? Kako ukrasiti božićno drvce za novu 2019. godinu: najzanimljivije ideje (+ mk)

Anonim

Božićno drvce je glavni atribut izvrsnog obiteljskog odmora, Nove godine. Proces uređenja božićnog drvca uvijek je ispunjen radošću iščekivanja praznika i nade u svijetlu budućnost. Mnogi počinju oblačiti novogodišnje stabla u početku prosinca, a također sastavljaju kući MISHUR, Garlands, smiju se s novim jelima, ukrašavati zrcala i prozore. Izbor stila šumske ljepote je bitan među stotinama pred nogodišnjih poslova. U ovom članku ćemo vam reći kako ukrasiti božićno drvce za novu 2019. godinu, što je bolje odabrati i kako ih napraviti vlastitim rukama.

Značajke ukrašavanja božićnog drvca u 2019. godini

Kada instalirate božićno drvce na Novu 2019. godinu, vrijedno je s obzirom na specifičnosti istočnog toka - Feng Shui. Upravo to pridonosi optimalnoj definiciji mjesta jela u kući i pravom izboru nakita. Od 2019. godine na istočnom kalendaru je godina žutog psa, onda stručnjaci preporučuju stavljanje božićnog drvca u južni dio dnevnog boravka.

Odabrana boja pribora je simbolika: za proslavu sljedeće godine, sve nijanse žute, zlatne i crvene su savršeno prikladne. Također možete dodati novogodišnju ljepotu s višebojni tinsel, bronce i svijetle burgundy loptice.

Kako ukrasiti božićno drvce za 2019. godinu

Ako ćete instalirati bijelo božićno drvce, onda ga slijedi s monofonskim dekorom. Možete diverzificirati tako stilsko rješenje s neobičnim vijenovima i priborom. Crveni, zlatni i plavi detalji pogledaju bijele detalje.

Kako ukrasiti bijelo božićno drvce u 2019. godini

Dekoracije za novogodišnje stablo 2019. moraju se skladno uskladiti međusobno. Prilikom odabira lukova i tinsela, odaberite nijanse jedne boje. Unutrašnjost možete dati nevjerojatnu atmosferu kroz drvene, napravljene ručne igračke i srebrnim pribor.

Simboli i boje

Prema kineskom kalendaru, 2019. godina je godina žutog zemljanog psa. Kako se oblačiti božićno drvce na novogodišnju večer kako bi privukla sreću i sreću u kuću? Da biste to učinili, potrebno je uzeti u obzir simboličke značajke naredne godine. Preporučuje se korištenje prirodnih materijala koji primarno znači neželjeno korištenje umjetnog jela.

Prirodna jela na Novu godinu

Kakve bi ukrase trebale biti smještene na božićnom drvcu, tako da izgubljeno prate vašu obitelj? Kao što je ranije spomenuto, slika u boji dekor je od posebne važnosti. Pogodne su zlatne, žute, tradicionalno crvene, burgundy, zelene i bijele boje. Dekoracije trebaju biti skladno smještene, bez prekida ukupne ravnoteže.

Kako ukrasiti božićno drvce za 2019. godinu

Kako ukrasiti božićno drvce za 2019. godinu

Nije zastrašujuće ako su igračke nešto manje od planiranih. Glavna stvar je da je "žuti pas" okupirao središnje mjesto u dizajnu. Možete objesiti igračke u obliku pasa, staviti figuricu na kamin ili ispod božićnog drvca. To će biti dobar dodatak proizvodima napravljenim vlastitim rukama iz prirodnih materijala (od drva, čunjeva, tijesta, naranče i drugih suhog voća).

Nova godina 2019. simbol

Za one koji vjeruju u simboliku, sljedeće pravilo: privući psa u kuću, ukrasite svečano stablo s novogodišnjih delicija (kolačići, slatkiši, voće). Da biste privukli financijsku sreću, koristite likovi žutog psa, pridružili su se vunenim nitima i malim zvonima.

Dog igračke na božićnom drvcu vlastitim rukama

Igračke za pse

Istočni horoskop navodi da žuti zemljani pas personificira pouzdanost, domaću udobnost, materijalno bogatstvo i obiteljsku sreću. Ovaj novi godišnji simbol će donijeti stabilnost u vaš život, uspjeh u novim nastojanjima i pomoći će vam da vjerujete u svoju snagu. Kakve novogodišnje ukrase u godini psa 2019 treba koristiti u uređenju prostorija za postizanje naknada u nadolazećoj godini?

