoracije su lako učiniti, čak i djeca će se nositi s radom. Svjetiljke simboliziraju toplinu, bogatstvo, blagostanje i sreću. Postoji nekoliko jednostavnih radionica, kako napraviti božićne dekoracije rukama s papira u obliku fenjera na božićnom drvcu.

Najpopularnija opcija: Uzmite dva lista različitih boja, od jednog ljepila cijevi - sredinu svjetiljke, a drugi list je presavijen na pola, povlačeći se s ruba 1 cm, provodi liniju. Zatim napravite rezove od savijanja na bitku. Rezani list mora biti otkriven, omotajte cijev cilindra, zalijepite rubove i napravite ručicu za petlje na vrhu svjetiljke.

Papirnati fenjer s vlastitim rukama za novu godinu

Papirnate lampioni to čine sami za novu godinu

Svjetiljka od pruga

Da biste napravili lijepu igračku, morate smanjiti mnoge tanko obojene trake za papir - sve detalje ukras treba biti isti u veličini, dugačak oko 15 cm. Trake presavijte rub na rub, probušeni s iglom svake stvari u ovome mjesto, istezanje čipke ili nit kroz njih.

Članak o toj temi: Ideje novogodišnjeg dizajna grupe u vrtiću

Slobodan rub čipke proteže se kroz rupu s drugog ruba trake i blago se proteže da se formira luk - izdužena petlja. Vrh svjetiljke (gdje se rubovi pruga) uzorkuju s tankom trakom papira u krugu, a zaobljene petlje će se slobodno objesiti, formirajući krušku fenjer od tankih traka.

Fenjer s papirnate trake to učiniti sami

Kineska fenjer

Kinezi su papirni izumitelji, naučili su napraviti zanimljive dekorativne proizvode od njega. Novogodišnji kineski fenjer ukrašavat će svečano božićno drvce. Raditi, koristiti shemu, možete sami nacrtati segmente fenjera. Veličina jednog dijela je prosječno 10 cm, prema krugu na vrhu i na dnu svakog segmenta nalaze se krugovi kako bi se osigurala svjetiljka.

Kako napraviti ukras:

  1. Okrenite crtež u boji papira.
  2. Svjetiljka čini od šest segmenata.
  3. Izrežite prazno, zalijepite rubove.
  4. Oblikuju vrh i dno svjetiljke.
  5. Stick navoj donji šalice, zatim gornji.
  6. Napraviti pričvršćivanje i petlju. Slatka kineska fenjer spremna.

Kineska fenjer s papira s vlastitim rukama
Kineski predložak lampiona
Koristite ovaj predložak za izrezivanje segmenata svjetiljke

nebo lanji

Dekoracija će se obaviti na načelu leteće fenjere, ali ne morate ga pokrenuti na nebu. Dekoracija čine svijetle boje papira. Potrebno je pripremiti veliki list - 24 za 60 cm. Sklopljen je na pola, a zatim u obliku harmonike. Zatim se ploča odvija, provedene su trokutaste stolice (duž preklopa). Ista podizanja čine vrh i dno. Od ljepila obratka lik-trokutasti cilindar, ljepilo je svijetlu petlju.

Nebeska fenjerica s rukama iz papira

Ded Moroz i snegurochka

Nova godina je nezamisliva bez glavnih likova praznika - Djeda Mraza i Snjeguje Maiden. Vrlo je jednostavno napraviti ih, koristeći plavu (plavu), crvenu, bijelu, žutu boju, smanjiti elemente novogodišnjih figura.

Od plavog papira izrezali krug za snježnu djevojku i od crvenog - za Djeda Mraza. Krugovi su uhvaćeni do sredine, okrenite konus i ljepilo, uzimajući bazu slike. Zasebno odrezati za snijeg Maiden Kokoshhnik, na stožu nalaze se mali prorezi i umetnite dobiveni element u njih. Prije toga, lice nacrtane na bijelom ovalu zalijepljen je za Kokoshhnik, a leđa je pletenica žute. Za veće realistične, možete napraviti male hands-cnus, donji sloj snježne djevice ukrasiti s bijelim rubovima.

