Kako napraviti ključni lanac vlastitim rukama

Anonim

Keychain je dodatak koji ima pojavu privjeska na prstima. Koristi se za ukrašavanje ključeva, zatvarača i drugih važnih i nedostupnih stvari. Oni se također aktivno primjenjuju u oglašavanju za promicanje robe, jer imaju niske cijene i gotovo uvijek uzrokuju interes za sve kategorije ljudi. To je osobito istinito kada trebate napraviti ključne lance da naručuju http://pressburger.ru/price/suvenirnaya/produkciya/pechat_na_belkah/ za promocije ili kao suvenirni proizvodi.

Kako napraviti ključni lanac vlastitim rukama

Osim njihovih dekorativnih i estetskih funkcija, ovaj dodatak omogućuje povećanje veličine i težine paketa ključeva, što zauzvrat smanjuje vjerojatnost njihovog gubitka. Privjesci mogu imati korisne značajke - mini-fenjer, rezervoar za boce, antistress igračka, itd.

Općenito, ovo je suvenir, dar i dekorativni element koji može imati korisnu značajku ili djelovati kao alat za oglašavanje. Ovaj članak je posvećen ukrasnim domaćim ključnim lancima i metodama njihove proizvodnje.

Kako napraviti ključni lanac vlastitim rukama

Keychain Učinite to sami: ideje

Ideje za izradu mase. Može se napraviti od raznih metala (uključujući dragocjene), naočale, plastiku, polimernu glinu, tkaninu itd. Može se dati drugačiji oblik, boja i funkcionalnost. Jedino pravilo koje se primjenjuje na ključeve je njihova udobnost.

Mora imati optimalnu veličinu i težinu koja će učiniti ga ugodno. Ne bi trebalo biti previše teška, duga ili široka. Važna komponenta je riba, koja također ne bi trebala biti predugačka.

Parametri:

  • Težina - od 50 do 100 grama (sve što je više, značajno će zgrabiti ključni ligament).
  • Širina - do 5 cm.
  • Duljina - do 7 cm.
  • Duljina pilića - od 2 do 5 cm.

Članak na temu: Haljina od papira s vlastitim rukama za lutku s dijagramima i videozapisima

Ovi parametri nisu obvezni, ali omogućuju vam da stvorite prikladnu i potpunu suspenziju koja neće biti "spaljena" za ključeve i skladno ih nadopunjuje.

Kako napraviti ključni lanac za ključeve to učiniti sami iz polimerne gline

Kako napraviti ključni lanac vlastitim rukama

Polimerna glina je najpopularniji materijal za proizvodnju raznih domaćih glatkih vrpca. Može se kupiti u bilo kojoj trgovini ili narudžbi u online trgovini za Hendmade.

Za proizvodnju domaće keychain polimerne gline, trebat će vam:

  1. polimerna glina;
  2. kotrljanje
  3. Teksturirani list (predstavlja list guste folije na kojem postoji stisne uzorak) kako bi se stvorio uzorak na polimernoj glini;
  4. Lik lopatice (mogu biti različiti, ovisno o željenom krajnjem rezultatu);
  5. lak i sjena za nijansiranje;
  6. Oblikovanje za utiskivanje budućeg keychain (možete koristiti ili ili smanjiti željeni oblika znatiželjne noževe);
  7. Veliki brusni papir;
  8. film.

Polimerna glina mora biti prilično razbijena i kotrljati, koristeći kotrljanje. Debljina treba biti približno 5-7 mm. Da biste dali teksturu stražnjeg dijela buduće suspenzije, komad se mora čvrsto pritisnuti na brusni papir. Ova manipulacija učinit će suprotnu stranu malo grubu i vrlo ugodno za dodir.

Zatim, od valjanog komada polimerne gline, možete izrezati sve. Na primjer, često se koristi u obliku srca. Polimerna glina mora biti omotana hranom i stavio pritisak na postojeći kalup s mnogo snage. Kao rezultat toga, formira se dio potrebnog oblika. Glavna strana budućih mačeva daje uzorak pomoću teksture i kotrljanja.

U gotovo gotovom proizvodu, morate napraviti malu rupu za pilić. Da biste to učinili, možete koristiti bilo koji prikladan objekt (igla, ukosnica, ušivena, stog, itd.). Nakon rupe za prstenove za pričvršćivanje ostaje da se proizvode daju željenu nijansu i pošaljite u pećnicu koja se peče. "Pečeni" keychain je potrebno nekoliko puta za pokrivanje laka i pričvrstite lanac pomoću montažnih prstena.