Članak o toj temi: Kakve se dekoracije mogu izvršiti na novu godinu: ideje i majstorske klase (73 fotografije)

Možete ukrasiti sobu s zvonima plavim, zelenim ili tamnocrvenim lukovima. Najbolje je učiniti ih s vlastitim rukama, odabrati materijal, boju vrpca i teksture. Zvonjenje zvona u Novoj godini navečer bit će ispunjen sretan Božić i dat će sreću u navedenim pitanjima.

Zvona na božićnom drvcu

Izvrsna opcija za ukrašavanje novog stabla 2019 je male košare s umjetnim ili pravim cvijećem - to je simbol materijalnog blagostanja. Nedavno je postao moderno stvoriti cvijet božićno drvce kao iz prirodnih boja, osobito takve ideje uživati ​​u djeci mlađe predškolske dobi.

Cvijet božićno drvce

Također možete ukrasiti smreku s vrećicama za kavu - takva igračka je jednostavna za sami, samo ulijte žitarice, dodajte svijetle elemente, a sreća i sreća će doći u vaš dom.

Vrećica za kavu na božićnom drvcu

Božićne igračke postavljaju opcije

Prilikom uređenja kuće i božićnih drvaca za Novu godinu potrebno je obratiti pozornost na osnovna načela dekoracije. Uoči ovog prekrasnog odmora, mnogi dizajneri dijele savjete, kako lijepo ukrasite božićno drvce za novu 2019 godinu. Ovdje su samo osnovna pravila za uređenje koja će vam pomoći da stvorite nezaboravnu atmosferu na ovoj svečanoj noći:

  • Održanost - naša sve. U sovjetskim vremenima bilo je uobičajeno objesiti na božićnom drvcu veliki broj igračaka, ukrasiti vrh stabala zlatnom zvijezdom, koristiti maksimum stringela i pribora. Međutim, godina zemaljskog psa zahtijeva temeljitiji i razboriji pristup. Savršeno odgovara figuricama srednje veličine stakla, kristala, čelika ili plastike. Dodajte malo kiše i tinsela, a dnevni boravak će igrati svijetle boje.

Dekoracija božićnog stavka do 2019

  • Preferiraju prirodne proizvode. Može biti drvena pribor, slame lutke, vijenci suhih grančica. Posebno se preporučuje da objesite proizvode od drva u obliku simbola nadolazeće godine - psi.

Božićna igračka

  • Kaotični raspored elemenata, spiralni dekor, u smjeru odozgo prema dolje. Možete koristiti odgovarajuću metodu (ne smijete biti ograničeni na jedan). Glavna stvar slijedi kako se boje kombiniraju između sebe i ne dopuštaju obilje identičnih igračaka.

Dekoracija božićnog stavka novom 2019. godini

Serpentine i MISMURA

U posljednjih nekoliko godina, postalo je moderno ukrasiti novogodišnje božićno drvce s spiralnim, vijčanim rasporedom nakita. Ovaj pristup izgleda koncizniji, elegantniji i svečani. Potrebno je istaknuti jednu ili dvije glavne boje i sortirati igračke odabranih nijansi.

Natrag iz sovjetskih vremena, ljudi su ukrašeni serpentin kod kuće uoči Božića i novogodišnjih blagdana. I 2019. ovaj trend je postao posebno popularan. Budući da zemljani pas dolazi za zamjenu crvenog penis, potrebno je dati preferencije serpentinama zlata, plave, narančaste, žute, zelene i tradicionalno burgundy cvijeće.

Serpentinsko uređenje božićnog drvca

Umjesto štakora i serpentina, možete koristiti dekorativne trake. Dizajneri preporučuju naizmjenične linije kako bi prenijeli sklad cjelokupnog dizajna.

Dekoracija božićnog drvca s vrpcama

Novogodišnje kugle

Novogodišnje kugle smatrale su se najboljim božićnim ukrasima. Sada postoji širok raspon raznih kuglica u trgovinama koje su pogodne za bilo koji interijer sobe. Međutim, samo kupite novogodišnje kugle - dosadno i nezanimljivo. Da biste dali igračke individualnosti, bolje je napraviti dekor sami. Već nekoliko godina zaredom, metoda proizvodnje kuglica iz niti je popularna.

Lopta na božićnom drvcu

Također možete napraviti novogodišnje kuglice vlastitim rukama iz šljokica, perli ili perli. Kao baza, pjena se koristi kao sfera.

Osim dekorativnih elemenata i praznina, možda ćete morati igle, šivanje niti, lukove, vrpce i ljepilo. Praktično uređenje novogodišnjih igračaka donijet će jedinstvenost, sununarnost i jedinstveni stil u interijeru. A rezultat ovisi samo o vašoj želji i fantaziji.