Snijeg Maiden i Djed Mraz iz papira s vlastitim rukama

Djed Mraz boji lice, zalijepljen na konusnu bazu. Zatim izrežite crveni kapu. Obvezni element ukrasa je debela brada, opcionalno možete napraviti vrećicu s darovima.

Djed Mraz iz obojenog papira vlastitim rukama

Dakle, takve brojke glavnih novih godina pokazali su se trajnijim i voluminoznim, možete koristiti kartonu u boji umjesto papira. Da biste izveli rub ili bradu, bijeli papir je izrezan s tankim prugama, svaka traka je namotana na ručici ili olovci - ispada volumetrijskog. Možete ukrasiti gotove brojke po vlastitom nahođenju s pahuljicama, zvjezdicama, komadima vune.

Novogodišnji vijenac

U dekoracijama za novogodišnje praznike koristi se vijenac, simbolizirajući bogatstvo, dugovječnost, nadu i sreću. Vijenac služi kao neobičan fauker fokus iz različitih nevolja. Tradicionalno, uređena visi preko ulaznih vrata. Da biste napravili vrlo jednostavan vijenac obojenog papira, trebate više zelenih listova. Kreativni proces nužno povezuje dijete.

Glavni razred za proizvodnju vrata Novogodišnji dekor:

  1. Odaberite veliku ploču, zaokružite njezine obrise na listu u boji kartona (vijenje skretanja) - to je osnova.
  2. U središtu velikog kruga, krug je izrezan u manji krug, kao rezultat toga, se dobiva vijenac koji nalikuje bagelu.
  3. Na zelenom papiru, oni će voziti dječju dlan s olovkom i izrezati mnogo fragmenata - više, ljepše ukras.
  4. "Ladoshki" držati se prstena, djelomično preklapajući jedni na druge. Nije zastrašujuće ako se ispadne nasumce - tako zanimljivije.
  5. Vrh "Ladoshek" Stick Stick Dekoracije - zvona, lukovi, vrpce.

Novogodišnji vijenac papira vlastitim rukama

Volumetrijski papirni ukrasi (majstori)

Novogodišnji dekor uvijek izgleda zanimljivije ako se dekoracije dobiju volumetrijskim. Neka ih teže od ravnih igračaka, pahuljica ili vijenaca, ali potpuno pod snagom svega. Za kreativnost koristite papir različitih boja, dodatni dekor, svijetle vrpce, čipke, sjajne niti.

Volumetrijski obrt - Zvijezde, pahuljice, kugle, vijenac - objesiti na božićno drvce ili na stropu. Prikazujući malo fantazije i strpljenja, možete stvoriti originalne igračke, elegantne i bulk božićne dekoracije s vlastitim rukama papira.

Volumetrijske oštrice

Zanimljiv ukras bijelog papira je prilično jednostavan. Za proizvodnju obrta trebate listove, ljepilo, olovka, škare, krišku male veličine, kovanice, perle (rinestones, šljokica), ribolov linija.

Kako napraviti loptice:

  1. Kupnja za papir, zaokružite 4 praznine.
  2. U središtu svakog kruga nacrtajte konturu novčića.
  3. Rezati papirne krugove (sredina još nije dodirna).
  4. Na svakom krugu obojite osam linija, ne dopire do središnje šalice.
  5. U svakom sektoru umetnite olovku, omotajte rubove, ljepilo.
  6. Za svaku loptu trebate 4 praznine, daju se suhi.
  7. Elementi su povezani unutarnjim stranama, rade rupu igle, rastegnite liniju. Izvorni božićni ukras lijepo izgleda na božićnom drvcu iu Girlandu.

Volumetrijska šiljasta lopta papira vlastitim rukama

3D zvijezda

Popularna igračka za novogodišnje božićno drvce je šiljasta zvijezda. Plakala je vrh stabla, daje ukras dovršenom pogledu. Da bi proizvod izgledao realniji, možete napraviti volumetrijsku 3D-zvjezdicu od obojenog papira.

