Stropni dizajn u dnevnom boravku, stropovi u hodniku gipsane ploče

Anonim

Ne tako davno, u našoj svijesti, prekrasan dizajn stropova u dnevnoj sobi bio je povezan s dobrim namještajem, prekrasnim pozadinama, prekrasnim portirima i drugima. U modernom dizajnu, dizajn stropova u dnevnoj sobi postaje winty sobe.

Kompetentno uređen, dobro osvijetljeni prostor, dijeli sobu do praktičnih zona. Vizualno stropovi u dnevnom boravku mogu se povećati ili smanjiti.

Pogleda

Postoji nekoliko osnovnih vrsta stropnog uređaja.

Običan. To je klasično sastavljen:

  1. Pobijediti.

    Stropni dizajn u dnevnom boravku, stropovi u hodniku gipsane ploče

  2. Boja.

    Stropni dizajn u dnevnom boravku, stropovi u hodniku gipsane ploče

  3. Postavite pločice.
  4. Pozadine su zalijepljene.

    Stropni dizajn u dnevnom boravku, stropovi u hodniku gipsane ploče

Komplicirano. To su različiti stropovi:

  1. Suspendiran. Oni su kaseta ili zrcaljena.
  2. Protežu se. S mat površinom ili sjajnim. Iz tkanine. Vrlo umjetnički.

    Stropni dizajn u dnevnom boravku, stropovi u hodniku gipsane ploče

Kako organizirati stropove u hodniku. Detaljno ćete saznati na web-lokacijama tvrtki koje se bave njihovom proizvodnjom i pronađite svoj izvorni strop dizajn u dnevnom boravku. Mašemo stropom kada je površina stilski ukrašena, ukrašava cijelu sobu. Postoje desni uređaji za rasvjetu. Sa svojim dizajnom nadopunjuje ukupnu atmosferu u sobi.

Mnogi imaju mali dnevni boravak i vlasnici žele vizualno povećati područje stropa. Moden dekor u etničkom ili antičkom stilu. Strop dijeli vizualnu sobu u zonu. Izvorno sličan izgled unutarnjih poslova, izvana nalikuje "kameleon". Kada je u svim 4 kutove, boja i okrenuta je istaknuta komad prostora.

Najbolje okrenut

Kada odaberete materijal za suočavanje kako biste organizirali stropove u dnevnoj sobi, razmislite kakve će zone biti u vašem dnevnom boravku? Ako je dnevni boravak veliki kvadrat, zatim postavite rasvjetu na poseban način. Komunikacije koje je provela pažljivo prerušavanje

Moderni trendovi u dizajnu su kako slijedi da se stropni dizajn u dvorani temelji na stilovima minimalizma, klasika. Oni su osnovni. Razina pažljivo pripremite za naknadnu obradu. Poravnajte cijelu površinu. U blokiranju višekatnih kuća stropova često s manama.

Praktične vrste okretanja:

  1. Protežu se. Univerzalni. Ispunjavati uvjete za modernog obloge. Dizajn maskira ožičenje, neke nepravilnosti na površini. Tekstura i boja prikazani su u širokom rasponu. Strese se koriste u dizajnu svih sorti interijera. Ako je površina sjajna, vizualno će proširiti sobu. Kada promijenite unutrašnjost u sobi, zamijenite i rastegnut platno.
  2. Ploče od drva, greda. Prilikom postavljanja modernog stila, suvremenog, modernog eko-stila, tako stropni premaz drva je dobrodošao. To su suspendirane strukture. Poravnavaju područje, stvoriti udobnost. Ožičenje će se pouzdano skriveno. Poboljšat će se zvučna izolacija s toplinskom izolacijom.

Članak o temi: Odabir laka za brzo sušenje za podove

Materijal se može koristiti kao glavni premaz ili djelomično kao krajolik. Drvene grede posebno ukrašavaju unutrašnjost. Gipsani objekti. Umjesto toga koriste se stropovi u dnevnom boravku ili dodatno s napetošću. Gipsana ploča savršeno će sakriti nedostatke, postaviti sve lampe, točku ili druge. Bolsterboard se može oslikati, pokriti gipsom, stick wallpaper.

Iz suhozida čine drugačiji strop, koji je neobičan, lijep. Dakle, dodjeljuju zone i samo ukrasite unutrašnjost dnevnog boravka. Dizajneri poput ovog materijala. Mi smo obloge stropove u hodniku gipsane ploče samo kad su proveli sve žice, prikrivali su ih, izravnali površinu.

Razmotrite detaljnije kako je bolje napraviti strukturu gipsane ploče? Osnovni materijali za oblaganje:

  1. Bojenje. Ova metoda je popularna. Kada se kombinira s napetošću s premazom od gipsane ploče, majstori su obojeni površinu u jednoj boji ili nekoliko skladnih ili kontrastnih nijansi voljno. Strop je obojen prije nego označio pod, napravite zidove.
  2. Pozadina je manje vjerojatno da će zalijepiti na gipsanu ploču, ali i površina je okrenuta. Ali ako trebate "zarobljeni hvatanje", koristite takav prijem kada je pozadina, koja je ukrašena zidovima, bez vidljivog prijelaza, strop odmah počinje. Ali bolje je nositi, granica se odlikuje prijelazom iz zidina do stropa.

Niski stropovi

Ako vaša dnevna soba ima niske stropove, zrcalne ploče su najprikladnije. Naravno, možete koristiti drugi materijal, vašem ukusu, ali ako vam se sviđa ovaj materijal, pokušajte ih osigurati što je više moguće. Dakle, izbjegavate probleme u budućnosti.

Ako se odlučite za dizajn stropova, možete odabrati materijal, teksturu, boju vašem ukusu.

Oni su izdržljiva slika s bijelim. Jednostavno pranje. Dugo poslužiti.

Sada su takvi stropovi izrađeni od polivinil klorida ili PVC-a. Materijal ne radi konac, ne oslobađa otrovne tvari u zrak, lako ga je popraviti. Ako je susjed preplavljen, tada će se zadržati određena količina vodenog stropa, namještaj ne vlaži toliko. Pazite na oblaganje, periodično oprati i očistite i traju dugo vremena.

Članak o toj temi: instrument žbuka iz redovnog kita: kako dati interijeru originalnosti

Rastegnite, kao što je gore spomenuto, mat, s sjajem. Odaberite svoj ukus. Od 2 do 10 cm visine sa stropa uz zid će uzeti ovaj materijal, što je prilično profitabilno. Osim monofona, rasteže se s uzorcima, raznobojan. Ako želite priložiti neka sredstva za popravak i dobiti veliki učinak, koristite savjete.

Ako imate nizak strop, nemojte graditi glomazno obrazovanje, to će zauzeti sve prostora. Na pravim mjestima, Kravete, Belite - ovaj završetak sa štukatom na rubovima bit će spektakularno pogledao gotov oblik. Veliki luster će ukrasiti sobu. Pogotovo ako je vaš interijer uređen u klasičnom stilu.

Halogen točkasti svjetiljke su moderne i fino osvijetliti sobu, stvarajući udobnu atmosferu. Dodatno učinite ih unutarnjim stropom. Na temelju znanja, kombinirajte visokokvalitetne materijale, utjelovljuju stilove i stvorite vlastitu jedinstvenu sliku stropa.

Čitaj više