Wallpapers: Moderni dnevni boravak pozadina dizajn

Anonim

Wallpapers: Moderni dnevni boravak pozadina dizajn

Dnevni boravak - lice vašeg doma

Ovo je mjesto gdje prvo vodite goste, gdje provodemo većinu vremena sa svojom obitelji, i to bi trebao uzrokovati osjećaj udobnosti i udobnosti. Ako ste već odabrali, koji stil preferirate u unutrašnjosti dnevnog boravka, vrijeme je da odlučite što je boja pozadine za dnevnu sobu, koja će crtanje i tekstura odgovarati vašem izabranom stilu. To je ozbiljan aspekt u dizajnu sobe.

Pri odabiru modernih završetaka za vaše zidove, trebate se liječiti s velikom pažnjom, tako da je njihovo plamen privlačan, lijep, a istovremeno nije odvratilo od općeg pogleda na dnevnu sobu, nije odustao i nije izgubio oblikovati.

Dakle, prije svega, morate odlučiti o boji koja će stvoriti dizajn vašeg dnevnog boravka. I na temelju toga, odaberite željenu verziju pozadine. Vjerojatno znate da svaka boja nosi određenu emocionalnu naknadu:

  • Žuta, sa svim svijetlim svjetlosnim nijansama - daje vedrinu, vedrinu;

    Wallpapers: Moderni dnevni boravak pozadina dizajn

  • Crvena - boja strasti, uzbuđuje seksualne emocije;

    Wallpapers: Moderni dnevni boravak pozadina dizajn

  • Brown s zlatnim i luksuznim, klasičnim tonom, u tamnim verzijama ubrzava proces starenja;

    Wallpapers: Moderni dnevni boravak pozadina dizajn

  • Neutralni svjetlosni tonovi (bež, bijela, biser, breskva, siva) stvorit će atmosferu udobnosti, prostora, čistoće i nježnosti;
  • Plava će se smiriti, ali u malim dnevnim sobama je bolje uputiti se na svijetlo - plavo ili plavo;

    Wallpapers: Moderni dnevni boravak pozadina dizajn

  • Zelena boja je nenametljiva i neutralna, u različitim vrstama mogu i smiriti i prilagoditi na bijednom valu;

    Wallpapers: Moderni dnevni boravak pozadina dizajn

  • Vrlo elegantno crno-sivo, samo s profesionalnim odabirom kombinacija.

    Wallpapers: Moderni dnevni boravak pozadina dizajn

Sive nijanse su vrlo relevantne u unutrašnjosti dnevne sobe. U odabiru pozadine za dnevni boravak obratite pozornost na ovu boju. Lijevanje sa sivom pozadinom je najbolja opcija u kombinacijama za moderne stilove kao što je Provence, High-Tech, mnogi drugi. To je sposobna za kombinacije apsolutno s bilo kojim drugim tonom, neutralnim i svijetlim. Obično, prilikom postavljanja zidova, sive tapete u unutrašnjosti dnevnog boravka koristi se kao idealna pozadina za profitabilno snimanje glavnog tona. Osim toga, ova boja u velikom skupu nijansi koji izgledaju dobro kada zalijepite s pozadinom bilo koje teksture.

Članak o temi: Vrste pjene za izolaciju i dekor

Wallpapers: Moderni dnevni boravak pozadina dizajn

Dizajn pozadine za dnevnu sobu vrlo je raznolik i daje veću slobodu dizajnerske fantazije za stvaranje različitih kombinacija boja, tekstura i motiva. I trebate reći, problem unutrašnjosti hodnika pozadine je vrlo zanimljiva i uzbudljiva tema. Vi više volite prirodne boje - u vašim arsenalnim tapetama trave, stabla, neba, jesenskog lišća. IDLY, razni ukrasi, uzorci, utiskivanje, pozlaćivanje su također masovne opcije. Do danas postoje takve količine: s različitim vizualnim učincima (mješavina mat i sjajnog, s svjetlucavim nitima, sa zlatnim prskanjem, srebrom i biserom), samo trebate biti strpljivi i dobar pomoćnik u dizajnu projekta.

Wallpapers: Moderni dnevni boravak pozadina dizajn

Karakteristike i vrste premaza

Ako razgovarate o takvom pitanju kao pozadinu u unutrašnjosti dnevnog boravka, morate znati nekoliko njihovih sorti, što vas može zanimati.

Premazi s pozadinom iz neobičnih materijala:

  • bambusova pozadina;
  • slama;
  • od algi;
  • od papira riže;

Kao što ste razumjeli, svi su nam došli iz zemalja Istoka, gdje su ručno proizvedeni od prirodnih komponenti, bez korištenja boja. Čak su išli dalje i počeli su utišati lišće u pozadini!

