Ormar s vlastitim rukama, kako opremiti garderobu iz skladišta

Anonim

Ormar s vlastitim rukama, kako opremiti garderobu iz skladišta

Ako u kući ili apartmanu imate spremište ili spremište, napad potkrovlja, counned, zatim udobna soba za garderobu može se stvoriti vlastitim rukama. Ideje o inkarnaciji su različite, samo je područje potrebno 2 m² ili više. Bit će potrebno montirati svjetiljke, umetati zrcalo, pričvrstiti različite police, druge dodatke s vlastitim rukama.

U apartmanu je velika soba, možete djelomično uzeti mini svlačionice. Izgradite gipsboard septum ili posebne dizajnerske module. Uzmi ovo. Do stila koji se uklapa u unutrašnjost sobe.

Ako imate priliku utjeloviti jednu od mogućnosti za uređenje svlačionice, razmislite da je dizajnerska faza gotova. Generirati ideje. Nadalje mislite o tome kako će ga svlačionica biti opremljena vlastitim rukama? Postoje 2 glavne opcije:

  1. Kupnja u građevinskom supermarketu ili pohranjenim kutijama s vješalicama i vodičima. Provesti svoje ideje za dizajn.
  2. Nazovite kućne čarobnjake ili samostalno opremiti različite police s ladicama, što će izaći. Preferencija daju stablu, gipsanu ploču.

Nijanse

  1. Svlačionica bi trebala biti praktična, funkcionalna, vrlo prostrana. To je prikladno za svoj uređaj na mjestu ostave.

    Ormar s vlastitim rukama, kako opremiti garderobu iz skladišta

  2. Odvojeni zonama.
  3. Punjenje izvrsno - opremljen odgovarajućim namještajem.
  4. Sjajna rasvjeta.

    Ormar s vlastitim rukama, kako opremiti garderobu iz skladišta

  5. Biti opremljen ventilacijom.

Utjelovljenje ideje

Prvo, jasno razumiju što bi trebalo biti pravi svlačionica iz skladišta ili postavljen negdje drugdje? Ovo nije nekoliko kuka na zidu i nekoliko polica. Trebamo kreativne ideje.

Razmislite ne samo kako kako izgraditi ormar osobno, ali kako bi imali mjesto za cipele, vanjsku odjeću, razne stvari i sitnice.

Na primjer, za čarape s trapericama, majicama. Možete doživjeti ovu ideju kao šalu, ali veliki dio istine, praktičnosti i praktičnosti u tome je.

Važno je odlučiti kako opremiti svlačionica? U malim apartmanima opcijama, kako napraviti vlastite ruke su ograničene. To je ili dojam hodnika ili skladište niša.

Članak na temu: Kako napraviti drvene prsa učiniti sami?

Ormar s vlastitim rukama, kako opremiti garderobu iz skladišta

Manje od ponovnog razvoja vrši se vlastitim rukama, kada se dio prostorije razlikuje pod garderobom. Ova mini svlačionica je samostalno teško, trebate pomoć majstoru. Trebamo ideje za dizajn i troškove je skupo.

Ormar s vlastitim rukama, kako opremiti garderobu iz skladišta

Niša ispod svlačionice nije uvijek tako prostrana kao što želim. Najčešće, volumen i punjenje je takav da je pogodan za raspored ormarića. Iako, ako počnete početi i to će postati znatno prostrani.

Najatraktivnija opcija, pod ormarom kako bi opremila sobu ili zastoj u koridoru.

Ormar s vlastitim rukama, kako opremiti garderobu iz skladišta

Potrebna je mala obnova. Morat ćemo promijeniti mjesto vrata, koji se nalazi između soba. Dakle, prostor ispod garderobe će se povećati. Premještanje vrata to sami ne teški i nema potrebe za koordinacijom.

Mnogi privlače mogućnost izrade vlastitim rukama, odvojite dio spavaće sobe s gipsanom pločom i organiziraju ga ormar. Mjesta će biti dovoljna za impresivnu prostranu garderobu. Usput, takva garderoba može se staviti u drugu sobu ili izgraditi umjesto skladišne ​​prostorije.

