Pletene odijela za novorođenčad s dijagramima i opisima: apartmani za dječake i djevojčice

Anonim

Danas ne samo da nema problema s stjecanjem stvari za djecu, uključujući novorođenčad. Danas možete čak i upoznati cijele trgovine s robom za novorođenčad. Ali kako želim nešto vezati s vlastitim rukama i zajedno s stvari da prenesete svoje dijete moje nježnosti, ljubavi i njege. Luksuzno izgleda kao pleteno odijelo. Ostanimo detaljnije o pletenim odijelima za novorođenčad s shemama i opisima.

Odijelo za novorođenče sastoji se od hlača (klizača) i bluza ili džempera. Jakna je mnogo prikladnija jer je mnogo lakše i lakše nositi na djetetu. Uzmite kao komponente kostime hlača i džemper s gumbima.

Gotovi proizvod za dječake mogu se razlikovati od kostime povezane za djevojku, ne samo s bojom, već i na drugom mjestu gumba na bari kopča.

Dječje odijelo za pletenje za novorođenče

Pletična bluza

Najlakša je mogućnost plestinja ravne web-oštrice, označavajući oklop na glavu i dvije prednje polovice. Na rubovima oklopa za biranje petlji i pletenih rukava. Kao glavni uzorak odabire se površina lica s uzorom jacquarda na obje police. Ali ako je iskustvo malo, onda možete odbiti uzorak Jacquard. Kvalitativno i uredno izvedena glatka lica izgleda kao obvezujuća stroj , Za dječaka, jakna je vezana plava. Za djevojku koju može biti ružičasta. Ali možete zaustaviti svoj izbor na bijeloj pređi. Tada uzorak može biti plavi ili crveni.

Pletene odijela za novorođenčad s dijagramima i opisima: apartmani za dječake i djevojčice

Rad počnite s leđima

Za kružne žbice br. 2, regrutiramo 63 petlje i plesti gumenu traku 3 × 3 šest redaka. Zatim idite na pletenicu lica na žbici br. 3. Knit 12 cm i počnite formirati prog. S desne i lijeve strane zatvaramo 3 petlje. Na žbicama ima 57 petlji. Pletite još 10 cm i počnite podizati dekoltea, nakon čega zatvaramo petlju.

Članak o toj temi: Pink: shema za početnike s fotografijama i videozapisima

Ispred proizvoda

Sastoji se od dvije police. Počinjemo plesti lijevu policu. Mi zaposliti 32 petlje i pletimo na žbice br. 2 gume 3 × 3, 6 redaka. Zatim idite na pletenje igle br. 3 i plesti 4 reda Facechair, idite na zumiranje uzorka Jacquarda ( Ako se odlučite napustiti uzorak, neka je plesti sve što je na leđima ) Prema shemi A.

Pletene odijela za novorođenčad s dijagramima i opisima: apartmani za dječake i djevojčice

Plesti prema shemi dok se uzorak ne izvrši. A onda na istoj razini kao i na leđima, počnite formirati oklop. Na prednjoj strani zatvorite 3 petlje i provjerite ovaj red do kraja. I na strani uključivanja, provjerite 2 petlje zajedno s uključivanjem. Na isti način, smanjujemo 1 petlju u svakom 4. redu dok ne ostane na žbicama 12 petlji. Na razini visine ramena, zatvorite šarku.

Pravo polica plesti na sličan način prema shemi u:

Pletene odijela za novorođenčad s dijagramima i opisima: apartmani za dječake i djevojčice

Pleteni rukavi

Šitili smo ramene linije, na rubu oklopa, dobivamo na kružnim žbicama br. 3 59 petlji i plesti Facechiar 13 cm. U svakom četvrtom redu, razmišljamo o obje strane 1 petlje. Na žbicama treba postojati 41 petlje. Pletite gumeni pojas 6 redaka i zatvorite petlju.

Sada idite na cilj. Izrađujemo bočne šavove i šišimo rukave. Na rubu lijeve police dobivamo 31 petlji prije početka vrata vrata. Ako plesti bluzu za djevojku, onda izvedite 6 redaka gumenu traku. Za dječake u 4. redu, mi ravnomjerno obavljamo otvori ispod gumba. Sve ih čine 4. Slijepim 6 redaka, zatvaramo petlju. Uz rub desne strane, mi također tip 31 petlji. Plesti guma je slična lijevoj polici. Samo za djevojke izvode rupe ispod gumba.

Osim vrata polica i straga, regrutiramo 87 petlji, plesti gumenu traku od 6 redova i zatvorio petlje. Slanje gumba i bluza je spreman.

Članak o temi: Moderan kardigan iz pređe "Hesle"

Pletene odijela za novorođenčad s dijagramima i opisima: apartmani za dječake i djevojčice

Revolucija hlača

Počnimo s činjenicom da ćemo odlučiti kako plesti hlače. Možete plesti odvojeno lijeve i desne hlače, a zatim ih šivati ​​u sredini. Ili pleteni prednji i stražnji dijelovi. Ali onda ispadne lateralne šavove i unutarnje. Razmotrite prvu opciju. Pletena lijeva pantal. Mi postići 26 petlji i plesti žbica br. 2 gume. Izvodimo 8-10 redaka, a zatim idite na pletenje pletenje br. 3 stvari lica. Na kraju gumene trake, plesti 6 cm, a zatim u svakom četvrtom redu dodajte na početku i na kraju 1 petlje. Knit, tako da na žbicama neće raditi 58 petlji. Zatim na početku svakog od 4 kasniji redovi dodaju 2 petlje. Nastavljamo plesti još 15-17 cm i zatvoriti petlje. Pravo na isti način. Šitili smo unutarnje površine pantiana i oba dijela u sredini. U gornjem dijelu hlača dodamo 1-1,5 cm i kolač. U nastali sceni nacrtajte čipku. Naše odijelo je spremno. Možete ga samostalno razdvojiti.

N.A shema je uzorak model pletenog odijela za novorođenče dječak:

Pletene odijela za novorođenčad s dijagramima i opisima: apartmani za dječake i djevojčice

Nudimo vam model bijelog odijela. Takvo odijelo se može vezati prije rođenja djeteta, čak ni znajući njegov spol. To je dobro prilagođen svakom svečanom incidentu i potpuno lako izvoditi.

Za hladno vrijeme možete se povezati Kostim omotnica , Bit će vrlo dobro zadržati toplo za bebu.

Čitaj više