Pletenje kombiniranja za novorođenče na žbicama: sheme i opise posla za početnike

Anonim

Čekanje da rođenje djeteta je slično čekanju za čudo ili odmor. Svatko se priprema za ovaj događaj. Mlade majke i buduće bake pripremaju očekivani čudo u miraz. Naravno, želim stvoriti nešto s vlastitim rukama. Čak i one žene koje nikada nisu bile angažirane u rub, na takve minute podleći impulsu da veže svoje dijete remek-djelo dostojno od njega. U ovom članku ćemo vam reći o tome kako se pojavljuju pletenje kombinezova za novorođenče na žbicama s programima i opisima.

Ništa više ugodnije kombinirano nije smislo. Ova stvar je samo vitalno dijete. U njemu će se uvijek osjećati slobodno i ugodno. I činjenica da je dovoljno lako i brzo haljine, a također također uklanja, samo nalaze majke. Naučit ćemo napraviti pleteni prijenos za novorođenče s vlastitim rukama.

Za ovu vrstu odjeće će odgovarati bilo kojoj opciji pričvršćivača. - tipke, kuke i munje. Gumbi, kao što su kuke, dat će priliku ako je potrebno, slovno uklonite kombiniraj.

Da biste to učinili, bolje je organizirati zatvarač na klizačima, na njihovom unutarnjem dijelu. Munja će vam omogućiti da brzo oslobodite dijete od ukupnog broja.

Pletenje kombiniranja za novorođenče na žbicama: sheme i opise posla za početnike

Pletenje kombiniranja za novorođenče na žbicama: sheme i opise posla za početnike

Odaberite materijal za rad

Važno mjesto u pletenju bilo koje stvari, a posebno djetinjasto, zauzima izbor materijala (pređe) za rad. Dječja koža, a posebno novorođenče, vrlo nježno. Stoga je pređa bolja odabrati posebnu, označenu "za djecu" , Ona je hipoalergenična, a pletena stvar neće donijeti nikakve neugodnosti za bebu. Prilikom odabira nit, morate uzeti u obzir za koje vrijeme godine će plesti prekršaj.

Za ljetnu sezonu bolje je uzeti lanene ili pamučne niti, a vunene niti su pogodne za hladnoću. Mogu se odabrati dodavanjem sintetičke niti.

Proizvod iz takve pređe neće se protegnuti. Ali postoji rizik da će dijete dobiti iritaciju kože. Bolje je izabrati 100% vune.

Članak na temu: OpenWork prostori: sheme i opis preuzimanja s fotografija i videozapisa

Boja niti može biti bilo koje - od neutralne do plave ili crvene. Oni se tradicionalno smatraju da pripadaju određenom spolu djeteta. Količina pređe izravno ovisi o tome kako će biti kombinirani prijemnik.

Određeni smo s veličinom

Za početak pletenja, obavite neke važnije operacije. Morate odlučiti što će se dogoditi. Bit će povezan s čizmama (čarape), s poklopcem. Kako će biti pričvršćeno? Odgovori na sva ova pitanja bit će dopušteno odlučiti koliko petlje piše i iz kojeg dijela početka.

Pletenje kombiniranja za novorođenče na žbicama: sheme i opise posla za početnike

Kid raste vrlo brzo. Stoga je bolje plesti kombinezova bez čarapa. A gumeni pojas na dnu klizača je malo autentičniji. Kada dijete će malo rasti, bit će moguće odvrnuti gumu i produljiti klizače. To će produžiti vijek trajanja ukupne vrijednosti.

Sada određujemo dimenzije ukupne vrijednosti. Važno je zapamtiti da bi to trebalo biti slobodno i prostrano. Ako je beba već rođena, onda samo treba mjeriti i dodavati nekoliko centimetara na povećanje. Ako se to čudo još nije pojavilo, možete uzeti u obzir da se najčešće djeca rođena u 48-53 cm. Kao osnova, možete uzeti sve klizače i bluzu.

Uzorak ne bi trebao odabrati vrlo voluminozan i konveksan, to će slomiti dijete. Najjednostavniji uzorci su prikladni, na primjer, piće.

Shema kombinezova može biti ovako:

Pletenje kombiniranja za novorođenče na žbicama: sheme i opise posla za početnike

Kako obaviti posao

Za početnike, pletene kombinezone za novorođenčad su prilično jednostavni. Počnimo raditi s leđa - od klizača. Zapošljavamo na igalima ( Bolje uzeti kružno ) 52 petlje. Dakle, da su oba dijela bila ista, bolje je odmah plesti, od dvije kuglice. Počnimo plesti s gumenom pojasom 2 × 2. Obaviti sliku 10-12 cm.

Zatim ćemo biti pletenje znojenjem (lica na licu i nevažeći strani rada). Takav crtež je lako izvršiti i izgleda vrlo surround. U svakom drugom redu (bolje isključeno) dodajte 1 petlju na obje strane. Dakle, povećavamo broj petlji na 66. Sada morate nastaviti pletati kao jedan tkanina iz jednog zapleta. Za šest petlji na istoj strani, potrebno je provjeriti zajedno (na prednjoj strani ukupnih petlji, ploča ispod gumba će se testirati). Da bismo to učinili, uklonit ćemo ih u dva rezervna igala za pletenje, a zatim postići jedan, ali obrnuto. Prva petlja s jednom pomoćnom iglom, a zatim s druge i tako sve 12 petlje. Sada ću prodrijeti s pomoćnim iglicama 2 petlje zajedno. 126 petlji trebaju ostati na žbicama.

Članak o toj temi: Kako šivati ​​novčanik vlastitim rukama

Pletenje kombiniranja za novorođenče na žbicama: sheme i opise posla za početnike

Zatim plesti glavni uzorak (ručno izrađeni pletenje). Ravnomjerno dodati osam petlji, u svakom četvrtom redu jednu petlju na svakoj strani. Nakon 16 cm, također je ravnomjerno izgovoriti 8 petlji, lijepljenje 7 cm.

Možete nastaviti na izvršenje oklopa rukava. Svaka od strana mi smanjujemo šest petlji i plesti još 8 cm. Onda smo se spustili niz vrat i zatvorili petlju nakon 2 cm.

Ispred pletenja će se razlikovati činjenicom da ćemo svaki detalj zasebno plesti. Za šest petlji iz unutar svakog dijela plesti ćemo bar ispod kopča. Osim toga, dekolte će biti nešto dublji. Počnimo oporavak nakon 4 cm nakon oklopa rukava.

Rukavima plete u skladu s shemom. Možete ih zbuniti odvojeno, a zatim šivati. I možete birati petlje duž ruba oklopa. Duljina rukava će biti 13-16 cm. Gumeni pojas također može biti povezan dulje.

Šivati ​​proizvod je bolji u licu tako da šavovi ne ne slijede , Možete vezati kukičanje. Vrat je uzimanje 2 × 2 s gumenom trakom.

SEFERS tipke i vaše remek-djelo su spremni. Vrlo je korisno, osobito na hladnim danima.

Video na toj temi:

Čitaj više