Dovršenje posla:

  1. Dva identična kvadrata su izrezana - veličina i boja je proizvoljna.
  2. Praznine su dvaput presavijeni na pola, još dva puta dijagonalno.
  3. Primijenite fragment igračaka - nabori nabora su jasno vidljivi.
  4. Svaki kutak omotaj u ovratnik (kao dječji avion).
  5. Rubovi kutova ljepilo je na principu papirnatih usjeva za volumen.
  6. Slično tome, izvedite drugi fragment igračke.
  7. Spojite stražnji dio unutrašnjosti međusobno poprečno, ljepilo.

Članak o toj temi: Novogodišnje dekoracije: Stvorite svečani dekor do 2019. godine

3D nosač papira za novu godinu

Ispada ravnini zupčanik s šiljastim zrakama. Pričvršćena je na vrpcu ili čipku i objesite igračku na božićnom drvcu. Da biste pojednostavili rad, petlja se može popločati između fragmenata zvijezda prije lijepljenja.

Na videozapisu: Bulk Star iz papira.

Volumetrijske pahuljice

Bijele pahuljice koriste se za dizajniranje prozora, ukrašavaju područje u blizini kamina. Ako se protežete kroz proizvode srebrnu nit, možete posuti u sobi vijenac od pahuljica. Zanimljivo je izgledati novogodišnje ukrase od bijelog papira pri snijegu različitih veličina s nejednakim uzorcima. Da biste izvršili pahuljice s rasutom sredinom, trebat će vam bijeli papir, olovka, škare.

Postupak rada:

  1. Format A4 format je presavijen na pola, izrezan na 2 dijela.
  2. Svaki lilter je presavijen dijagonalno, odsječen.
  3. Dobiveni kvadrati su dvostruko široki i dijagonalniji.
  4. Od praznina čine jezgru pahuljica, nakon završetka dva isječaka.
  5. Rezovi su izrađeni od ruba do ugla, bez rezanja obratka do kraja.
  6. Na vrhu napravite curly cut, da biste dobili latice.
  7. Proizvod je raspoređen, unutarnje latice su zalijepljene u središte.

Bulk pahuljica od papira s vlastitim rukama

Slično tome, izvodi se drugi dio pahuljice. Nakon toga, detalji križa će se lijepiti jedni druge. Kao rezultat toga, dobivat će se dvosmjerni volumetrijski snijeg, s jednim i s druge strane u centru nalazi se cvijet.

Papirnati pahuljica

Novogodišnja ukrasa iz kartona (majstorska klasa)

Za proizvodnju igračaka i božićnih dekoracija se često koristi. Uski papir čuva oblik dobro, omogućuje vam da izvedete lijepe volumetrijske figure, od kartona četverokutna božićna drvca su savršene, čunjenja za proizvodnju Djeda Mraza i Snježnog Maidena.

Volumetrijske kuglice

Dizajn novogodišnjeg stabla ne radi bez ukrasa u obliku lopti. Velike i male, monofolne i raznobojne igračke objesiti na stablu u kaotičnom redu.

Zanimljiv izgled s obojenim logima ili obojenim papirom i bijelom kartonom. Oni su jednostavni i brz:

  1. Šalice iste veličine su izrezane guste obojene papira - 20 komada, radijus od 3,5 cm.
  2. Odvojeno napravite uzorak jednakostraničnog trokuta tako da je jasno ušao u krug.
  3. Na unutarnjoj strani obradaka, trokut će se smanjiti, njegove će stranke biti sjedište šalica.
  4. Pod vladarem nježno obavljaju zavoje na svakoj šalici, omatanje papira na prednjoj strani.
  5. Uzmite pet fragmenata, dobiveni mug ventili su podmazani ljepilom, kombiniraju grede - vrh lopte.
  6. Rupa se izvodi rupom, čipka je umetnuta u nju, dno od 5 drugih praznih sredstava se izvodi na isti način, ali bez čipke.
  7. Od deset preostalih gredica ljepilo je traka ventila na ventil, zatvorio prsten, spojite vrh, donju i sredinu lopte.

