Kako objesiti tullu organzu

Anonim

Prozori bez zavjesa izgledaju neugodno i prazno, tako da svaki vlasnik kuće ili stana ozbiljno odgovara pitanju odabira dizajna za prozor. Zavjese obavljaju važan zadatak - dati sobu osjećaj udobnosti.

Kako objesiti tullu organzu

Odaberite til iz organizacije

Koje su zavjese?

Razne varijante Porter omogućuje vam da odaberete najprikladnije za svaku određenu sobu. Udobnost i ljepota, daju svjetlost bez težine zavjese, kao što su:

  • organza,
  • til,
  • sir
  • veo.

Kako objesiti tullu organzu

Svi su nježni, tanak, gotovo prozirni platno, s uzorkom ili vezom. Takvi drapes savršeno se uklapaju u bilo koji dizajn sobe i dodaju joj udobnost, a također skrivaju sve što se događa u sobi iz vanjskog oka. Fotografija pokazuje koliko lijepo izgleda til organske kože.

Što da spustimo draperiju?

Poznato je da se svake zavjese uzimaju na zavjesu ili vijenac. Iznimka je samo sjenila, ali sada ne govorimo o njima. Štoviše, metoda vješanja priključka ovisi o vrsti montaže. Cardini su:

  • Klasični krug, s "trkačima" za zavjese. Održava se na zidu ili objesiti ravno na strop i dizajniran je za 2 sloja zavjese - tila organske i guste zavjese. Fotografija pokazuje kako izgleda u konačnoj verziji.

Kako objesiti tullu organzu

  • Zavjese profila su tanki bar s jednim susjednim zavjesama. Takav vijenac nije prikladan za hodnik, budući da se samo jedan sloj zavjesa može objesiti na njega - ili til ili guste zavjese.

Kako objesiti tullu organzu

  • Bagnent zavjese su slične profilu, ali imaju nekoliko redova zatvarača za zavjese. Sve stezaljke su skrivene dekorativnom daskom. Takav samog vijenca može biti ukrašen sobom - to je najbolja opcija za dvoranu.

Kako objesiti tullu organzu

  • Gardin-string izgleda moderno i moderno, ali će samo izdržati tanku tkaninu. Tulle Organizacija je savršena u tu svrhu i dati mjesto lakoće i ljepote.

Članak na temu: kuhinja popravak značajke u Hruščov

Kako objesiti?

Odlučivanje s zavjesama, možete raditi za rad. Kako najbolje objesiti tanke zavjese biti lijepe i originalne? Tulle Organizacija je nevjerojatno lijepa tkanina koja zahtijeva isti neobičan dizajn. Možete odabrati nekoliko opcija za vješanje pluća zavjese:

  • Kulisk. Široka traka iste tkanine zašije se na vrh zavjese, onda je sve to upečatljive s malom alinejom kako bi dobili svjetlosne frills. Kada se opremljete na viječuru, bit će ispao težina s slatkim naborima. A ako je zatvarač s uzorkom, prozor će izgledati elegantno i spektakularno.

Kako objesiti tullu organzu

  • Povratak. Tulle Organizacija može biti i vezenje i čipkom, monofoni ili s prekrasnim ispis. Sve više u trgovinama možete pronaći lagane zavjese koje se pretvaraju sa svim bojama duge. Savršeni su za dvoranu. Ako smanjite male rupe na vrhu zavjese i pričvrstite ih s metalnim svjetlucavim prstenovima, a zatim se objesite na vijenac, ispada nevjerojatno lijepu zavjesu s kolikom. Tkanina s uzorom izgledat će još svečanija.

Kako objesiti tullu organzu

  • Asimetrija. Određeni vrhunac sobe daje zavjese suspendirane u nekoliko slojeva. Tul organske s lijepim naborima, lambrenom i asimetričnim rezom učinkovito će gledati u spavaću sobu iu kuhinji. Na fotografiji možete gledati primjere opcije za dizajn prozora, u kombinaciji s bilo kojim dizajnom.

Kako objesiti tullu organzu

  • Tulle organza s kamionom privući će pozornost svih članova obitelji, dati originalnost i udobnost. Čipke cvijeće, tkanine cvijeće, mali dekorativni lanci, kuglice ili stezaljke mogu djelovati kao trake za držanje. Mogu se kupiti u specijaliziranoj trgovini ili se izvući od djevojke.

Kako objesiti tullu organzu

Koristan savjet

Tako da je Tulle organza donijela dugo vremena samo radost i služio nekoliko godina, morate se držati određenih pravila.

  • Ne biste se trebali objesiti na kuhinjski prozor zavjesa na pod, osobito ako soba nije prevelika u tom području. U procesu kuhanja, ulja i masti iz tave mogu letjeti u različitim smjerovima i prskanju tkanine.

Članak o temi: Kako skloniti kuću iznutra s gipsanomboardom lijepo i dugo vremena

Kako objesiti tullu organzu

  • Nemojte objesiti u kuhinji apsolutno bijele zavjese. Čak i na najteže domaćice, s vremenom, tanke zavjese će pokriti mrlje, i trebat će ih izbrisati. Bolje je zaustaviti vaš izbor na platnu s uzorkom - mala kontaminacija nije toliko vidljiva.

Kako objesiti tullu organzu

  • Bez obzira na dizajn sobe, poželjno je da su zavjese jedan ton s pozadinom i situacijom ili obrnuto, u suprotnosti s njima. U svakom slučaju, Drapeti prozore su dizajnirani tako da služe kao dio interijera, privlače pozornost i stvaraju udobnost i raspoloženje.

Kako objesiti tullu organzu

"Goli" prozor izgleda barem ružno, neudobno i dosadno. Zato je čovječanstvo došlo do zavjesa. Veliki izbor drapes omogućuje odabir najzanimljivijih, lijepih i kvalitetnih zavjesa. Vješti ljubavnice mogu ih sami šivati, izumio pojedinačni stil i tkanina za podizanje. A ako još uvijek objesite Tulle na originalan način, sklad i obiteljska atmosfera će se naseliti u sobi.

Čitaj više