Candy voće to učiniti sami: glavni razred s videom

Anonim

Uvijek je ugodno za liječenje ukusnih slatkiša, a ako su zainteresirani i neuobičajeno pakirani, takvi slatkiši jedu još ugodnije. U ovom članku ćemo ispričati o zanimljivim vijećima i značajkama kako bismo napravili voće od slatkiša s vlastitim rukama bez ikakvih problema.

Candy voće to učiniti sami: glavni razred s videom

Ako dajete opseg fantazije i uložite napore, onda slatkiše, uz pomoć ukrašavanja pribora za dekoracije, možete se pretvoriti u kreativnu i vrlo podsjećaju na stvarne oblike različitih voća i bobica. Velika potražnja uzrokuje nevjerojatne rasporede u obliku buketa slatkiša i voća. Također je moguće koristiti bocu nekih alkoholnih pića u takvom sastavu, koji će savršeno nadopuniti remek-djelo. Ovaj će dar biti vrlo relevantan za romantični datum ili na sastanku s bliskim i drugovima.

Napravljene plodove od slatkiša savršeno ukrašavaju stol i daju svečanu atmosferu, izgledaju svečani i uredni. Odmor će dugo biti deponiran u sjećanje svima koji su bili prisutni, jer rijetko gdje se susreću s takvom ljepotom u obliku nestandardnih ananasa, bobica ili grožđa.

Voće od slatkiša su desert, čiji odbijanje praktički nije realan. Zbog činjenice da se ovi pripravci sastoje od slatkiša, oni će poslužiti kao izvrstan dodatak korporativnim sastancima i disco.

Candy ananas

Candy voće to učiniti sami: glavni razred s videom

Candy voće to učiniti sami: glavni razred s videom

Plod egzotičnog podrijetla, od slatkiša, izgleda vrlo impresivno. Da biste započeli master klasu, morate pripremiti sve potrebne materijale za rad.

Mi ćemo trebati:

  • Bilo koja boca za tijelo budućeg voća (može biti, na primjer, šampanjac, vino, soda ili ono što želite);
  • čokoladne bombone;
  • Valoviti listovi papira;
  • Viski s dvije nagnute strane;
  • žica;
  • Kartonske ploče.

Počinjemo proces. Dakle, uzimamo bocu i do dna ljepila viskija. Odgodit ću bocu u stranu i uzeti bombon. Oni ih okreću uz pomoć žice jedni s drugima za repove i zadirite na dno boce.

Članak o temi: Opis pletenja popularnog otvorenog ubrusa kukiča

Candy voće to učiniti sami: glavni razred s videom

Nadalje, ljepila smo cijelu bocu i ljepilo s slatkišima u redoslijedu za održavanje. Repovi se brzo na bočnim stranama tako da nema prostora.

Candy voće to učiniti sami: glavni razred s videom

Sada uzimamo karton i stvaramo konus iz njega, probudimo traku i zaručujemo ga na čep za bocu. Također trebate dobiti lišće iz valovitog papira. Izrežite ih i zalijepite na konus u krug uz pomoć bilateralnog viskija. Labavi letci moraju biti ispod plutačkog pluta.

Prema rezultatu, imat ćemo neobičan i nezaboravan bombon ananas.

Candy voće to učiniti sami: glavni razred s videom

Hrpa grožđa

Nudimo još jedan jedinstveni dar ili dekor za vaš stol, napravljen rukom, - hrpa grožđa od bombona.

Candy voće to učiniti sami: glavni razred s videom

Da bismo stvorili, trebat će nam:

  • Čokoladni slatkiši bez stvari koje mogu saznati. Treba oko 40 komada;
  • sto komada čačkalica;
  • Stablo pljačke;
  • Zelena i burgundy Rangaz;
  • Lišće umjetnog grožđa;
  • Lijep papir za omatanje;
  • Teip-traka;
  • Pištolj "vruće".

Pripremamo temelj za naše grožđe s montažne pjene, također se može koristiti pjena. Zatim osigurajte slatkiše na čačkalicama. To je učinjeno ovako: izrezali smo pakiranje papira na jednakim kvadrata 10 * 10 cm. Uz pomoć ljepila, osiguravajući čačkalicu na slatkiše i zamotati u pakiranju papira koji smo rezali na kvadrate. Rep je zategnut i fiksiran s viski. Mi je uokvireno trake vrpce čačkališta.

U početku pripremljen i pričvrstite cilindrični oblik, kraj je oštar. Tada se slatkiši drže zakladi. Počinjemo s šiljastim kraj. Moramo se smjestiti što bliže jedni drugima tako da prostori ne mogu biti vidljivi. Na taj način obrađujemo cijeli temelj, ali ostavljamo dva cm na vrhu prazna.

Candy voće to učiniti sami: glavni razred s videom

Provodimo dekor organizmom: rezanje na kvadrata 12 * 12 cm, završava grančice i pad. Zatim ljepite u središte kvadratne čačkalice. Donosimo tkaninu i napravimo ukrašavanje teip-vrpca.

U ne-dodirujuću mjesnicu u umetu dobivenih elemenata tkiva i potpuno napunite prostor. Dakle, sastav je prirodno izgledao, napravimo granu grožđa. Završavamo šokove trake-vrpce i držite se temelja, pričvršćeni vrućim ljepilom. Sada dolazimo do trenutka uvođenja umjetnih listova. Zalijepimo ih na čačkalice, koji je omotao teep vrpcu i umetnite u temelj. Letci stavljaju na sve strane.

Članak o temi: pleteni džemperi s žbicama s shemama i opisima: kako vezati tuniku za pune žene, jeseni, ljetnih, proljetnih i zimskih modela

Dakle, grožđa grožđa sa svojim vlastitim rukama. Takav dar neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Candy voće to učiniti sami: glavni razred s videom

Voće od slatkiša koji se mogu izraditi samostalno će dodati izvanredne bilješke atmosferu. Uz ovaj dar možete uživati ​​ne samo okus, već i nenadmašnu estetiku. Stoga ne morate dugo misliti da razmislite o daru, potražite ga kada možete osobno napraviti remek-djelo bez velikih ulaganja. U takvom daru, duša će biti ugrađena, a to je najvažnija stvar.

Candy voće to učiniti sami: glavni razred s videom

Video na temu

Izbor videoisječaka na ovu temu:

Čitaj više