Članak o toj temi: Kako stilski ukrasiti kuću za novu godinu: trenutne ideje

Na videu: novogodišnja lopta na božićnom drvcu vlastitim rukama.

Dekoracije božićnog drveta

Što se tiče igračaka za novogodišnje božićno drvce, onda sve ovisi o vašoj mašti, vašoj želji i odabranoj stilu ukrašavanja. Možete kupiti otvorene pahuljice s četkanjem iskre ili ih čine vlastitim rukama s papira, izdržljive kartona, pjene gume, osjetili. Ukrasite gotov proizvod s kuglice, vrpce ili svijetle vezenje. Takva se pribor može koristiti za ukrašavanje svečanog tablice, za uređenje zidova i prozora.

Pahuljica na božićnom drvcu vlastitim rukama

Božićne pahuljice s papira na božićnom drvcu

Posljednji trend među božićnim dekoracijama su brojke od konusa i drugih prirodnih materijala.

Igračke na božićnom drvcu konusa

Češeri mogu obojiti zlatnu boju i objesiti na božićno drvce ili ih koristiti za stvaranje tematskih igračaka (snjegovića, Djeda Mraza). Da biste napravili takvu igračku, ne morate trošiti mnogo snage i novca. Neće biti suvišno privući malu djecu u proizvodnju takvih obrta, nakon nekoliko godina će s nježnošću da se sjećaju tih trenutaka. Tijekom vremena, to može biti izvrsna obiteljska tradicija.

Djed Mraz iz udarca na božićnom drvcu

Neobična božićna drvca

Natrag u 2019. svi okolo gledano je na šarenim fotografijama s Interneta s neobičnim, spiralnim rasporedom božićnih ukrasa. Važno je napomenuti da se naju neobične stvari (cvijeće, knjige, staklene boce, drvene daske, dječji crteži i još mnogo toga se koriste kao igračke.

Važno! Dekoracija vijka uključuje uporabu pribora iste veličine, jedne boje.

Dekoracija božićnog drvca u jednoj shemi boja

Ako želite iznenaditi svoje goste, rodbine i prijatelje s nečim izvanrednim, onda ćete zasigurno uzeti vijčani položaj igračaka na novogodišnje stablo. Budući da će u nadolazećoj godini, žuti pas doći će zamijeniti vatreni pijetlu, a onda će najbolje rješenje biti ukrašavanje u plavim, zelenim, zlatnim i tamnim smeđim nijansama. To neće biti suvišno za dodavanje tradicionalne crvene boje.

MISHUR je stilski atribut vijka uređenja - može biti i velika i vrlo mala (sve ovisi o vašim osobnim preferencijama).

Dekoracija božićnog drvca na spiralu

Postoje mnoge neobične mogućnosti za uređenje novogodišnje stabla. Ovdje ćemo pogledati samo neke od njih:

  • Obrnuto božićno drvce. Božićno drvce koje visi s stropa odmah privlači pozornost. Međutim, za ukras i instalaciju morat će malo raditi. Za takav način je bolje odabrati stablo srednje veličine, tako da će vam biti prikladnije za vas da objesite igračke, strinle i vijence na njemu.

Invertirano novogodišnje stablo

  • Cvijet. Već smo spomenuli takvu metodu ukrašavanja. Godina žutog psa upravo je vrijeme kada vrijedi ukrasiti sve oko ljetnih pripravaka i cvijeća. Psi vole sijati u livadi, disati svjež zrak, uživati ​​u šumskim mirisima. Mnoge ideje visi na božićnom drvcu cvijeće izgledaju divlje, ali zapamtite da je svečana atmosfera trebala bi voljeti prvo mjesto za vas.

Dekoracija božićnog drveća s cvijećem

Ekskluzivne igračke za božićno stablo 2019 (MK)

Možete podnijeti masu ekskluzivnog nakita koji će oduševiti vaše rođake i voljene. Za proizvodnju nećete trebati skupe materijale, sve što vam je potrebno može se kupiti u najbližem šivaći i tiskanicama. Sam proizvodnje ne predstavlja posebnu poteškoću, glavnu stvar za prikazivanje strpljenja i fantazije. Nagrada za vaše radove bit će radost i iznenađenje na licima kućanstava. Ispod su neke opcije za proizvodnju ove vrste igračaka.

Petra

Dolazak 2019. godine je godina žutog zemljanog psa, tako da će biti prikladno koristiti odgovarajuću simboliku. Možete napraviti psa da se osjeća s vlastitim rukama, za to će vam trebati:

  • nekoliko raznobojnih listova;
  • Obojene niti;
  • škare, igle;
  • Jednostavan papir i kemijska olovka;
  • Dodatni dekor (kuglice, perle, jela, crnogorične grane).

