Rezanje petlji u skrovištu rade sami vlastitim rukama

Anonim

Mnogi kako bi uštedjeli načine za instalaciju skrovnih vrata s vlastitim rukama. Jedna od faza ovog procesa je linijski umetak. Vođenje svih manipulacija, ne morate žuriti, jer koliko će sve biti učinjeno kvalitativno, to ovisi o radu cijelog dizajna. Razmislite detaljno o tome što morate suočiti i kako učiniti sve ispravno. I tako da je sve jasnije, nudimo i gledati videozapis.

Rezanje petlji u skrovištu rade sami vlastitim rukama

Petlja za vrata

Za praktičnost rada, vrata se najbolje stavlja na svoj dugi rub na takav način da je strana zaključavanja na dnu.

Napraviti mjerenja

Rezanje petlji u unutarnjim vratima počinje obilježavanjem. Da biste to učinili, od donjeg i gornjeg ruba platna, morate povući 20 cm. Olovka je obilježena s dvije njihove granice: gornji i donji. Zatim se nanosi petlja i opisana je kako bi se na taj način dobili glatki krug. Bit će učinkovitije pričvrstiti ga s dva vijka, u ovom slučaju će biti moguće dobiti najtočnije mjerenja.

Rezanje petlji u skrovištu rade sami vlastitim rukama

Usput, vijci za samozakopljenje ne smiju biti pričvršćeni onima koji su došli u komplet, budući da će se potonji morati koristiti samo jednom, petlja će biti instalirana izravno. Ili neku drugu opciju: Koristite novčanicu iz guste kartona koji odgovara veličini radnog dijela.

Rezanje petlji u skrovištu rade sami vlastitim rukama

Rad dlijeta

Najbolje od svega, naravno, provesti umetak s alatom za glodanje, bez kojih se ne obračunava rad profesionalnog stručnjaka. Ali ako nemate priliku koristiti, čekić i dlijeto će doći do spašavanja. Potonji mora biti nužno izoštren.

Rezanje petlji u skrovištu rade sami vlastitim rukama

Prije svega, navedene konture moraju biti slomljene oštrim nožem, produbljujući ga oko 2-3 mm. Takav potez u budućnosti pomoći će bolje raditi od dlijeta. Sada trebate napraviti uzorak: akutni dio dlijeta je umetnut u ogrebotinu, akutni dio dlijeta i, kratak utjecaj na njega, napravljen je mali produbljivanje. Važno je ne pretjerivati ​​tako da je rupa u potpunosti ugrađena i veličine i debljinu petlje. Potonji bi trebalo ležati na obradku gotovo savršeno, ne da se uzdiže iznad mreže vrata, ali i ne biti snažno dubine. Nemojte žuriti brže da završite rad dlijeta. Bolje je provesti više vremena, ali učiniti sve uredno i učinkovito.

Članak o toj temi: Kako pokriti drveni pod u sjeništu: zaštitne formulacije i njihova svojstva

Rezanje petlji u skrovištu rade sami vlastitim rukama

Usput, to nije uvijek radni alat koji može biti dlijeto. Pogodno je napraviti isječak na platnu od punog drva. Ako je materijal unutarnjih vrata mekan, onda je vrlo moguće ograničiti oštar rezač.

Rezanje petlji u skrovištu rade sami vlastitim rukama

O zaobljenim petljama

Imajte na umu da ih nabavite s vlastitim rukama bez posebnog alata, tj. Mlin, to će biti gotovo nemoguće. Što je veći radijus njihovih okruglih kutova, teže obavljati operaciju. Dakle, ako ne želite privući stručnjaka, onda je bolje razmišljati o stjecanju pravokutnih petlji unaprijed.

Rezanje petlji u skrovištu rade sami vlastitim rukama

Zajebavanje samorezova

Petlja u skroumu ne završava vlastitim rukama vlastitim rukama pomoću samo-tapkanja. Ali prije nego vi vijak, bušilica mora biti učinjeno za njih male rupe. Zbog toga će biti moguće izbjeći moguće pucanje vode. Tek nakon toga vijci zauzimaju svoje mjesto, dok se njihovi šeširi ne smiju rasti iznad površine dijela. Također je važno odabrati najprikladniju veličinu bušenja, od kojih će ovisiti o tome koliko će se vijci sjediti, jer pouzdanost vezanosti ovisi o tome.

Rezanje petlji u skrovištu rade sami vlastitim rukama

Značajke pjevaka

Kao što znate, petlje su odvojive i pojmove. Ako slučaj mora biti s prvim, onda na svakom pojedinosti je stavljen na njezinu polovicu, nakon čega se primjenjuje kutija. Položaj jakne označio je položaj petlji, a zatim se sve faze njihovih smanjenja provodi na isti način kao što je gore opisano. Usput, to je prikladnije za izvođenje svih manipulacija s kutijom za regalu, a ne sa svim u cijelosti.

Ako se umetanje u unutarnjim vratima odvojivih dijelova odvija, morate osigurati da se igle za slijetanje nužno pogledaju, inače ulazna vrata nije moguća. Pa, naravno, u slučaju podijeljenih detalja, također prije početka rada dlijeta, potrebno je napraviti točna mjerenja tako da naravno da rezultat nije pojavio probleme s otvaranjem i zatvaranjem vrata.

Članak na temu: popularni unutarnji stilovi s fotografijama i opis

Čitaj više