Članak na temu: Boston tkanina: sastav, imovina i primjena

U biti, ova metoda proizvodnje keychain nije previše komplicirana. To zahtijeva male troškove vremena i ne zahtijeva nikakve posebne vještine. Na izlazu možete dobiti visokokvalitetan, lijep i izdržljiv pribor, koji je u stanju služiti svom vlasniku nekoliko godina.

Kako napraviti ključni lanac vlastitim rukama

Kako napraviti prekrasan keychain učiniti sami iz novčića

Stupanj 1991-1992 razvojnih kovanica sastoji se od dvije različite vrste metala. Središnji krug izrađen je od legure bakrenih cinka i vanjskog okvira iz bakrenog nikla. Da biste proizveli keychain, morate izbušiti malu rupu u rubu novčića. Potrebno je vrlo pažljivo izbušiti, utemeljite središte unaprijed. Tijekom rada možete koristiti vodu koja će ubrzati proces.

Nakon obavljanja potrebnog otvora, morate izbaciti središnji krug. Napravite na različite načine. Na primjer, pomoću većeg promjera cijevi i ležaja.

Nakon što je središnji dio deset-litarskog novčića izbačen, mora biti poliran s datotekom kako bi izgladio sve nepravilnosti koje mogu ometati pomicanje. Zatim se središnji krug vrati u rub i fiksiran je s komadom guste žice kroz rupe koje se pretražuju. Dakle, dobiva se suspenzija od deset litrenog kovanice s rotirajućom središnjom jezgrom.

Jedan od prevladavanja krajeva žice mora biti uvrnut u prsten i pričvrstite pilić.

Kako napraviti ključni lanac s vlastitim rukama kod kuće

Ponekad je suspenzija hitno potrebna, a vrijeme za njegovu proizvodnju ili nije dovoljno ili ne postoji. U ovom slučaju, može se napraviti od bilo kojeg podnesenog sredstava. Na primjer, flash pogon može biti dobar keychain, koji se može pričvrstiti na ključnu vezu s prstima ili remen. Usput, mnogi flash diskovi imaju vlastite trake.

Oni koji imaju malu djecu, lakše čine ključni lanac. Točnije, to uopće ne mora učiniti, dovoljno je samo da prevrnem igračke. Ako često igrate svoje dijete s vrtić, onda s mnogo vjerojatnosti u jednoj od čokoladnih jaja, možete pronaći igračku s posebnim pričvršćivanjem za ključeve ili kopče. To izgleda vrlo zanimljivo i originalno, uzimajući u obzir činjenicu da nekoliko sekundi idu na svoju "proizvodnju".

Članak o temi: Hladna Kina do-it-yourself: recept bez kuhanja s fotografijama i videozapisima

Keychain može biti bilo koji zdrav komad male veličine. Može se učiniti u njemu mala rupa i okrenite pilić. Dakle, najpopularnije stavke za brzu domaću dodatnu opremu su: kovanice, male figurice suvenire, žetone, morske školjke i olovke. Posljednja opcija za kućnu suspenziju kombinira ne samo funkciju ključnog ligamenta, već i funkcija funkcije funkcije.

Na kraju, keychain može biti izrađen od kartona. Nekoliko komada kartonskih papira mora se zalijepiti zajedno za veću gustoću i izrezati geometrijski oblik (trokut, kvadrat, krug, itd.). Formirani proizvod je nestao bilo kojim bojama i pričvršćen je na tipke pomoću našije.

Kako napraviti ključni lanac vlastitim rukama

Rezultati

Keychain je ukrasni element za ključeve koji se mogu lako napraviti kod kuće. Može imati složen proces proizvodnje (uključujući nekoliko ili čak nekoliko desetaka) ili biti najjednostavniji (potražite stavku za pričvršćivanje na ključni paket). Pročitajte o povijesti ovog dodatka na wikipedia.org/wik/brek

Unatoč složenosti dodatne opreme, njegov glavni zadatak je dekor i smanjenje rizika gubitka ključeva. Ovi zadaci se savršeno suočavaju s kompleksnim i jednostavnim ključevima.

Čitaj više