Članak o temi: Originalni desk Dekoracija za Novu 2019. godinu (MK +95 fotografija)

Osjetio psa na božićnom drvcu vlastitim rukama

Postupak:

1. Odaberite odgovarajući predložak i učinite uzorak proizvoda na običnom papiru. Nakon što je izrezao radni komad psa, da to učini, postavite uzorak papira na Fettere i zaokružite oznaku ili kredu.

2. Dalje, potrebno je smanjiti sve pojedinosti o budućem proizvodu i šivati ​​ih među sobom. Možete koristiti bilo koji šav ili šivati ​​stavke s šivaćim strojem (sve to ovisi o vašim vještinama i osobnim preferencijama).

3. U tom procesu zašili su glavne detalje, ostavite malu rupu kako biste ispunili igračku s pamukom ili sintetima.

4. Da biste dobili osnovnu igračku "uživo" prikaz, koristite dodatni dekor (perle, gumbe, perle, sjaj).

Psi uzoraka za božićno drvce

Na videu: Izrada psa iz osjećaja.

Pingvini iz Madagaskara iz žarulja

Pingvini iz Madagaskara iz žarulja

Za proizvodnju potrebne su boje, tiho ležeći na staklu, tassel i uobičajeni rasvijetljeni žarulja sa standardnim podrumom. Za početak, pokrijte cijelu svjetiljku s glavnom bijelom bojom, a zatim nastavite do ostalih dijelova, nacrtajte leđa, oči, kljun, stopalo i tako dalje. Kao kljun, možete napraviti bilo koju novogodišnju glavu, to će dati neobičnu igračku.

Pingvini iz žarulja rade sami

Zvijezda citrusa

Mandarini i naranče tradicionalno su simboli nove godine. Također možete prerušiti svečano božićno drvce pomoću dekoracija od tih materijala. Citrus ne samo da će ukrasiti svoju novogodišnju unutrašnjost, već i donijeti tanku bilješku ugodnog mirisa. Voće možete predstaviti tablicu kao grickalice ili ih koristiti u suhom obliku za proizvodnju igračaka.

Najjednostavniji ukras novogodišnjeg božićnog drvca 2019. su zvijezde iz tangerine ili narančaste kore. Izrežite ih s nožem za tiskanje ili iskoristiti konvencionalne kalupe.

Orange Cork Stars

U središtu takvog ukrasa ili od ruba razumno je napraviti prolaznu rupu i okrenuti nit za vješanje.

Nakit na božićnom drvcu narančaste kore

Također možete napraviti cijelu vijenac od malih zvijezda. Na svečanoj večeri, kuća će biti ispunjena ugodnim okusima s notama svježine i začinima.

Citrus asterlers vijenac

Igračke iz kikirikija

U Božićnim danima, tako je lijepo provesti vrijeme u obiteljskom krugu, stvarajući ukrase vlastitim rukama. Peakicull Shell će poslužiti kao izvrstan materijal za proizvodnju neobičnih božićnih ukrasa, osobito takve proizvode prikladni su za božićne drveće malim veličinama. Ako želite napraviti veliku igračku, onda ćete trebati nekoliko oraha zalijepiti zajedno (za dodatni dekor, koristiti kuglice i kuglice toplih nijansi, osjetili, crnogorični grančice i više).

Možete napraviti od ljuske raznih novogodišnjih likova, jelena, snjegovića itd. Oni se također mogu prikupiti u vijenac i ukrasiti novogodišnje stablo ili policu preko kamina. Opcije dizajna mase, sve ovisi samo o vašoj mašti.

Igračke na božićnom drvcu od kikirikija

Počnite planirati dizajn novogodišnje stabla je unaprijed kako biste u potpunosti uživali u ovom procesu i proveli posljednje dane odlazne godine sa skupim i bliskim. Kada je drvo već ukrašeno, mnogo je lakše odlučiti s elementima dekorata prostorije kako bi ispravno pokupio boje i kompetentno proširila akcente.

U komentarima, budite sigurni da ostavite ideje dok ukrasite božićno drvce ispred božićnih blagdana. Možda će netko uzeti u obzir vaše mogućnosti.

Savjeti za dizajner (2 video)

Ideje za dizajn novogodišnje stabla (66 fotografija)

Novogodišnje dekoracije: Stvorite svečani dekor do 2019

Dog igračke na božićnom drvcu vlastitim rukama

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Novogodišnje dekoracije: Stvorite svečani dekor do 2019

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Novogodišnje dekoracije: Stvorite svečani dekor do 2019

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Novogodišnje dekoracije: Stvorite svečani dekor do 2019

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Uređenje sobe za novu godinu 2019

Čitaj više