Folijske premaze. Ove egzotične pozadine pogodne su za one koji preferiraju super-moderne stilove. Prednosti tih pozadina treba pripisati dobru zvučnu izolaciju, toplinsku izolaciju, i što je najvažnije - oni su dobro apsorbirano zračenje od televizijske i računalne opreme.

Fliseline premazi su već potpuno poznata pozadina za dnevni boravak. Vrlo su popularni. U tome, važna uloga igraju njihova niska cijena, praktičnost i olakšavanja u tijeku i ekonomiji troškova. Od ovih, najjeftinija je opcija ispod boje. Dodatne sorte Fliesline premazi su različite nabrane, valovito i druge vrste.

Tkanine pokriva su elegantne tekstilne pozadine u hodniku, koji će skladno gledati u takvim stilovima kao Provence, klasik, možda u nekim drugim modernim stilovima. Napravili su ih od takvih materijala poput svile, baršuna, lan. Ako želite stvoriti u unutrašnjosti udobnosti dnevne sobe i elegantan tanki stil, ova verzija moderne završiti bit će vrlo usput. Varijacije boja imaju dovoljno i moći će zadovoljiti i najskijniji dizajner.

Članak na temu: Upute za okretanje peći i kamina pločica - dekorativni završetak stare i nove peći

Imaju dodatni premaz Teflona, ​​koji služi kao zaštita od različitih vanjskih čimbenika: izgaranje, kapi temperature, vlage i mirisa. I oni su još uvijek impregnirani kompozicijom protiv naselja prašine. Pa što je s njihovom praktičnom ne bi trebalo sumnjati. U ovom redu, trebali biste nazvati još nekoliko novih vrsta: pozadine s uključivanjem metala (dobro za high-tech stil), tekućinu, cijevi, stakloplastike, od bambusa (za završnu obradu bilo koje zone). Nekoliko savjeta iskusnih dizajnera za boju zidova u dnevnom boravku.

Dizajn zidova vaše dnevne sobe treba joj dati najbolji izgled, i izbjeći neke pogreške u zidnom uredu, nekoliko savjeta:

  • Mala dnevna soba treba širenje prostora, tako da vrijedi odabrati svijetle boje koje će vizualno povećati sobu;
  • Ako je problem nizak strop, on će se pomoći u rješavanju pozadine s horizontalnim uzorkom, na primjer, prugastim;
  • Ako soba imate veliki, onda crtež ili ukras može biti veliki, a ako je mala, pozadina u unutrašnjosti dnevnog boravka imat će monofonski pogled ili s malim uzorkom;
  • Tamnije od vaše sobe u sebi, manji svjetlo dolazi iz prozora, svjetliji bi trebao biti vaš cilj, sve do bijelog tona; Tople nijanse (breskva, žuta, narančasta, zlatna) pogodne su za sobe s manjkama svjetla i hladno (lila, siva, svijetlo zelena, plava), u slučajevima gdje sunčani salon;
  • Kombinirajte paletu boja pri projektiranju zidova s ​​već postojećom paletom namještaja, razmotrite kombinaciju boja.

Razgovarat ćemo o kombiniranju boja i tekstura. U modernom dizajnu postoji takav koncept kao zoniranje. U dnevnom boravku je moguće podijeliti na različite funkcionalne zone pomoću pozadina različitih tipova. Na primjer, na jednom od zidova možete držati fotozapire s prikladnim uzorkom. Ili sve zidove dogovoriti u monofonskoj verziji, ali samo jedan za pokrivanje boje. Važno je znati da je raznobojna pozadina bolje držati se najviše dobro osvijetljenog zida. Izgleda dobro kada su dva zida u jednoj boji, a dva u drugoj, oni su ili kontrastne ili s uzorka i bez.

Članak o temi: Pozadine za potkrovlje: pravilan dizajn

Kombinacija stilova i boja

Slušajte izbor bojanje pozadine i uzorak vašeg ukusa, kao i oslanjaju se na načela stila koji ste identificirali za unutrašnjost vašeg dnevnog boravka. Ako imate minimalizam dnevni boravak, high-tech, skandinavski, onda je dizajn zidova s ​​pozadinom u cvijetu i stanicu nemoguće. Ovi stilovi preferiraju dizajn monokromaty i lagani tonovi, u skandinavskom čak i poželjno je sterilnu bjelinu. Ali Provence ili Zemlja Ljubavni uzorci, cvijeće, prugasti, kavez - objesiti ovdje. Prikaz mladih na sobu će dati traku ili nekom standardnom crtežu.

Čitaj više