Volumetrična lopta na papiru s papira vlastitim rukama

Za proizvodnju bulk lopti, možete koristiti stare razglednice ili kartonu u boji. Igračke su ukrašene malim dekorom, posipaju iskre, narezane kiše.

Lopta na božićnom drvcu od kartona učiniti sami

Karton

Mogućnost novogodišnjeg ukrašavanja ili igračaka - božićno drvce obojenog kartona. Na gustom listu slika najobičnije božićno drvce, pokušavajući izdržati simetriju krila smreke. Prema ovom balketu, oni čine drugi isti predmet, savijte božićno drvce okomito, zalijepite praznine i ukrašene malim krugovima obojenog papira, zvjezdica, kuglice, rinjestona, perli.

Papir s papira vlastitim rukama

Da ne biste lijepili brojke, možete napraviti rezove (jedan prazan je izrezan s vrha do sredine preklopne linije, a drugi - od dna do centra) i umetnite pojedinosti jedan u drugi. Zahvaljujući gustoći kartona, brojke se neće raspasti.

Božićno drvo od kartona s vlastitim rukama

Kako napraviti božićno drvce s dekoracijama papira

Za božićno drvo, ukrašeno vlastitim obrtima, izgleda lijepo, morate pravilno varati papirne igračke i krajolik. Postoji nekoliko opcija za postavljanje nakita - piramida, spiralne, okomito ili horizontalno. Svaki put je zanimljiv, morate obratiti pozornost na oblik, veličinu i boju domaćih igračaka iz papira.

Opcije za dizajn novogodišnjih ljepota:

  • Vrh smreke je ukrašen surround zvijezdom zlatne boje - boje zemljanog psa.

Zlatna zvijezda na božićnom drvcu

  • U nadolazećoj godini, psi lile su podešeni srednjim likovima diskretne sheme boja. Posebno relevantan za korištenje ukrasa od prirodnih materijala - papira, drva, burlapa, konusa i grančica.

Kako ukrasiti božićno drvce za novu godinu psa

  • U središnjem dijelu božićnog drvca možete staviti psa figurinu da privuče sreću i bogatstvo.

Dog igračke na božićnom drvcu vlastitim rukama

  • Koristite vijence zlatne, smeđe, žute, zelene, crvene, ljubičaste, bež boje.

Kako ukrasiti božićno drvce za novu godinu psa

  • Papirne perle, lanci, zastave povezane s vijencem, objesite u jednom smjeru - vodoravno, spirale, vertikale, odozgo prema dolje.

Kako ukrasiti božićno drvce za novu 2019. godinu

  • U kaotičnom redu, loptice srednje veličine se drže na stablo, igračke mogu biti iste ili različite.

Kako ukrasiti božićno drvce za novu 2019. godinu

  • Dopunite dekor figure Djeda Mraza, Snježni Maiden, Anđeli, pokazujući nekoliko rasutih pahuljica.

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine

Prije uređenja jele s papirnatim igračkama i obrtima, objesite vijence sa žaruljama na drvetu. Možete koristiti malo briljantne kiše ili nadopuniti ukras s pahuljastim "snijegom".

Jela je ukrašena vašem ukusu, ali u nadolazećoj godini dekor je vrijedan odabira prirodne, diskretne, u smeđem sheme boja (sve nijanse), s nenametljivim svijetlim naglascima - nekoliko crvenih lukova, burgundy zvona, papiri za papire ukrašene perle , Tada će 2019. svakako donijeti sreću kući i blagostanju.

Novogodišnje oružje Origami (2 video)

Sve opcije za dekoracije (50 fotografija)

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Novogodišnje dekoracije: Stvorite svečani dekor do 2019

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Proizvodnja božićnih ukrasa iz papira: najbolje ideje za kreativnost

Čitaj više