Materijale

Možete napraviti garderobu iz bilo kakvih materijala koji se koriste u poslovanju namještaja. Imajte na umu da je garderoba od suhozida na majstorima amatera duže vrijeme i ukusno maskiran. Zapravo, suhozid nije namijenjen namještaju, kao i nekoliko krhkih, jednostavnih prekida. Koristi se za dovršetak zidova, strop za izradu (povlačenje) pod podove, vrlo malo izloženog opterećenja.

Stvaranje namještaja za svlačionice od suhozida nije vrlo uspješna opcija. On je težak, krhko. Police mogu napredovati iz gravitacije. Namještaj iz suhozida nužno je okvir. Okvir prilično kompliciranog dizajna. A kada skupite proizvod vlastitim rukama - pažljivo odvojeno.

Rok od 5 cm od suhozida neće biti učinjeno. Bločica upija vlagu, što nije dobro za odjeću koja visi u ormaru. Ali ako možete, možete izgraditi garderobu i gipsanu ploču.

Članak o toj temi: Što trebate znati o zavjesu Cornice u kupaonici

Gipsana ormar

Ormar s vlastitim rukama, kako opremiti garderobu iz skladišta

Gipsana ploča univerzalna. S njim samo radite novodošle i profesionalne. Lako je ako želite napraviti ormar u spavaćoj sobi ili drugoj sobi, ističući mjesto. Napravite metalni okvir, imamo suhozid, i tamo će raditi.

Potrebni materijal za izradu dizajna gipsane ploče: željeni broj listova gipsane ploče, police od metala (profila) za izrezivanje metalnih - posebnih škara, nekoliko vijaka, odvijač.

Prikupljamo okvir vlastitim rukama. Stoji, vodiči, od metala, mjere i izrezati točno onoliko koliko vam je potrebno za dizajn prostorije. Koristeći samo-tapkanje, pričvrstite na strop, pod, zidove.

Počnite osigurati vanjske profile, a zatim vijak zidove (okomito). Završite rad stropa za pričvršćivanje (pogledajte horizontalne) profile. Tada ih pouzdano osiguravamo jedni s drugima. Koristite poprečne. Osigurajte police. Završio? Stabilna konstrukcija, jaka, pouzdana. Ovi profili su pričvršćeni s vijkom za samozaštit. Soba garderobe bit će objavljena.

Montaža

Odozgo, izgradnja suhozida. Pa, kada je kućište u nekoliko slojeva. Uređaj između ploča za gipsanu ploče: vuna s izolacijom. Ispada lijepu zvučnu izolaciju. Ožičenje je ovdje prikladno. Šavovi se obrađuju po kit.

Rasvjeta

Ormar s vlastitim rukama, kako opremiti garderobu iz skladišta

Lijepo pogledaj ugrađene točke svjetiljke. Police su vedro osvijetljene. Tijekom svlačionice, povucite strop suhozida i rasvjetnih tijela. Na mjestu skladišta, prilično spremište.

Odvojite zidove

Zidni izgled standard - pranje pozadine. To je ekonomično, praktično. Ideje za projektiranje unutrašnjosti garderobe su različite. Prekrasna izgleda garderoba, obrubljen drvom. Ali stoji stablo nije nitko. Alternativa - Korištenje za pokrivanje DVP panela, imitacija imitira stablo, ali izgledaju normalno.

vrata

Ormar s vlastitim rukama, kako opremiti garderobu iz skladišta

Najbolja opcija je klizna vrata. Praktično je, lijepa, funkcionalna. Kupite na građevinskom tržištu gotovih vrata ili ga sami. Odaberite model vrata, a zatim pokupite videozapise ispod njega. Valjci se mogu instalirati i odozgo i ispod vrata.

Članak o temi: Bijeli namještaj u unutrašnjosti: Kako koristiti i s onim što se kombinirati biti lijepi (46 fotografija)

Ako želite da vrata služe dugi niz godina, odaberite visokokvalitetne valjke. Čak i ako nisu najjeftiniji. Na funkcionalnost vrata je pod utjecajem visokokvalitetnog punjenja - sustav valjnih ležajeva. Presavijte stazu na strop ili na podu, ovisno o tome gdje morate biti instalirani vrata.

Podne obloge

Ormar s vlastitim rukama, kako opremiti garderobu iz skladišta

Nemojte osvajati tepih, male tepisi. Odaberite garderobu za temelj, koji se lako izbriše. Očišćeni četkom ili metlom. Laminat s parketom i linolij se čisti bez problema.

Čitaj više